LED-TUKUN PALVELUT SUUNNITTELIJOILLE JA SÄHKÄREILLE

LAADUKAS LED-VALIKOIMA

LED-tukkumme valikoima kattaa lineaarisen valaistuksen kaikenlaiset ratkaisut eli LED-nauhat ja LED-profiilit todella laajalla valikoimalla, lisäksi valikoimissamme on erilaisia alas- ja kohdevalaisimia ja valikoimamme kasvaa jatkuvasti.

LED-profiilivalikoimamme on ehdottomasti yksi Suomen monipuolisimpia tyylikkäine värisävyineen ja lisävarusteineen ja LED-alumiinilistojemme hinnat ovat edulliset. Löydät meiltä myös alumiinilistoihin sopivat LED-nauhat sekä teholähteet himmentimineen sekä mittatilauksena kootut valmiit LED-profiilivalaisimet. Lisäksi yhteistyöverkostomme on laaja, joten voit kysellä meiltä myös sellaisia LED-valaisimia joita et valikoimistamme löydä.

LED-TUKKUHINNAT

Mikäli teet tilauksen yrityksesi kautta, tarjoamme sinulle hyvän tukkualennuksen LED-tuotteistamme 14vrk korottomalla maksuajalla. Rekisteröidy verkkokauppaamme ja siirrämme sinut oikeaan asiakasryhmään LED-tukkuasiakkaaksi, jonka jälkeen tukkuhinnat päivittyvät verkkokauppaan näkyvillesi automaattisesti.

TAYLOR MADE – MITTATILAUSRATKAISUT

Toteutamme mittatilauksena mm. lineaariset LED-valaisimet tarpeidenne mukaan. Asiakkaalle räätälöidyt tuotteet mahdollistavat yksilölliset valaistusratkaisut ja helpottavat asennusta ja siihen kuluvaa aikaa. Tuotteet valmistetaan Suomessa, jolloin laatu ja toimitusvarmuus ovat taattua laatua. LED-Tukkuhinnat ovat voimassa myös mittatilausratkaisuissamme!

VALOTEHDAS LED-TUKKU NUMMELASSA

Valotehdas eli LumiComp Oy:n varasto, toimisto, LED-tukku ja Showroom sijaitsevat Nummelassa (Vihdintie 1, 03100 Nummela). Tervetuloa tutustumaan etukäteen LED-valotuotteisiimme ja vaikkapa noutamaan tilauksesi, mikäli olet lähettyvillä. Olemme avoinna arkisin klo 8-16.00.

VALONJAKOTIEDOSTOT

Lähes kaikista valaistustuotteistamme on ladattavissa valonjakotiedostot tuotetietojen yhteydessä suunnittelutyösi tueksi. Löydät valonjakotiedostot LED-tukkumme verkkokaupan tuotetiedoista.

LAATU, TOIMITUSVARMUUS JA TAKUU

Käytämme vain hyväksi havaittuja laadukkaita toimittajia. Kaikilla tuotteillamme on vähintään 2-5 vuoden takuu.

Rekisteröidy LED-tukkuasiakkaaksi

LED-VALOJEN JA TARVIKKEIDEN TUKKUMYYNTI

Palvelemme puhelimitse 010 311 2830 sekä sähköpostitse asiakaspalvelu@valotehdas.fi.

Ota yhteyttä niin kerromme lisää LED-sovelluksistamme.