Ale!

CCT ZigBee LED-ohjain 12-24V max. 12A värilämpötilasäädettäville LED-nauhoille

34,90

Zigbee 3.0 langaton CCT-ohjain (CCT värilämpötilasäädettäville LED-nauhoille) kahdella kanavalla ww ja cw eli lämmin valkoinen ja kylmä valkoinen (yht max 12A) eli voit kiinnittää tähän 24V LED-nauhaa max 288W tai 12V LED-nauhaa max 144W. Ohjaus tapahtuu saman Zigbee sarjan säätimillä sekä Zigbee verkon kautta tietokoneella, puhelimella tai tabletilla. Vaatii toimiakseen Zigbee hubin, kuten Philips Hue tai Amazon Echo Plus. Yhteensopiva useiden Zigbee laitteiden kanssa.

Poistuva tuote, uusi korvaava tuote löytyy täältä.

Ei varastossa, toimitusaika noin 2vk.

Kuvaus

Zigbee 3.0 yhteensopiva langaton LED-ohjain, FUT035Z CCT (himmennin / ohjain värilämpötilasäädettäville LED-nauhoille) max. 12A 12-24V

Yhteensopiva Zigbee 3.0 järjestelmän kanssa, tämä Zigbee valaistuslaite voidaan yhdistää käyttöön Zigbee hubin avulla tai muun Zigbee ominaisuuden omaavan sillan avulla, kuten Amazon Echo plus tai Philips Hue.

Ohjain toimii Zigbee sarjamme kaukosäätimellä, rullasäätimellä ja himmennys toimii portaattomasti. Ohjainta voidaan myös ohjata Zigbee hubin kautta älypuhelimella, tietokoneella tai tabletilla.

Ohjain asennetaan teholähteen ja LED-nauhan väliin eli ohjaus tapahtuu toisiopuolelta. Teholähteen ei siis tarvitse olla himmennettävä vaan ihan perus 24V muuntaja, ohjain toimii kaikkien 12-24V vakiojännitteellisten värilämpötilasäädettävien LED-nauhojen kanssa, joissa on kolme kaapelia eli + ja ww (warm white) ja cw (cold white). Toimintaetäisyys jopa max. 100m kahden laitteen välillä täysin vapaassa tilassa. Laaja valotehon säätöalue 0.1%-100%.

Yhtä ohjainta voidaan ohjata useammalla painikkeella, jos vaikka halutaan valo-ohjaus huoneen kummastakin oviaukosta.

Ohjain tarjoaa sileän kirkkauden himmennystoiminnon  PWM-ulostulolla. Valaistusta voidaan himmentää ja kirkastaa sekä mm. ajastaa toimintoja. Useita vyöhykkeitä voidaan ohjata erikseen tai synkronisesti kunkin alueen vakiovastaanottimien kanssa. Sisäänrakennetut himmennysmallit ovat käytettävissä ja ne tallentuvat vaikka valot sammutetaan.

 

Ominaisuudet

  • 2-kanavaa (samaan aikaan toimivat ww ja cw) vakiojännitteellä Zigbee LED -ohjain käytettävissä 12-24VDC ja yhteensä max 12A
  • Yhteensopiva Zigbee Mesh verkon kanssa, 2.400-2.480GHz, Zigbee 802.15.4
  • Yhteensopivuus: Zigbee Universal Gateway/Coordinator
  • Mahdollistaa värilämpötilasäädettävien LED-valaistuksen ohjaimen ollessa liitoksessa Zigbee hubin kanssa sekä Zigbee CCT kauko-ohjaimella/säätimellä.
  • Tukee Dual white LED-valaistuksia (eli värilämpötilasäädettävän LED-nauhan valkoisen säätö lämpimästä kylmään valkoiseen sekä himmennys ja on/off)
  • Voidaan ohjata Zigbee hubin kautta älypuhelimilla, tietokoneella jne. Yhteenliitos ja liitoksen poistaminen Zigbee hubin kautta.
  • Ilman liitosta Zigbee hubiin, voi suoraan yhdistää yhteen Zigbee yhteensopivaan säätimeen. Kun liitetty Zigbee hubiin, voi käyttää 30 erillistä säädintä.

Käyttöjännite: 12-24V DC.

Käyttölämpötila: -10°C ...+40°C

Toimintasäde: <100m vapaassa tilassa

Suojausluokka: IP20

Mitat: 74,5 x 36 x 17mm

3 vuoden takuu

Vaatii toimiakseen Zigbee  kauko-, tai rullasäätimen sekä tarvittaessa Zigbee hubin.

Lisätiedot

Paino 0,2 kg (kilogramma)
Mitat 8 × 3 × 4 cm (senttimetri)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “CCT ZigBee LED-ohjain 12-24V max. 12A värilämpötilasäädettäville LED-nauhoille”