LED-osaamista yli 12 vuoden ajalta

Valotehdas Markus Narva

Markus Narva
Toimitusjohtaja, elektroniikkainsinööri

+358 45 1111 477

Valotehdas Johanna Lepistö

Johanna Lepistö
Verkkokauppavastaava, myynti & markkinointi

+358 40 515 6226

Petri Holmström
Yritysmyynti ja arkkitehti & suunnittelijatuki

+358 50 339 5775

Jenna Johansson
VERKKOKAUPAN PAKKAUS- JA LÄHETYS, ASIAKASPALVELU

+358 50 504 4999

LAAJA VALIKOIMA LED-TUOTTEITA JA HENKILÖKOHTAINEN, OSAAVA PALVELU

Valikoimamme kattaa lineaarisen LED-valaistuksen kaikenlaiset ratkaisut, lisäksi toimitamme erilaisia alas- ja kohdevalaisimia ja tuotevalikoimamme kasvaa jatkuvasti.

LED-alumiiniprofiilivalikoimamme on ehdottomasti yksi Suomen monipuolisimpia tyylikkäine värisävyineen ja lisävarusteineen. LED-alumiinilistojemme hinnat ovat edulliset ja varastovalikoima on laaja, josta toimitukset onnistuvat 1-3vrk.

Löydät meiltä myös LED-alumiiniprofiileihin sopivat LED-nauhat sekä teholähteet himmentimineen sekä mittatilauksena kootut valmiit LED-profiilivalaisimet.

Meille on erittäin tärkeää tuotteidemme korkea laatu, testaamme tuotteemme itse sekä käytämme vain luotettavia ja pitkäikäisiä yhteistyökumppaneita.

Kuluttajana voit tehdä ostoksia suoraan verkkokaupastamme tai myymälästämme Nummelasta. Mikäli olet sähkö- tai rakennusalan ammattilainen ja olet kiinnostunut tuotteistamme, lue lisätieoa tukkumyynnistämme.

Tutustu verkkokauppaamme

ASIAKASPALVELU

Mietityttävätkö valonvärisävyt tai oikean muuntajan valinta LED-valoihin? Olemme pyrkineet keräämään sivuillemme tarvittavat tiedot ja lisäksi avustamme sinua mielellämme oikeanlaisten valaisinten hankinnassa.

Soita tai kirjoita meille sähköpostia tai huhuile meitä alareunan chatissä!

Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.

UUTISET

Lue lisää LED-valaistuksesta, tuotteista ja erilaisista valaistusideoista VALOA-blogistamme.

BLOGIMME

Siirry ostoksille

Tutustu LED-tuotteiden valikoimaamme