WiFi silta Remote Control – Smart LED 2.4G (Amazon Alexa-yhteydellä)

39,90

Uusi LED-WiFi silta, jolla yhdistät Smart LED 2.4G -älylamput, alasvalot ja muut ohjaimet helposti WiFi:in ja voit ohjata valaistusta älypuhelimella app:illa! Helppokäyttöinen ja nopea asentaa. Tukee myös Amazon Alexa puheohjausta. Puheohjausta varten tarvitset erillisen Amazon Echo-laitteen.

Ei varastossa, toimitusaika noin 2vk.

Tuotetunnus (SKU): 8064
Avainsanat tuotteelle , 8064

Kuvaus

Uusi Smart LED WiFi ohjain 2.4G SmartLED  - LED-nauhoille ja älylampuille - yksiväriledeille, RGB, CCT, RGBW sekä RGB+CCT

UUSI LED-WiFi ohjain jolla yhdistät Smart LED-älylamput, alasvalot ja ohjaimet WiFi:in ja voit ohjata valaistusta älypuhelimella aplikaatiolla. Lisäksi tukee Amazon Alexaa, eli voit yhdistää valaistustuotteet Amazon Echo laitteeseen ja ohjata niitä ääniohjauksella Amazon Alexan kautta. Puheohjaus vaatii Amazon Echo-laitteen toimiakseen.

Yhdellä tällaisella sillalla ohjaat yhtä ryhmää kerrallaa, eli voit esim. yhdistää tähän makuuhuoneen 2.4G valaisimet ja vastaanottimet ja ohjata niitä yhtenä makuuhuoneryhmänä. Tähän voi yhdistää yhden tai useampia 2.4G tuotteita. Löydät meiltä myös vastaanottimen, joka toimii suoraan Amazon Alezan kanssa omana ryhmänään.

Uusi WiFi sillan versio. Yhteensopiva kaikkien SmartLED 2.4G tuotteidemme kanssa.

Lataa ilmainen tarvittava MiLight sovellus esimerkiksi App Storesta tai Google Play kaupasta.

Yhteensopiva iOS, Android 4.3 tai yli.

Hintaan sisältyy USB kaapeli jonka pituus on 1 metri, Micro usb + usb. Micro usb kytketään wifi ohjaimeen iBOX1, toinen pää esim tietokoneen kylkeen tai vaikkapa USB-latauspistorasiaan.

YLEISTÄ 2.4G SmartLED-sarjasta

Yhdistä Smart LED tuotteesi lisäksi - WiFi-tukiasemaan, Smart LED 2.4G - kaukosäätimeen, seinäsäätimeen tai kaikkiin eri säätimiin valojen ohjaamiseksi. Smart LED 2.4G järjestelmässä voi olla halutessasi yhdestä tuhansiin Smart LED -älylamppuja ja LED-ohjaimia ja saat tähän yhdistettyä myös omilla vastaanottimillaan LED-nauhat ja LED-alasvalot. Linkitetyt valot voidaan jakaa neljään tai kahdeksaan alueryhmään, tämä ohjain tukee molempia ryhmiä. Alueryhmät eli zonet voivat olla esim. keittiö, olohuone, makuuhuone tai erikseen kattovalaisimet päivävalaistukseen ja tunnelmavalaisimet iltavalaistukseen.

 

Seinäsäätimen tiedot

Toiminta-alue 30m
Käyttöjännite DC5V/500mA(Micro USB)
Käyttölämpötila -20 - +60C
Koko 33 x 33 x 57mm
Yhteystapa:  WiFi-IEEE 802.11b/g/n 2.4GHz
Hyväksynnät CE, RoHS
Toimintaetäisyys 30m
Takuu 1v

Lisätiedot

Paino 0,1 kg (kilogramma)
Mitat 15 × 7 × 7 cm (senttimetri)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “WiFi silta Remote Control – Smart LED 2.4G (Amazon Alexa-yhteydellä)”