PT-UPPO12 uppoasennettava LED-profiili diffuusorilla, päätypaloilla ja kiinnitysklipseillä, pituus 2m

19,90

Uppoasennettava anodisoitu LED-profiili anodisoitua alumiinia opaalilla kannella ja kiinnitysklipseillä. Profiilin mitat ovat, leveys levikkeiden kanssa 25 ja itse upotusosan leveys 17,5mm x syvyys 15mm ja led-nauhalle jäävät sisämitat 12,2mm x 14,3mm, eli tänne mahtuu myös useat vedenkestävät LED-nauhat. Suosittelemmekin tätä profiilia mm. saunaan ja terassin kaiteisiin asennettaviin LED-nauhoihin profiilivalinnaksi uppoasennuksiin. Mukana opaalin sävyinen kansi sekä 4kpl kiinnitysklipsejä. Profiili voidaan kiinnittää myös kaksipuolisella asennusteipillä tai liimaamalla.

Saatavilla heti 45 kpl

Tuotetunnus (SKU): 31945
31945

Kuvaus

Uppoasennettava anodisoitu LED-profiilisetti anodisoitua alumiinia opaalilla diffuusorilla, päätypaloilla ja kiinnitysklipseillä. Profiilin ja kannen pituus 2 metriä. Profiilin ulkomitat ovat 25 x 15mm ja sisämitat 12,2mm x 14,3mm, eli tänne mahtuu myös vedenkestävät LED-nauhat. Suosittelemmekin tätä profiilia mm. saunaan ja terassin kaiteisiin asennettaviin LED-nauhoihin profiilivalinnaksi. Mukana opaalin sävyinen kansi, päätypalat sekä 4kpl kiinnitysklipsejä. Profiili voidaan kiinnittää myös kaksipuolisella asennusteipillä tai liimaamalla.

Lisätiedot

Paino 0,1 kg (kilogramma)
Mitat 200 × 2,32 × 1,53 cm (senttimetri)
Väri

Anodisoitu

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “PT-UPPO12 uppoasennettava LED-profiili diffuusorilla, päätypaloilla ja kiinnitysklipseillä, pituus 2m”