Previous slide
Next slide

Etsitkö yrityksesi toimipisteeseen uutta valaistuksen toimittajaa? Suunnitteleeko yrityksesi tuotteita, joihin kaivataan valaistusta?

TÄYTÄ YHTEYDENOTTOLOMAKE ALTA!

Myymälävalaistus

Laadukkaalla ja oikeanlaisella myymälävalaistuksella asiakkaan huomio saadaan paremmin kiinnittymään haluttuihin kohteisiin ja tuotteisiin. Tuotteesi ovat pääosassa, joten ne kannattaa asettaa valokeilaan!

Toimistovalaistus

Piristä työntekijöitä valon avulla. Kirkas, virkistävä toimistovalaistus edesauttaa työn tehokkuutta. LED-valaistus toimistolle tuo lisää mukavuutta ja viihtyisyyttä samalla säästäen energiaa.

Uniikit ratkaisut

Suunnitteleeko yrityksesi tuotteita, joihin kaivataan valaistusta? Olemme valaisseet kaikenlaista valokuutioista uniikkeihin myymälähyllyistöihin. LED-nauhavalikoimamme ja LED-profiilivalikoimamme ovat myös erittäin laajat ja autamme sinua mielellämme valitsemaan juuri oikeat valaistustuotteet. Ota yhteyttä, kerro projektistasi ja pyydä tarjous!

Tutustu myös toiseen, Lumisolutions Oy – yritykseemme, joka on erikoistunut myymälävalaistukseen, toimistovalaistukseen sekä projektimyyntiin.

LAADUKASTA
VALAISTUSTA

sillä valaistuksella on merkitystä!

Ota meihin yhteyttä ja palaamme sinulle asiaan mahdollisimman pian.

Voit myös soittaa meille tai ottaa yhteyttä chatin kautta.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.