Pyöreä RGB+CCT RAINBOW säädin, langaton 1-kanav. S2 – Smart LED 2.4G

24,90

Edullinen ja käytännöllinen yksikanavainen (eli voit liittää säätimeen useita vastaanottimia/lamppuja, mutta kaikki toimivat säätimestä samanaikaisesti) RGB+CCT LED-säädin, jolla ohjaat mitä tahansa LED-nauhaa ja älylamppua SmartLED 2.4G-sarjastamme! Saatavilla kolmessa eri värissä, mustana, valkoisena ja harmaana. Magneettipidike, jonka voit teipata vaikkapa seinään ja irrottaa siitä kätevästi säätimen kaukosäätimeksi. Sopii yksiväriledeille, värilämpötilasäädettäville CCT-ledeille, RGB ja RGBW sekä RGBW + CCT-nauhoille ja älylampuille samaan aikaan! Sarjaan voidaan yhdistää myös WiFi-silta, jolla valoja voidaan ohjata myös WiFi:n kautta älypuhelimella.

Poista

Kuvaus

Smart LED 1-kanavainen RAINBOW säädin 2.4G SmartLED  - LED-nauhoille ja älylampuille - yksiväriledeille, RGB, CCT, RGBW sekä RGB+CCT

LED-säädin, jolla voit ohjata mitä tahansa LED-nauhoja ja älylamppuja Smart LED 2.4G - sarjastamme. Värejä sekä värilämpösäätöä ohjataan himmennyspyörällä ja himmennin liu'uttimella. Useita erilaisia modeja valojen ohjaukseen. On/Off painike. Himmennys – . Himmennysaste 0,1-100%. Ohut, voidaan kiinnittää seinään helposti ja irroittaa magneettialustastaan.

Toiminnot:

Yhdistä Smart LED tuotteesi lisäksi - WiFi-tukiasemaan, Smart LED 2.4G - kaukosäätimeen, seinäsäätimeen tai kaikkiin eri säätimiin valojen ohjaamiseksi. Smart LED 2.4G järjestelmässä voi olla halutessasi yhdestä tuhansiin Smart LED -älylamppuja ja LED-ohjaimia ja saat tähän yhdistettyä myös omilla vastaanottimillaan LED-nauhat ja LED-alasvalot. Linkitetyt valot voidaan jakaa neljään tai kahdeksaan alueryhmään, tämä ohjain tukee yhtä ryhmää. Alueryhmät eli zonet voivat olla esim. keittiö, olohuone, makuuhuone tai erikseen kattovalaisimet päivävalaistukseen ja tunnelmavalaisimet iltavalaistukseen.

 

Seinäsäätimen tiedot

Alueet 1 kanavaa/zonea
Toiminta-alue 30m
Käyttöjännite 3V (2xAAA-paristo)
Käyttölämpötila -20 - +40C
Koko 70 x 24mm
Väri valkoinen/musta/harmaa
Hyväksynnät CE, RoHS
Toimintaetäisyys 30m
Takuu 1v

Lisätiedot

Paino 0,1 kg (kilogramma)
Mitat 10 × 10 × 2 cm (senttimetri)
Väri

Valkoinen, Musta, Harmaa

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Pyöreä RGB+CCT RAINBOW säädin, langaton 1-kanav. S2 – Smart LED 2.4G”