DT8 DALI 5 in 1 LED himmennin 5-kanav. 12-24V 5x6A max 20A DIM, CCT, RGB, RGBW ja RGB+CCT – DL-X

79,90

DALI himmennin viidellä kanavalla (5x6A) yksiväriledeille, CCT värilämpötilasäädettäville, RGB ja RGBW sekä RGB+CCT LED-nauhoille ja yhteensopiville LED-valaisimille. Kaikki kanavat toimivat joko yhdestä tai erillisestä 2-5 DALI-osoitteesta, joka on asennettavissa manuaalisesti tai automaattisesti Master-laitteesta valintasi mukaan. DALI Slave laite, joka on yhteensopiva DALI järjestelmän standardisoitujen laitteiden kanssa. Tutustu kytkentäkaavioon tästä.

Saatavilla heti 5 kpl

Kuvaus

DT8 DALI LED-ohjain, viidellä kanavalla 5x6A max. 20A kaikenlaisille LED-nauhoille

12-24V vakiojännitteen DALI LED-ohjain (Slave), jossa on 5 kanavaa x 6A, jotka toimivat samalla tai erillisillä 1-5 DALI-osoitteilla, voit valita kanavien osoitteiden määrän. Ohjain täyttää standardin DALI-protokollan ja 5 DALI-osoitteen viiden eri kanavan hallitsemiseksi. Master-ohjain antaa DALI-osoitteen automaattisesti tälle DALI Slave laitteelle tai voit manuaalisesti asettaa DALI-osoitteen. 1-5 DALI-osoitta käytettävissä kanaville valintasi mukaan. 0% -100% tasainen himmennys DALI-himmentimellä logaritmisen himmennyksen kautta.

DALI himmentimen ominaisuudet

  • DALI DT8-sertifioitu
  • UL, TUV CE-sertifioitu
  • Yksiväriledeille, kuten LED-nauhoille ja yhteensopiville LED-valaisimille
  • Vakiojännite DALI LED-himmennin 5 kanavalla x  6A: 12VDC, 24VDC
  • 5 x 6A riippuen jännitteestä
  • DALI-standardiprotokollan IEC 62386-102, IEC 62386-207 mukainen ja DALI-tuotteiden muiden kansainvälisten asetusten mukaan.
  • Master-ohjain antaa automaattisesti DALI-osoitteen tai voit asettaa osoitteet manuaalisesti.
  • 1-5 DALI-osoitetta, 5 kanavaa toimivat samalla osoitteella, tai erikseen tai kahden ryhmissä.
  • 0% -100%: n himmennysalue.
  • Toimii LED-valojen kanssa DALI-valaistusjärjestelmän kanssa.

DALI vastaanotin asennetaan teholähteen ja LED-nauhan väliin eli ohjaus tapahtuu toisiopuolelta. Teholähteen ei siis tarvitse olla DALI-himmennettävä. Toimintaetäisyys max. 20m. Laaja valotehon säätöalue 0.1%-100%.

Teho max. 5 x 6A tai yhteensä max 20A

Dali-himmentimet ja Dali-säätimet voivat ohjata useita vyöhykkeitä tai ryhmiä ja tallentaa erilaisia valaistustilanteita. Standardi DALI-protokollaa noudattavat DALI-ohjaimemme ovat yhteensopivia muiden kansainvälisten yritysten DALI-tuotteiden kanssa.

Yhtä vastaanotinta voidaan ohjata useammalla painikkeella (max. 8 painiketta), jos vaikka halutaan valo-ohjaus huoneen kummastakin oviaukosta.

Ohjain tarjoaa sileän kirkkauden himmennystoiminnon säätämisen. Sisäänrakennetut himmennysmallit ovat käytettävissä ja ne tallentuvat vaikka valot sammutetaan tai sähkökatko katkaisee virrat.

Käyttöjännite: 12-24V DC.

Teho: max. 4 x 6A, max 20A

Käyttölämpötila: -20°C ...+50°C

Suojausluokka: IP20

Mitat: 130 x 49 x 27mm

3 vuoden takuu

Ohjataan esimerkiksi DALi-säätimellä tai push dim säätimellä.

Lisätiedot

Paino 0,2 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “DT8 DALI 5 in 1 LED himmennin 5-kanav. 12-24V 5x6A max 20A DIM, CCT, RGB, RGBW ja RGB+CCT – DL-X”