Kaukosäädin 8-kanav. RGB+CCT musta FUT089-B – Smart LED 2.4G

28,90

Edullinen ja käytännöllinen mustan värinen LED-kaukosäädin, jolla ohjaat mitä tahansa LED-nauhaa ja älylamppua Smart LED 2.4G-sarjastamme! Sopii yksiväriledeille, värilämpötilasäädettäville CCT-ledeille, RGB ja RGBW sekä RGBW + CCT-nauhoille ja älylampuille samaan aikaan! Sarjaan voidaan yhdistää myös WiFi-silta, jolla valoja voidaan ohjata myös WiFi:n kautta älypuhelimella.

Saatavilla heti 23 kpl

Kuvaus

Smart LED 8-kanavainen kaukosäädin 2.4G SmartLED  - LED-nauhoille ja älylampuille - yksiväriledeille, RGB, CCT, RGBW sekä RGB+CCT

LED-kauko-ohjain, jolla voit ohjata mitä tahansa LED-nauhoja ja älylamppuja Smart LED 2.4G - sarjastamme. Värejä sekä värilämpösäätöä ohjataan himmenyspyörällä ja himmennin liu'uttimella. Useita erilaisia modeja valojen ohjaukseen ja kahdeksan ryhmää / tallennuspaikkaa. Pääsäädin Master On/Off painike kaikille kanaville. Himmennys – kanavia voidaan himmentää yhdessä tai erikseen. Himmennysaste 0,1-100%. Kaukosäädinteline mukana.

Yhdistä Smart LED tuotteesi lisäksi - WiFi-tukiasemaan, Smart LED 2.4G - kaukosäätimeen, seinäsäätimeen tai kaikkiin eri säätimiin valojen ohjaamiseksi. Smart LED 2.4G järjestelmässä voi olla halutessasi yhdestä tuhansiin Smart LED -älylamppuja ja LED-ohjaimia ja saat tähän yhdistettyä myös omilla vastaanottimillaan LED-nauhat ja LED-alasvalot. Linkitetyt valot voidaan jakaa neljään tai kahdeksaan alueryhmään, tämä ohjain tukee molempia ryhmiä. Alueryhmät eli zonet voivat olla esim. keittiö, olohuone, makuuhuone tai erikseen kattovalaisimet päivävalaistukseen ja tunnelmavalaisimet iltavalaistukseen.

 

Lamppujen ja vastaanottimen linkkitys/paritus

1. Sammuta lamppu 10 sekunnin ajaksi ja laita se uudelleen päälle

2. Paina lyhyesti 3 sekunnin sisällä 3 kertaa valitsemaasi vyöhykenumeronappia (1-8)

3. Valo vilkkuu merkiksi onnistuneesta parituksesta

 

Älylampun tiedot

Alueet 8 kanavaa/zonea
Toiminta-alue 30m
Käyttöjännite 3V (2xAAA-paristo)
Käyttölämpötila -20 - +60C
Koko 153 x 47 x 19mm
Hyväksynnät CE, RoHS
Toimintaetäisyys 30m
Takuu 1v

Lisätiedot

Paino 0,1 kg (kilogramma)
Mitat 15 × 7 × 7 cm (senttimetri)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kaukosäädin 8-kanav. RGB+CCT musta FUT089-B – Smart LED 2.4G”