4-kanavainen musta LED-kaukosäädin, himmennys & CCT-värilämpötilasäätö C1 – Easy RF 2.4G

19,90

Edullinen musta langaton LED-kaukosäädin EASY RF-sarjan 12-24V värilämpötilasäädettäville CCT LED-nauhoille ja värilämpötilasäädettäville polttimoille sekä yksiväristen LED-nauhojen ohjaukseen FUT036S ohjaimen kanssa tai 230V TRIAC himmentimen kanssa valojen himmennykseen. Saat säädettyä kirkkautta erillisistä napeista sekä värilämpötilaa ylemmistä napeista (mikäli sinulla on värilämpötilasäädettävä tuote yhdistettynä kaukosäätimeen). Myös yksi tallennuspaikka Scenelle keskellä.

Helppokäyttöinen ja selkeä! Neljä erikseen ohjattavaa kanavaa joilla omat ON ja OFF painikkeet. Lisäksi MASTER ON ja OFF painikkeet kaikille ryhmille yhdessä painikkeessa yläosassa. Saat säädettyä värilämpötilasäädettävien valojen värilämpötilaa ja himmeyttä helposti. Jos haluat säätää vaikkapa 2. ryhmän valoja erikseen paina ensin 2. ryhmän valot ON ja tämän jälkeen vain 2. ryhmän valot säätyvät. Jos haluat ohjata kaikkia samalla kertaa paina ALL päälle ja tämän jälkeen säädin ohjaa kaikkia säätimeen kiinnitettyjä valoja.

Vaatii toimiakseen EASY RF 2.4G sarjan värilämpötilasäädettävän LED-polttimon tai ohjaimemme kuten 12-24V värilämpötilasäädettävien LED-nauhojen ohjaimeen FUT035S.

Saatavilla heti 8 kpl

Kuvaus

Himmentimen ja säätimen paritus

  1. Vedä led-nauhalta pistoke irti seinästä (tai sammuta valot muuten) -> Odota 10sek. valo pois päältä
  2. Laita valo takaisin päälle ja paina heti 3 sekunnin sisällä 3 kertaa säätimen nappia, johon haluat valot parittaa kiinni. Eli jos haluat, että valot toimivat napista 1, paina 1. napin I kohtaa, 3 kertaa 3 sekunnin aikana siitä kun valot syttyvät.
  3. Valot vilkahtavat onnistuneen parituksen merkiksi

Seinäsäätimen tiedot

Alueet 4 kanavaa/zonea
Toiminta-alue 30m
Toimintajännite 3V (2xAAA-paristo, ostettava erikseen)
Käyttölämpötila -10 - +40C
Koko 37,5*140*15mm
Toiminnot langaton
Ominaisuudet himmennys yksivärisille LED-nauhoille sekä värilämpötilansäätö (värilämpötilasäädettäville yhteensopiville tuotteille)
Hyväksynnät CE, RoHS
Toimintaetäisyys 30m
Takuu 1v

 

 

Lisätiedot

Paino 0,12 kg (kilogramma)
Mitat 11 × 11 × 4 cm (senttimetri)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “4-kanavainen musta LED-kaukosäädin, himmennys & CCT-värilämpötilasäätö C1 – Easy RF 2.4G”