LED alumiiniprofiilit led-nauhoille kaikkiin kohteisiin

Led-alumiiniprofiilit – laadukkaat ja edulliset

LED-alumiiniprofiilit ovat 2 metriä pitkiä ja profiileilla on kahden vuoden takuu. Alumiiniprofiileita on pinta-uppo-kulma-, ja erikoisasennettavia malleja. Profiileihin on saatavilla laaja lisätarvikevalikoima päätypaloineen ja kiinnikkeineen sekä laadukkaat LED-nauhat ja LED-muuntajat. Voit valita siis juuri kohteeseesi sopivan LED-profiilin, siihen mieleisesi kannen sekä päätypalat ja kiinnikkeet tarpeidesi mukaan. Vain mielikuvitus on rajana mitä kaikkea profiilella voit kodissa, myymälässä ja toimistossa toteuttaa! Löydät meiltä yhden Suomen laajimpia valikoimia LED-alumiiniprofiileita ja asiakaspalvelumme avustaa mielellään mikäli haluat kysellä juuri sinun kohteeseesi sopivasta profiilista tarvikkeineen.

LED-alumiiniprofiilit ja ominaisuudet

Korkealaatuiset anodisoidut LED-alumiiniprofiilit eivät ruostu anodisoinnin ansiosta ja soveltuvat sisätilojen lisäksi myös kylpyhuoneisiin, keittiön välitilaan sekä ulkokäyttöön. Kannet eli diffuusorit ovat korkealaatuisia ja UV-suojattuja. Opaali “maitolasinen” kansi häivyttää paremmin ledpisteet sekä tasoittaa valoa ja estää heijastukset kiiltävästä työtasosta. Kirkas  kansi päästää kaiken valon läpi, joten sopii mm. epäsuoraan valaistukseen ja kun halutaan vain suojata nauha pölyltä.

LED-nauhan maksimileveys joko 8mm, 10mm tai 12mm tai enemmän profiilin mallista riippuen. Näet profiilin nimessä maksimileveyden: esim. SUORA12 alumiiniprofiiliin sopii max. 12mm LED-nauha.

LED alumiiniprofiileiden hyödyt:

  1. Tyylikäs, siisti ja ammattimainen viimeistely LED-nauhoille.
  2. Alumiini johtaa hyvin lämmön pois LED-nauhasta, jolloin LED-nauhan käyttöikä pitenee.
  3. LED-profiili suojaa LED-nauhaa ulkoisilta kolhuilta, pölyltä, roiskeilta ja muilta rasitteilta.

LED alumiiniprofiilien käyttö erilaisissa kohteissa

Keittiövalaistuksessa pinta-asennettavat LED-alumiiniprofiilit ovat käytännöllinen ja tehokas valaistusratkaisu yhdessä LED-nauhan kanssa. Suosittelemme erityisesti PINTA10 LED-alumiiniprofiilia keittiön välitilaan. Mikäli valolista halutaan upottaa keittiökaapin rakenteisiin, soveltuu käyttöön esimerkiksi SUORA-UPPO12 LED-alumiiniprofiili. Voimme myös koota sinulle valmiiksi paketin, joilla toteutat valaistuksen helposti – ota yhteyttä asiakaspalveluumme!

Epäsuora valaistus on helppo toteuttaa mm. SEINÄ12 LED-alumiiniprofiilillamme, sekä T-mallisella TAUSTA10 LED-alumiiniprofiililla. Myös erilaisilla U-mallisilla listoilla, kuten MINI10 voidaan toteuttaa epäsuoraa valaistusta asentamalla lista seinää vasten ja listan alle esimerkiksi valonlähteen piilottava suora tai kulman mallinen peitelista.

Erilaiset alumiiniprofiilimallit ja värivaihtoehdot

Valikoimissamme on LED-alumiiniprofiileja useassa mallissa ja koossa, jotka soveltuvat erilaiseen käyttöön. Pinta-, uppo-, ja kulmaprofiileiden lisäksi erikoisprofiilivalikoimastamme löytyy erityisiin kohteisiin suunniteltuja alumiiniprofiileja, kuten portaisiinvaatekaappiinkaareville pinnoille sekä lattia-asennukseen. Lähes kaikki LED-alumiiniprofiilit ovat saatavilla kolmessa värissä: anodisoitu alumiini, musta ja valkoinen.

LED alumiiniprofiilit sopivat mm. keittiöiden yläkaappien alareunaan työtasovaloksi sekä yläreunaan luomaan epäsuoraa valaistusta, kotien tunnelmavalaistukseen, porrasvalaistukseen sekä epäsuoraan valaistukseen. Kylpyhuoneisiin ja saunoihin valaistukseksi, hotellien, ravintoloiden ja näyttelyiden valaistukseksi. Myymälöiden hyllyreunaan valaisemaan sekä lippavaloiksi.

Valitse profiili - löydät siihen saatavilla olevat tarvikkeet tuotesivulta

Myymme LED-alumiiniprofiileja erikseen tilattavina tuotteina, voit siis valita valitsemaasi profiiliin haluamasi kannen jopa seitsemästä erilaisesta vaihtoehdosta sekä lisätä tilaukseesi tarpeidesi mukaan päätypaloja, kiinnitysklipsejä useammassa mallissa sekä muita asennusta helpottavia lisätarvikkeita kuten kulmapaloja, liitospaloja ja riippuvaijereita.

Jokaisen LED-alumiiniprofiilin tuotetiedoissa on lueteltu kyseiseen profiiliin yhteensopivat tarvikkeet, joten tilaaminen on helppoa ja saat juuri sopivan määrän tarvikkeita asennukseesi. Lisäksi tarkistamme tilauksesi meille tullessa, että tarvikkeet ovat yhteensopivat. Avustamme mielellämme asiakaspalvelussamme valinnassasi, ota rohkeasti yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai chatin kautta!

Led-alumiiniprofiilit – asennus ja lisätarvikkeet

LED-alumiiniprofiili voidaan kiinnittää paikalleen useammallakin tavalla mallista riippuen. Voit kiinittää alumiinilistan valmiita yhteensopivia kiinnikkeitämme käyttämällä tai ruuviasennuksella profiilin läpi, liimaamalla tai asennusteipillä. LED-alumiinilistojen materiaali on anodisoitua alumiinia, kannet muovia. Alumiiniprofiili on lyhennettävissä rautasahalla. Kannet voidaan lyhentää sahalla sekä saksillä (liu’utettavat diffuusorit).

LED-alumiiniprofiilin lisäksi tarvitset LED-nauhaa ja muuntajan, eli vakiojännitelähteen, asennukseen sopivan sävyisen kannen eli diffuusorin sekä valintasi mukaan kiinnikkeitä sekä päätypaloja, joita löydät laajan valikoiman lisätarvikkeistamme.

Pinta-asennettavat LED-alumiiniprofiilit sopivat keittiön työtason valaistukseen, mutta myös moniin muihin kohteisiin niin seinä-, katto-, kuin kalusteasennukseenkin. Näillä toteutat myös helpon valaistuksen kattoon seiniä kiertämään, työtasojen alle kaappeja valaisemaan, saunaan sekä kylpyhuoneeseen hienon tunnelmavalaistuksen.

LED-alumiiniprofiilit ovat saatavilla monessa eri mallissa ja tyylissä: eri syvyydellä sekä leveydellä ja muotoiltuna sekä yksinkertaisen mallisena. Kaikki LED-alumiiniprofiilit ovat saatavilla kolmessa eri värisävyssä. Laadukkailla ja edullisilla alumiiniprofiileilla LED-nauhan asennus on helppoa ja LED-alumiiniprofiilit viimeistelevät asennuksen siististi.

Upotettavat LED-alumiiniprofiilit voidaan asentaa seinään, kattoon tai huonekaluihin. Uppoasennuksessa profiilille jyrsitään ura tai profiili asennetaan esimerkiksi levyjen, listojen tai rimojen väliin. Uppoasennuksella saadaan erittäin siisti ja huomaamaton lopputulos laadukkaalle valaistukselle. Valitse joko siro tai näyttävän kokoinen uppoasennettava LED-alumiiniprofiili asennuskohteesi mukaan!

KULMAAN ASENNETTAVAT LED-ALUMIINIPROFIILIT

Kulmaan asennettavilla profiileilla toteutat LED-valaistuksen helposti keittiön välitilaan, käytäviin katon ja seinän rajaan, kaapin sisälle, portaiden alle… vaihtoehtoja on loputtomasti! Kulmaprofiileja on saatavilla useassa koossa ja mallissa, erilaisilla kiinnitystavoilla. Keittiössä suosituin on PT45 kulmaprofiili, jossa on poikkeuksellisesti koko paketti mukana eli profiilin mukaan kuuluu diffuusori, kiinnitysklipsit sekä päätypalat. PT45 profiililla saat pisteettömän lopputuloksen jo 120led/m LED-nauhoilla. Myös KULMA14 LED-alumiiniprofiili sekä suorareunainen KAAPPI12 LED-alumiiniprofiili ovat usein keittiöissä käytettäviä aluminiprofiileja ja niistä lötyy myös värivaihtoehdot musta ja valkoinen.

ERIKOIS LED-ALUMIINIPROFIILIT

Valikoimissamme on monia erilaisiin käyttötarkoituksiin suunniteltuja erikoisprofiileja, mm. epäsuoraa valoa tuomaan SEINÄ12 LED-alumiiniprofiili sekä SEINÄ10 kaarevampi epäsuoran valaistuksen profiili, lattia-asennuksiin ulos ja sisälle LATTIA12 LED-alumiiniprofiili, portaisiin ASKEL10 LED-alumiiniprofiili tai lasivalaistukseen hyllyihin ja vitriineihin esimerkiksi LASI10 LED-alumiiniprofiiliKAARI12 LED-alumiiniprofiilia voidaan taivuttaa , eli se soveltuu kaarevien pintojen valaisuun mm. ikkuna-aukoissa sekä kaarevissa seinissä ja huonekaluissa, sekä tapahtumavalaisussa.

LISÄTARVIKKEET LED-ALUMIINIPROFIILEILLE

Valikoimissamme on satoja erilaisia lisätarvikkeita LED-alumiiniprofiilelle. Jokaisen profiilin tuotetiedoissa on linkattuna kaikki kyseiseen profiilisarjaan sopivat tuotteet. Alumiiniprofiilissa kannattaa käyttää aina päätypaloja siistin asennuksen aikaansaamiseksi sekä diffuusoria, eli kantta. Lisäksi diffuusori suojaa LED-nauhaa pölyltä ja vesiroiskeilta.

Diffuusorin valinta onkin tärkeä asia sopivaa LED-alumiiniprofiilia valittaessa, sillä opaali kansi tasoittaa ledipisteiden näkyvyyttä sekä valoa, mutta toisaalta vähentää diffuusorista riippuen 25-50% valaisutehoa. Opaali kansi kannattaa valita aina silloin kun profiili jää näkyville, sekä keittiöasennuksissa jotta ledipisteet eivät häikäise ruokapöydässä istuvia. Himmeän tai kirkkaan kannen voi asentaa kun toivotaan erittäin suurta valotehoa, eikä LED-nauha jää näkyville, kuten epäsuorassa valaistuksessa, myymälävalaistuksessa kalusteissa jne. Kansia on saatavilla pääasiassa kahta eri mallia, ohuempi liu’utettava kansi sekä kliksautettava vahvempi kansi.

Lähes kaikki LED-alumiiniprofiilit voi asentaa riippuvalaisimeksi riippuvaijerien avulla. Riippuvaijereita löytyy sekä jännitteellisiä, jotka eivät vaadi erilistä johtovetoa vaan virta kulkee vaijerin sisällä, sekä perusmallisena.

Mikäli etsit kalustevalaisimia myymälävalaistukseen, suosittelemme tutustumaan LumiSolutions Oy:n valikoimaan kalustevalaisimista, jotka ovat valmiiksi mitoitetut sopimaan yleisesti käytössä oleviin hyllyleveyksiin (600mm, 900mm ja 1200mm). LumiSolutionsin erityiosaamista ovat myymälävalaistus, toimistovalaistus ja kalustevalaistus myymälöihin ja teemme LumiSolutions yrityksen kanssa tiivistä yhteistyötä ja löydät meidät Nummelasta samoista toimitiloista.

Tutustu LED-valaistukseen

Saunan valaistus LED-nauhalla lauteiden alle ja selkänojan taakse

Saunan valaistus

Saunan valaistus kauniistiTyylikkäällä SAUNA LED-nauhallaLue lisää Saunan valaistus LED-nauhalla lauteiden...

Lue lisää

Brändit

Edustamamme valaistusbränditToimitamme tilaustuotteita laadukkaiden valaisinvalmistajien LED-valaisimia. Alta voit tutustua brändeihimme.Rekisteröidy...

Lue lisää
Led-valot

LED-valot

LAADUKKAAT LED-VALOT KOTIMAISESTA VERKKOKAUPASTA LED-valot sopivat käytettäväksi niin uudis- kuin...

Lue lisää
IP-luokat valaisimille

IP-luokat

Valaisinten IP-luokatSisätiloihin ja ulkokäyttöön Valaisinten IP-luokat Valaisimen tai muun sähkölaitteen...

Lue lisää