Kylpyhuoneen pinta-asennettava LED-valaisin

Kylpyhuoneen musta pinta-asennettava LED-valaisin

Mustat pinta-asennettavat AQUARIUS LED-valaisimet asennettuna keittiön katossa. Hauskaa vaihtelua uppoasennettaville LED-valaisimille! Näihin kosteussuojattuihin LED-valaisimiin saa asennettua haluamansa GU10 polttimon ja kun valitset himmennettävän LED-polttimon – ovat myös valaisimet himmennettävissä!.

Kohde: @Juttist

Kuva: @imagez_fi

Keittiön pinta-asennettavat mustat LED-valaisimet

Keittiön pinta-asennettavat LED-valaisimet, mustat

Mustat pinta-asennettavat OH36 LED-valaisimet asennettuna keittiön katossa. Valaisinten valaistussuunta on säädettävissä. Kivaa vaihtelua uppoasennettaville LED-valaisimille! LED-valaisimiin saa asennettua haluamansa GU10 polttimon ja kun valitset himmennettävän LED-polttimon – ovat myös valaisimet himmennettävissä!.

Kohde: @Juttist

Kuva: @imagez_fi

Rimakaton LED-valaistus vinossa sisäkatossa

Vinoon sisäkattoon rimakatto, LED-nauhojen asennus

Tämä vinon rimalla päällystetyn sisäkaton yleisvalaistus on toteutettu pisteettömällä, tehokkaalla yleisvalaistukseen sopivalla COB LED-valonauhalla mustassa SUORA12 LED-profiilissa jossa musta C diffuusori.

Mustan diffuusorin ansiosta rimakaton valaistus on sammutettuna lähes huomaamaton, mutta päällä ollessaan erittäin näyttävä koristevalaistuselementti. Rimakaton LED-nauhavalaistus voidaan helposti asentaa mm. Ovelus rimakattoihin. Täältä löydät meidän kaikki rimakattoon sopivat LED-profiilit

Tekijä: @torppatervaan