DALI LED himmennin 4-kanav. 12-36V 4x5A (1 DALI-osoite)

79,90

DALI himmennin neljällä kanavalla (4x5A) yksiväriledisille LED-nauhoille ja yhteensopiville LED-valaisimille. Kaikki kanavat toimivat yhdestä DALI-osoitteesta, joka on asennettavissa manuaalisesti tai automaattisesti Master-laitteesta. DALI Slave laite, joka on yhteensopiva DALI järjestelmän standardisoitujen laitteiden kanssa.

Saatavilla heti 1 kpl

Tuotetunnus (SKU): 5604
Avainsanat tuotteelle , 5604

Kuvaus

DALI LED-himmennin, neljällä kanavalla 4x5A

Sopii yhteen DALI-sarjamme säätimien kanssa.

Pienikokoinen 12-36V vakiojännitteen DALI LED-himmennysohjain (Slave), jossa on 4 kanavaa x 5A, jotka toimivat yhdellä samalla DALI-osoitteella. Ohjain täyttää standardin DALI-protokollan ja 1 DALI-osoitteen neljän kanavan hallitsemiseksi yhdessä. Master-ohjain antaa DALI-osoitteen automaattisesti tälle DALI Slave laitteelle tai voit manuaalisesti asettaa DALI-osoitteen. 1 DALI-osoite käytettävissä kaikille kanaville. 0% -100% tasainen himmennys DALI-himmentimellä logaritmisen himmennyksen kautta.

DALI himmentimen ominaisuudet

  • DALI-sertifioitu
  • UL, TUV CE-sertifioitu
  • Yksiväriledeille, kuten LED-nauhoille ja yhteensopiville LED-valaisimille
  • Vakiojännite DALI LED-himmennin 4 kanavalla x  5A: 12VDC, 24VDC ja 36VDC lähtö.
  • 4 x 60-180W riippuen jännitteestä eli yht. 240-720W
  • DALI-standardiprotokollan IEC 62386-102, IEC 62386-207 mukainen ja DALI-tuotteiden muiden kansainvälisten asetusten mukaan.
  • Masten-ohjain antaa automaattisesti DALI-osoitteen tai voit asettaa osoitteen manuaalisesti, jolloin se näkyy ohjaimen näytössä.
  • 1 DALI-osoite, 4 kanava toimii samalla osoitteella.
  • 0% -100%: n himmennysalue.
  • Toimii LED-valojen kanssa DALI-valaistusjärjestelmän kanssa.

DALI vastaanotin asennetaan teholähteen ja LED-nauhan väliin eli ohjaus tapahtuu toisiopuolelta. Teholähteen ei siis tarvitse olla DALI-himmennettävä. Toimintaetäisyys max. 20m. Laaja valotehon säätöalue 0.1%-100%.

Teho max. 4 x 5A

Dali-himmentimet ja Dali-säätimet voivat ohjata useita vyöhykkeitä tai ryhmiä ja tallentaa erilaisia valaistustilanteita. Standardi DALI-protokollaa noudattavat DALI-ohjaimemme ovat yhteensopivia muiden kansainvälisten yritysten DALI-tuotteiden kanssa.

Yhtä vastaanotinta voidaan ohjata useammalla painikkeella (max. 8 painiketta), jos vaikka halutaan valo-ohjaus huoneen kummastakin oviaukosta.

Ohjain tarjoaa sileän kirkkauden himmennystoiminnon säätämisen. Sisäänrakennetut himmennysmallit ovat käytettävissä ja ne tallentuvat vaikka valot sammutetaan tai sähkökatko katkaisee virrat.

Käyttöjännite: 12-36V DC.

Teho: max. 4 x 5A

Käyttölämpötila: -20°C ...+50°C

Suojausluokka: IP20

Mitat: 46 x 178 x 18mm

3 vuoden takuu

Ohjataan esimerkiksi langattomalla tai push dim säätimellä.

DALI-osoitteen asettaminen

1.1. Pidä mitä tahansa näppäintä painettuna, kunnes numeronäyttö vilkkuu ja vapauta sitten painike.
1.2. Valitse jokin kahdesta painikkeesta kerran valitaksesi haluamasi numeron, napsauta uudelleen, kunnes haluat vaihtaa numeron, kunnes haluttu DALI osoite ilmestyy. Napsauta ensimmäistä painiketta, jos haluat asettaa "kymmeniä" -asennon ja toisen painikkeen asettaaksesi "yksiköt" -asennon. Osoite voidaan asettaa 00 ~ 63.
1.3. Paina sitten ja pidä alhaalla mitä tahansa 2 painikkeesta, kunnes numeerinen digitaalinen näyttö lakkaa vilkkumasta vahvistaaksesi
asetus.
Huomaa: DALI-osoite voidaan manuaalisesti määrittää 00-63-FF: ssä tehdasasetusten mukaan, DALI-osoitetta ei ole
määritetty himmennin, ja FF näyttö tulee näkyviin. DALI-osoitteen asettaminen FF, nollaa himmentimen tehdasasetuksiin.

Lisätiedot

Paino 0,2 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “DALI LED himmennin 4-kanav. 12-36V 4x5A (1 DALI-osoite)”