Uusi Big Brother 2021 talo

Valotehdas on toimittanut BB 2021 taloon syyskaudelle kaikki talon LED-valaisimet keittiöön, olohuoneeseen, makuuhuoneeseen, kylpyhuoneeseen ja saunaan sekä viihtyisiin ulkotiloihin.

Kaikki LED-valaisimet ovat kätevästi ohjattavissa ja suurin osa on myös värilämpötilaltaan säädettävissä erilaisten valaistustilojen aikaansaamiseksi. Onpa mukana myös erilaisia värillisiä RGB+CCT valaisimia joiden avulla voidaan leikitellä väreillä ja tunnelmilla.

Valokuvat: Jukka Alasaari

Viihtyisät ulkotilat auringonlaskuineen

Big Brother talon laajalla terassilla on käytetty ulkokäyttöön soveltuvia kosteudenkestäviä LED-nauhoja, Garden Ball pallovalaisimia sekä Mimosa valoketjujamme. Tunnelmallinen auringonlasku miellyttäviin paljuilu- ja nuotiohetkiin on luotu 20m erikoispitkällä lämpimän sävyisellä LED-nauhalla.

Oleskelutilat tyylikkäällä epäsuoralla valaistuksella

Talon seinissä kulkee aaltokuvioihin upotettuna useampia RGB LED-nauhaa, joiden värisävyä ja himmennystä voidaan ohjata näppärästi sopivan tunnelman luomiseksi. Epäsuora valaistus on silmälle miellyttävää, sillä itse valonlähdettä ei havaitse.

Tehokas keittiövalaistus

Työskentely keittiössä on turvallista ja mukavaa kunnollisella keittiövalaistuksella. Työtasovalaistus on kaunis ja siro toteutus SUORA12 profiilillamme ja 18W/m 24V LED-nauhalla. Korkea värintoistokyky mahdollistaa värien toistumisen mahdollisimman aidoin värisävyin.

Kylpyhuone ja saunatilat

Kylpyhuoneessa lineaariset linjat toteutettuna LED-nauhoilla tuovat ylellistä tunnelmaa. Saunan valaistukseen suosittelemme uutta lämmönkestävää SAUNA LED-nauhaamme, jolla BB-talon saunaankin on luotu moderni ja valoisa ilme.

Tunnelmallinen makuuhuone

Miellyttävä valaistus makuuhuoneessa takaa mukavat yöunet. BB-talon seinien epäsuoravalaistus voidaan jättää yöksi päälle himmeäksi yövalaistukseksi.

Muut tilat / yritysvalaistus

Olipa kyseessä sitten myymälävalaistus kuin toimiva tuotevalaistus, toimitamme laadukkaat valaisimet joilla tuotteesi nousevat esille. Toteutamme myös valaistuksia hotelleihin sekä toimistoihin, ota yhteyttä!

LED-VALAISTUS

Tervetuloa tutustumaan LED-tuotteisiimme Nummelan myymäläämme!