6W CCT LED-alasvalo 2700-6500K 500lm CRI>90 DW2-06A-RF – EASY RF 2.4G

49,90

UUTUUS! Värilämpötilasäädettävä 6W LED-alasvalo, jossa CCT eli värilämpötilansäätö toiminnot sekä himmennys. Korkea värintoistokyky CRI>90 ja tehokas valo 500lm. Pitkä 50 000h käyttöikä. Voit nauttia päivällä kirkkaasta luonnonvalaistuksesta 6500K ja himmentää valot illalla tunnelmalliseksi lämpöisen valkoisessa 2700K sävyssä.

Valaisin on säädettävissä myös sivusuunnassa eli voit kääntää valoa haluamaasi suuntaan. Erittäin matala malli, asennussyvyys noin 4cm riittää tälle valaisimelle.

Älylamppua ohjataan kätevällä langattomalla K1 seinäsäätimellä, K2 seinäsäätimelläkaukosäätimellä, WiFin kautta tai erilaisilla seinäsäätimellä (hankittava erikseen). Löydät kaikki yhteensopivat tuotteet tästä kategoriasta. Tarvitset siis vain jonkun sopivan säätimen ja voit ohjata valaisimen värilämpötilaa ja himmennystä langattomasti.

A+

Saatavilla heti 5 kpl

Kuvaus

6W CCT LED-alasvalo värilämpötilasäädöllä

CCT värilämpötilasäädettävä 6W LED-alasvalo EASY RF 2.4G - sarjasta, jolla on valotehoa 500lm. Valaisimessa on cct-värinlämpötilasäädettävät ledit, joilla saadaan monimuotoinen valaistus niin valkoisen valon värisävyn lämpimästä 2700K kylmään valkoiseen 6500K kuin himmennyksen puolesta toteutettua helposti. Sisältää muuntajan sekä muuntajaan sisäänrakennetun vastaanottimen 2.4G sarjaan. Suosittelemme tähän valaisimeen käteviä K1 rullasäätimiä, jota löydät valikoimistamme mustana ja valkoisena. Valaisinta ei voi himmentää perinteisillä seinähimmentimillä, vaan sähkönsyötön valaisimille tulee olla ON/OFF ja valaisinta ohjataan omalla langattomalla säätimellään.

Tämä valaisin on yhteensopiva niin EASY RF CCT-värilämpötilansäätötuotteiden kuin SMART LED 2.4G sarjankin tuotteiden kanssa. Yhdistä Smart LED - LED-valaisin Smart LED 2.4G - WiFi-tukiasemaan, Smart LED 2.4G - kaukosäätimeen, 1. alueen seinäsäätimeen, 8 alueen seinäsäätimeen tai kaikkiin eri säätimiin valojen ohjaamiseksi. Smart LED 2.4G järjestelmässä voi olla halutessasi yhdestä tuhansiin Smart LED -älylamppuja ja paneelivaloja ja saat tähän yhdistettyä myös omilla vastaanottimillaan LED-nauhat ja LED-lamput, kuten E27 ja E14 - älylamput. Linkitetyt valot voidaan jakaa neljään tai kahdeksaan alueryhmään, tämä älyvalaisin tukee molempia ryhmiä. Alueryhmät eli zonet voivat olla esim. keittiö, olohuone, makuuhuone tai erikseen kattovalaisimet päivävalaistukseen ja tunnelmavalaisimet iltavalaistukseen.

Älä häiritse-tila on mahdollista valaisimissa, joiden muuntajassa lukee V2.0 (ei toimi muuntajissa joissa on maininta V1.0)

Älä häiritse -tilan päälle kytkeminen
Sen voi aktivoida tai kytkeä pois päältä kaukosäätimellä/4-osaisella seinäsäätimellä jossa ON ja OFF napit.
Kytke päälle "Älä häiritse" -tila (laajalti käytössä alueilla, joilla on usein sähkökatkoja energian säästämiseksi)
Paina "POIS"-painiketta kolme kertaa kolmen sekunnin sisällä ja paina "PÄÄLLE"-painiketta kolme kertaa. Aktivointi onnistuu, kun led-valo vilkkuu nopeasti neljä kertaa.

Huomio: Älä häiritse -tila on aktivoitu

Kun valo on POIS-tilassa (Esimerkiksi: Käytä sovellusta tai kaukosäädintä sammuttaaksesi valon) Valo on PÄÄLLÄ-tilassa, kun sammutat ja käynnistät virran kerran.

Kun valo on PÄÄLLÄ-tilassa Valo on POIS-tilassa, kun sammutat virran ja käynnistät sen uudelleen. (Käyttäjän on sammutettava ja käynnistettävä virta kaksi kertaa aktivoidakseen valon tai käytettävä sovellusta/kaukosäädintä valon aktivoimiseen)

Kytke pois "Älä häiritse"

Paina "PÄÄLLE"-painiketta kolme kertaa kolmen sekunnin sisällä ja paina "POIS"-painiketta kolme kertaa. Tila sulkeutuu onnistuneesti, kun led-valo vilkkuu hitaasti neljä kertaa.
Huomio: Valo pysyy aina "PÄÄLLÄ"-tilassa, jos käynnistät ja sammutat virran kerran käyttäjän suljettua "Älä häiritse" -tilan.

Älylampun tiedot

Teho 6W
Valoteho 500lm
Valoteho / W 83lm/W
Valon avauskulma 30°
Jännite AC100~240V
Värilämpötila 2700-6500K
Värintoistoindeksi CRI >90
Elinikä 50 000h
Ominaisuudet CCT, 2700-6000K
Mitat Φ90*31mm
Asennusaukon mitat 70-75mm
Materiaali alumiini
Suojaluokka IP20
Hyväksynnät CE, RoHS
Toimintaetäisyys 30m
Takuu 1v

Lisätiedot

Paino 0,2 kg (kilogramma)
Mitat 12 × 12 × 5 cm (senttimetri)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “6W CCT LED-alasvalo 2700-6500K 500lm CRI>90 DW2-06A-RF – EASY RF 2.4G”