4W E14 RGB+CCT säädettävä LED-kynttilälamppu 320lm FUT108 – Smart LED 2.4G+DMX

(1 tuotearvio)

19,90

Himmennettävä kynttilämallinen E14 älylamppu, jossa RGB ja CCT eli moniväriled sekä värilämpötilansäätö-toiminnot ja himmennys.

Helppo asentaa! Vaihdat vain E14 lamppusi tilalle tämän älylampun ja yhdistät yhteensopivaan säätimeen. Älylamppua ohjataan jollain SmartLED 2.4G sarjamme säätimellä, löydät kaikki yhteensopivat säätimet täältä. Tätä lamppua voi siis ohjata helposti esimerkiksi valkoisella kaukosäätimellä, WiFin kautta älypuhelimella  tai vaikkapa 8-osaisella seinäsäätimellä, josta voit ohjata vaikka koko kodin valaisimia (hankittava erikseen).

Saatavilla heti 7 kpl

Kuvaus

Älylamppu E14 4W LED-kynttilälamppu RGB-CCT WiFi

Moniväriled ja värilämpötilasäädettävä sekä himmennettävä E14 4W LED-kynttilä-älylamppu Smart LED 2.4G - sarjasta, jonka kaikki tuotteet ovat yhteensopivia ja jolla luot edullisesti kotiisi tunnelmallisen, säädettävän valaistuksen.

Yhdistä Smart LED 2.4G- älylamppu  Smart LED 2.4G - WiFi-tukiasemaan (jonka jälkeen voit ohjata valoja myös Amazon Alexan ja Google Assistantin kautta), Smart LED 2.4G - kaukosäätimeen, seinäsäätimeen tai kaikkiin eri säätimiin valojen ohjaamiseksi. Löydät kaikki yhteensopivat säätimet täältä.

Smart LED 2.4G järjestelmässä voi olla halutessasi yhdestä tuhansiin Smart LED -älylamppuja (katso kaikki sarjan lamput joita voit ohjata samalla kaukosäätimelläsi)  ja saat tähän yhdistetty myös omilla vastaanottimillaan kaikenlaiset LED-nauhat ja saman sarjan RGB+CCT LED-alasvalot. Linkitetyt valot voidaan jakaa neljään tai kahdeksaan alueryhmään, tämä älylamppu tukee molempia ryhmiä. Alueryhmät eli zonet voivat olla esim. keittiö, olohuone, makuuhuone tai erikseen kattovalaisimet päivävalaistukseen ja tunnelmavalaisimet iltavalaistukseen.

Tämä älylamppu on ohjattavissa langattomasti myös DMX512 langattomalla lähettimellä.

Lampun parittaminen kaukosäätimen/seinäsäätimen kanssa. Superhelppoa!

1. Sammuta älylamppu 10 sekunnin ajaksi ja laita se uudelleen päälle

2. Paina lyhyesti 3 sekunnin sisällä 3 kertaa valitsemaasi kaukosäätimen nappia (oikea nappi riippuu mitä säädintä käytät, katso ohje omasta säätimestäsi)

3. Valo vilkkuu merkiksi onnistuneesta parituksesta

Älylampun tiedot

Teho 4W
Valoteho 320lm
Jännite AC100~240V
Värilämpötila 2700-6500K ja RGB-värit
Valonavauskulma 180°
Värintoistoindeksi CRI >80
Elinikä 50 000h
Ominaisuudet RGB + CCT
Mitat 37,5 x 110mm
Hyväksynnät CE, RoHS
Toimintaetäisyys 30m
Takuu 1v

Lisätiedot

Paino 0,1 kg (kilogramma)
Mitat 10 × 5 × 5 cm (senttimetri)

1 arvio tuotteelle 4W E14 RGB+CCT säädettävä LED-kynttilälamppu 320lm FUT108 – Smart LED 2.4G+DMX

  1. Mikko, Salo

    Tilasin 4 RGB älyvaloa ja WiFi gatewayn ja ne tuli todella äkkiä ja lamput toimi helposti kun gatewayn sai tulille ja hyvin toimii ohjaus ja valot toimii hienosti ja värikkäästi

Lisää arvio