4in1 LED vastaanotin RF WiFi 4-kanav. DIM, CCT, RGB, RGBW 12-36V 4x5A – vedenkestävä IP67

99,90

Vedenkestävä IP67 RF WiFi langaton vastaanotin neljällä kanavalla (4x5A) yksivärisille DIM, värilämpötilasäädettäville CCT, RGB ja RGBW 12V-36V LED-nauhoille. Ohjaus tapahtuu saman RF WiFi sarjan nappi/rullasäätimillä. Himmennin on yhteensopiva kaikkien RF WiFi-sarjamme tuotteiden kanssa.

Saatavilla heti 2 kpl

Kuvaus

RF WiFi langaton LED-himmennin/vastaanotin, RGBW ja lämpötilasäädettävä (CCT) neljällä kanavalla 4x5A - myös ulkokäyttöön IP67

Vastaanotin toimii nappisäätimellä, rullasäätimellä ja himmennys / värilämpötilasäätö CCT / RGBW värisäätö toimii portaattomasti.

Vastaanotin asennetaan teholähteen ja LED-nauhan väliin eli ohjaus tapahtuu toisiopuolelta. Teholähteen ei siis tarvitse olla himmennettävä. Toimintaetäisyys max. 20m. Laaja valotehon säätöalue 0.1%-100%.

Teho max. 4 x 5A eli joka kanavaan voidaan liittää maksimissaan 5A. Kaikki tämän vastaanottimen kanavat toimivat samanaikaisesti, eli jos liität tähän esim. 4kpl yksivärisiä nauhoja, voit liittää 4 x 5A nauhoja kiinni, mutta ne kaikki toimivat samaan aikaan. Jos haluat ohjata nauhoja eri aikaan eri ryhmissä niin tarvitset useamman vastaanottimen.

Vastaanottimen liittäminen toimimaan kaukosäätimen tai napin kanssa:

 • Kytke LED-nauha vastaanottimeen
 • Laita nappi/rullasäädin käyttöön poistamalla patterin välissä oleva suoja, jonka jälkeen säädin/nappi alkaa toimia
 • Aktivoi nappi/rullasäädin päälle ON napista ja paina vastaanottimen Learning key-nappia lyhyesti. Paina heti perään rullasäätimestä jotain kanavan (1-4) nappia tai nappisääätimen painonappia
 • Liittäminen on valmis kun LED:it vilahtavat

Yhtä vastaanotinta voidaan ohjata useammalla painikkeella (max. 8 painiketta), jos vaikka halutaan valo-ohjaus huoneen kummastakin oviaukosta.

Se tarjoaa paitsi sileän kirkkauden himmennystoiminnon myös tarkan värilämpötilan ja RGB-värisävyn säätämisen PWM-ulostulolla. Useita vyöhykkeitä voidaan ohjata erikseen tai synkronisesti kunkin alueen vakiovastaanottimien kanssa. Sisäänrakennetut himmennysmallit ovat käytettävissä ja ne tallentuvat vaikka valot sammutetaan. Jokaisen R-, G-, B-, W-kanavan kirkkautta voidaan säätää erikseen miljoonien värejä saavuttaakseen. Kun työskentelet WiFi-RF-muuntimien kanssa, RF-vastaanotin voidaan hallita WiFi konvertterin kautta, joka on asennettavissa IOS- tai Android-laitteille.

Ominaisuudet

 • 4-kanavaa vakiojännitteellä RF LED -ohjain käytettävissä 12-36VDC ja max. 5A 4-kanavaa kohden
 • Mahdollistaa RGB- ja värilämpötilasäädettävän (lämmin valkoinen ja kylmä valkoinen) LED-valaistuksen vastaanottimen ollessa pariliitoksessa RGB- ja CCT-kauko-ohjaimella
 • Tukee myös mono-kromi-, kaksivärisiä, RGB- ja RGBW-LED-valaistuksia, kun pariliitos on vastaavalla etä- tai seinäasennuksella
 • Täysi yhteensopivuus monien mono-, kaksi-, väri-, RGB / RGBW- ja RGB + CCT RF -kaapeleiden kanssa
 • Useita vyöhykkeitä voidaan ohjata erikseen tai synkronisesti kunkin alueen vakiovastaanottimien kanssa
 • Jokainen vastaanotin voidaan ohjata kahdeksalla eri säätimellä samanaikaisesti
 • Voidaan WiFi ohjata WiFI konvertterilla IOS- tai Android-mobiililaitteisiin asennettavalla 
 • Jokaisen R, G, B ja W kirkkautta voidaan säätää miljoonien värien saavuttamiseksi
 • Radiotaajuus: 869.5 / 434 / 916.5MHz

Vastaanottimen ja nappi/rullasäätimen yhteyden purku:

 • Paina learning key-nappia 5 sekunnin ajan.

Käyttöjännite: 12-36V DC.

Teho: max. 4 x 5A

Käyttölämpötila: -20°C ...+50°C

Suojausluokka: IP67 - kosteussuojattu

Mitat: 180,5 x 73,6 x 38mm

3 vuoden takuu

Vaatii toimiakseen nappi-, kauko-, tai rullasäätimen.

Lue tästä ohjaimen käyttöohje.

Yhteensopivat säätimet vastaanottimelle

Lisätiedot

Paino 0,2 kg (kilogramma)
Mitat 10 × 3 × 5 cm (senttimetri)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “4in1 LED vastaanotin RF WiFi 4-kanav. DIM, CCT, RGB, RGBW 12-36V 4x5A – vedenkestävä IP67”