LED-säädin/himmennin yksivärisille LED-nauhoille ja valoille 1-kanav. – ZigBee GREEN POWER

64,90

Zigbee DIM GREEN ENERGY langaton DIM-säädin/himmennin (yksivärisille LED-nauhoille & LED-valaisimille), pinta-asennettava ja pienikokoinen – kuin tavallinen valokatkaisija!  Vaatii toimiakseen Zigbee vastaanottimen kuten tämä ZigBee DIM ohjain, sekä mikäli valoja halutaan ohjata älypuhelimen kautta, Zigbee hubin kuten Philips Hue tai Amazon Echo Plus . Ei pattereita, lataa itseään automaattisesti kineettisesti painalluksilla.

Saatavilla heti 1 kpl

Tuotetunnus (SKU): 32127
Avainsanat tuotteelle , , , 32127

Kuvaus

Zigbee 3.0 GREEN ENERGY yhteensopiva langaton 1-kanav. pinta-asennettava LED-säädin/himmennin yksivärisille LED-nauhoille ja valoille

Yhteensopiva Zigbee 3.0 järjestelmän kanssa, tämä Zigbee valaistuslaite voidaan yhdistää käyttöön Zigbee hubin avulla tai muun Zigbee ominaisuuden omaavan sillan avulla, kuten Amazon Echo plus tai Philips Hue. (Tarkista yhteensopivuus laitteestasi). GREEN POWER laite eli ei tarvitse erillistä paristoa vaan lataa itseensä jokaisella painalluksella sen verran energiaa, että toimii ilman pattereita.

Sopii käytettäväksi esimerkiksi DIM Zigbee ohjaimemme tai 230V Zigbee TRIAC himmentimen kanssa! Lyhyesti nappeja painamalla saat vaihdettua tilaa nopeasti, pitkään painamalla hitaasti. Säätimen voi yhdistää suoraan Zigbee ohjaimeen ilman lisätarvikkeita, mutta mikäli haluat ohjata kännykällä valoja, tarvitset Zigbee sillan.

Käyttöohje:

ON/OFF-nappi.

Lyhyt painallus OFF-napista sammuttaa valot, pitkään painamalla himmentää.

Lyhyt painallus ON-napista sytyttää valot, pitkä painallus kirkastaa valoja.

Ominaisuudet

  • Ohjaa ZIGBEE DIM nauhoja ja valaisimia, on/off sekä himmennys, toimii myös himmennyksessä
  • Zigbee 2.4G RF teknologia, Zigbee DIM lighting device, yhteensopiva Zigbee Mesh verkon kanssa
  • Yhteensopivuus: Zigbee Universal Gateway/Coordinator, Zigbee  DIM lighting controllers
  • Mahdollistaa DIM LED-valaistuksen ohjaimen ollessa liitoksessa Zigbee hubin kanssa sekä Zigbee DIM kauko-ohjaimella/säätimellä.
  • Tukee yksivärisiä DIM LED-valaistuksia (on/off ja himmennys)
  • Voidaan ohjata Zigbee hubin kautta älypuhelimilla, tietokoneella jne. Yhteenliitos ja liitoksen poistaminen Zigbee hubin kautta.
  • Ilman liitosta Zigbee hubiin, voi suoraan yhdistäää yhteen Zigbee yhteensopivaan säätimeen. Kun liitetty Zigbee hubiin, voi käyttää 30 erillistä säädintä.

GREEN ENERGY laite, toimii kineettisesti ilman pattereita

Käyttölämpötila: -20°C ...+50°C

Toimintasäde: <30m rakennuksen sisällä

Suojausluokka: IP20

Mitat: 81 x 81 x 13mm

2 vuoden takuu

Vaatii toimiakseen Zigbee vastaanottimen tai Zigbee valaisimia sekä tarvittaessa Zigbee hubin kuten Philips Hue silta tai Amazon Alexa Echo Plus.

 

Liittäminen toimintaan

Liitä ENSIN LED-ohjain/vastaanotin Philips Hue järjestelmään kiinni (kun sammutat ohjaimen/vastaanottimen ja sytytät sen uudestaan, menee laite liitostilaan ja valitsemalla Philips Hue järjestelmässä "liitä valaisin" saat sen silloin liitettyä 15 sekunnin ajan).

Kun ohjain on kiinni Philips Hue järjestelmässä, voit liittää Green Power säätimen suoraan kiinni ohjaimeen. Green power säädintä ei siis liitetä itse Philips Hue järjestelmään, vaan se ohjaa suoraan ohjainta.

 

  1. Paina led-nauhan ohjaimesta/vastaanottimesta Prog nappia 4 kertaa tai sytytä valot uudelleen esim poistamalla pistotulppa pistorasiasta 4 kertaa. Suosittelemme valojen sytytystä ja sammutusta 4 kertaa, se tuntuu toimivan tehokkaammin tässä.

 

  1. Valitse yksi seinäsäätimen painike jota painat, ihan sama mikä painike, kunhan se on sama kokoajan.

 

Paina samaa painiketta väh 7 sek ajan.

Paina samaa painiketta lyhyesti.

Paina samaa painiketta väh 7 sekunnin ajan.

 

Katso välähtävätkö valot kaksi kertaa. Jos eivät niin paina taas samaa painiketta lyhyesti ja katso välähtävätkö valot. Toista tätä kunnes valot vihdoin välähtävät eli lyhyt painallus samasta napista ja odota muutama sekunti välähtävätkö valot. Kanavia on noin 15kpl eli saatat joutua painamaan nappia useamman kerran kunnes valot välähtävät.

 

Kun valot välähtävät niin paina jotain muuta nappia joka lopettaa asennuksen ja nyt valot toimivat säätimestäsi!

Lisätiedot

Paino 0,2 kg (kilogramma)
Mitat 10 × 10 × 5 cm (senttimetri)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “LED-säädin/himmennin yksivärisille LED-nauhoille ja valoille 1-kanav. – ZigBee GREEN POWER”