LED-valaistus Big Brother talossa - Valotehdas.fi

Uusi Big Brother 2022 talo

Uudella Big Brother -kaudella peli on kovempaa kuin koskaan! Talo täyttyy uusilla asukkailla, jotka viettävät 12 viikkoa eristäytyneenä muulta maailmalta. Big Brother -talo on kokenut läpi merkittävän muodonmuutoksen uudelle kaudelle. Pastellivärit ja iso yhteinen oleskelutila ovat taaksejäänyttä elämää – tilalle on astunut salamyhkäisyys.

Talon teema henkii sirkusta ja mystiikkaa, pelejä ja saluunoita. Tummat pinnat ja kristallikruunut vievät ajassa taaksepäin. Jättimäinen shakkilauta pelinappuloineen löytyy olohuoneen nurkasta, suuret pellehahmot koristavat olohuoneen seiniä. Sisustuksessa on leikkisyyttä pelin hengen mukaisesti.

BB-fanit laskevat jo sänkyjä, vetäessään johtopäätöksiä talosta puuttuvien asukkaiden lukumäärästä. Tivolimainen väritys toistuu myös makuuhuoneessa, ja LED-lamput riippuvat siskonpedin yllä. Parvisängyn alle jää sopivasti jälleen yksi paikka taktikointipalavereille.

Valotehdas on toimittanut jo neljänteen peräkkäiseen Big Brother-taloon kaikki talon LED-valaisimet keittiöön, olohuoneeseen, makuuhuoneeseen, kylpyhuoneeseen sekä viihtyisiin ulkotiloihin.

Kaikki LED-valaisimet ovat kätevästi ohjattavissa ja suurin osa on myös värilämpötilaltaan säädettävissä erilaisten valaistustilojen aikaansaamiseksi. Onpa mukana myös suuri määrä erilaisia värillisiä RGB+CCT valaisimia joiden avulla voidaan leikitellä väreillä ja tunnelmilla pelien lomassa.

Valokuvat: Jukka Alasaari

Viihtyisät ulkotilat auringonlaskuineen

Big Brother talon laajalla terassilla on käytetty ulkokäyttöön soveltuvia kosteudenkestäviä LED-nauhoja, Garden Ball pallovalaisimia sekä Mimosa valoketjujamme. Tunnelmallinen auringonlasku miellyttäviin paljuilu- ja nuotiohetkiin on luotu 20m erikoispitkällä lämpimän sävyisellä LED-nauhalla.

Oleskelutilat jännittävällä monivärisellä valaistuksella sirkushengessä

Oleskeluhuoneessa on useita kymmeniä RGB+CCT polttimoita, joiden värisävyä ja himmennystä voidaan ohjata sopivan tunnelman luomiseksi. 

Tunnelmallinen keittiövalaistus

Työskentely keittiössä on turvallista ja mukavaa kunnollisella keittiövalaistuksella. Työtasovalaistus on kaunis ja siro toteutus SUORA12 profiilillamme ja 18W/m 24V LED-nauhalla. Korkea värintoistokyky mahdollistaa värien toistumisen mahdollisimman aidoin värisävyin. Seinävalaisimet tuovat tunnelmaa tilaan.

Kylpyhuone ja saunatilat

Kylpyhuoneessa lineaariset linjat toteutettuna LED-nauhoilla tuovat ylellistä tunnelmaa. Saunan valaistukseen suosittelemme uutta lämmönkestävää SAUNA LED-nauhaamme, jolla BB-talon saunaankin on luotu moderni ja valoisa ilme.

Tunnelmallinen makuuhuone

Jännittävä karnevaalihenkinen valaistus makuuhuoneessa sopii vaikkapa ideoitavaksi lastenhuoneeseen. BB-talon makuuhuoneen valaitus voidaan jättää yöksi päälle himmeäksi yövalaistukseksi.

Muut tilat / yritysvalaistus

Olipa kyseessä sitten myymälävalaistus kuin toimiva tuotevalaistus, toimitamme laadukkaat valaisimet joilla tuotteesi nousevat esille. Toteutamme myös valaistuksia hotelleihin sekä toimistoihin, ota yhteyttä!

LED-VALAISTUS

Tervetuloa tutustumaan LED-tuotteisiimme Nummelan myymäläämme!