LED-asiantuntija
Valotehdas on LED-valaisimiin ja valaistuskomponentteihin erikoistunut yritys, joka myy LED-tuotteita niin yksityisille asiakkaille kuin ammattilaisillekin. Maahantuomme laadukkaita LED-valaisimia sekä valmistamme valaisimia komponenteista omassa kokoomossamme. Verkkokauppamme on kaikille avoinna ja myymälämme on avoinna arkisin Nummelassa.
Kotimainen LED-asiantuntija
Meille on tärkeää, että LED-valaisimet vastaavat valaistustarpeeseesi täydellisesti ja siksi olemmekin mielellämme juuri sinun luotettava LED-asiantuntijasi.
Previous slide
Next slide

VALOTEHDAS

LED-verkkokauppamme myymälä, varasto ja LED-Showroom sijaitsee Nummelassa Ajurintiellä. Voit tulla noutamaan tilauksesi ja tutustumaan tuotteisiimme arkisin ma-pe klo 8-16. Olemme avoinna sekä kuluttajille, että sähkö- ja rakennusalan ammattilaisille.

LED-OSAAMISTA YLI 15 VUODEN AJALTA

Valotehdas Markus Narva

MARKUS NARVA

TOIMITUSJOHTAJA (hallinnolliset asiat)

+358 45 1111 477

Valotehdas Johanna Lepistö

JOHANNA LEPISTÖ

VERKKOKAUPPAVASTAAVA, MYYNTI & MARKKINOINTI

+358 40 515 6226

PETRI HOLMSTRÖM

ARKKITEHTI- & SUUNNITTELIJATUKI

+358 50 339 5775

TERO YLÄKORPI

MYYMÄLÄVASTAAVA, VERKKOKAUPAN ASIAKASPALVELU

+358 50 530 9543

MIKKO

VERKKOKAUPAN PAKKAUS- JA LÄHETYS

+358 50 504 4999

LAAJA VALIKOIMA LED-TUOTTEITA JA HENKILÖKOHTAINEN, OSAAVA PALVELU

Valikoimamme kattaa lineaarisen LED-valaistuksen kaikenlaiset ratkaisut, lisäksi toimitamme erilaisia alas- ja kohdevalaisimia ja tuotevalikoimamme kasvaa jatkuvasti.

LED-alumiiniprofiilivalikoimamme on ehdottomasti yksi Suomen monipuolisimpia tyylikkäine värisävyineen ja lisävarusteineen. LED-alumiinilistojemme hinnat ovat edulliset ja varastovalikoima on laaja, josta toimitukset onnistuvat 1-3vrk.

Löydät meiltä myös LED-alumiiniprofiileihin sopivat LED-nauhat sekä teholähteet, himmentimet sekä mittatilauksena kootut valmiit LED-profiilivalaisimet.

Meille on erittäin tärkeää tuotteidemme korkea laatu, testaamme tuotteemme itse sekä käytämme vain luotettavia ja pitkäikäisiä yhteistyökumppaneita.

Kuluttajana voit tehdä ostoksia suoraan verkkokaupastamme tai myymälästämme Nummelasta. Mikäli olet sähkö- tai rakennusalan ammattilainen ja olet kiinnostunut tuotteistamme, lue lisätietoa tukkumyynnistämme.

ASIAKASPALVELU

Mietityttävätkö valonvärisävyt tai oikean muuntajan valinta LED-valoihin? Olemme pyrkineet keräämään sivuillemme tarvittavat tiedot ja lisäksi avustamme sinua mielellämme oikeanlaisten valaisinten hankinnassa.

SOITA MEILLE

Asiakaspalvelumme avustaa sinua puhelimitse mielellään kaikissa kysymyksissäsi LED-tuotteistamme ja tilauksista arkisin klo 8-16. Avustamme myös tarvittaessa, mikäli asennuksessa menee sormi suuhun.

010 311 2830

LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA

Lähetä meille sähköpostitse lisätietoa kohteestasi niin avustamme oikeanlaisten valaisinratkaisujen valinnassa. Voit lähettää meille myös tarjouspyynnön esimerkiksi koko talon valaistuksesta.

asiakaspalvelu@valotehdas.fi

WHAT'S UP!

Valotehtaan asiakaspalvelu palvelee myös WhatsApp -sovelluksessa. Tallenna WhatsApp-numeromme yhteystietoihisi niin saat tarvittaessa meihin kätevästi yhteyden vaikkapa kesken asennuksen!

040 515 6226

LÖYDÄT MEIDÄT MYÖS INSTAGRAMISTA