Edustamamme brändit

Tilaustuotteet

Edustamamme valaistusbrändit

Toimitamme varastovalikoimamme lisäksi tilaustuotteina laadukkaiden valaisinvalmistajien LED-valaisimia. Alta voit tutustu brändeihimme.

Aromas del Campo on espanjalainen valaisinvalmistaja, jonka juuret ulottuvat vuoteen 1986 yrityksen syntyhistorian äärelle. Aromas aloitti yritystoimintansa valmistamalla erilaisia aromaattisia tuotteita ja kuivakukka-asetelmia. Pienten kuivakukilla täytettyjen lasivalaisimien valmistus edusti Aromaksen ensiaskeleita kohti valaisinteollisuutta. Nykyisin yritys on täysin omistautunut valaisimien valmistukseen ja suunnitteluun. Aromas del Campon valaisimet edustavat muotoilultaan avantgard-henkeä ja heidän valaimissaan toistuvat geometriset muodot, laadukkaat materiaalit ja ilmava rakenne.

Tutustu Aromas del Campon esitteeseen, jonka löydät täältä.

LEDS C4 on espanjalainen valaisinvalmistaja, jonka valaisimet ovat hyvälaatuisia ja loistavia hinta-laatusuhteeltaan. Erittäin monipuolisesta mallistosta löytyy sisustuksellisia valaisimia, ulkovalaisimia sekä teknisiä valaisimia. Leds-C4 malliston rikkauksia ovat sen monipuolisuus, uusimman LED-tekniikan käyttö sekä räätälöityjen ratkaisujen tekeminen. Erityisesti tekniset, upotettavat alasvalot ja spotit ovat Ledsin valikoiman vahvuuksia.

LEDS C4 suunnittelee, kehittää ja valmistaa valaisinratkaisuja niin sisä- kuin ulkotiloihinkin.  Yritys uskoo valaisimien potentiaaliin ihmisten mukavuuden auttamisessa eri elämäntilanteissa. 

Tutustu LEDS C4:N esitteeseen, jonka löydät täältä.

AQForm, aiemmin tunnettu nimellä Aquaform Lighting Solutions, on palkittu puolalainen valaistusbrändi, joka erikoistuu modernien ja nykyaikaisen valaistuksen valmistukseen, tuoden tiloihin ainutlaatuista emotionaalista vetovoimaa.

Heidän ainutlaatuinen design-kielensä puhuttelee niin ammattilaisia, lifestyle-toimittajia kuin kuluttajia, tuoden valaistukseen uudenlaista näkökulmaa.

Olemme ylpeitä voidessamme tarjota AQFormin huippuluokan LED-valaisimia. Brändi kuuluu osana Delta Lightin kansainväliseen konsernirakenteeseen, joka kattaa yli 120 maata, mikä todistaa heidän laadustaan ja innovatiivisuudestaan valaistusalalla.

AQFormin menestyksen taustalla on heidän kompromissiton tukensa arkkitehdeille, valaistusasiantuntijoille ja loppukäyttäjille. Heidän tuotteensa ovat suunniteltu vastaamaan korkeimpiin standardeihin, tarjoten sekä esteettisiä että toiminnallisia valaistusratkaisuja kaikenlaisiin tiloihin.

Tutustu AQFormin esitteeseen, jonka löydät täältä.

FORLIGHT on LEDS-C4:n brändi, joka keskittyy tarjoamaan laadukkaita valaistusratkaisuja hyvällä hinta-laatusuhteella. FORLIGHT on perustettu vuonna 2015 hyödyntäen neljänkymmenen vuoden kokemusta valaisimien suunnittelussa ja valmistuksessa ja tarjoten valikoituja tuotteita yli 140 maassa.

Uusimmassa katalogissaan FORLIGHT esittelee innovatiivisia tuotteita, mukaan lukien älykkäät valaistusratkaisut, joitaa voi ohjata mobiililaitteella.

Brändin design on suunniteltu Euroopassa seuraten uusimpia trendejä, sisältäen sekä teknisiä että koristeellisia valaisimia sisä- ja ulkotiloihin. FORLIGHTin takana on ammattitaitoinen tiimi, joka korostaa yksityiskohtien tärkeyttä. Brändi pyrkii vastaamaan asiakkaiden ja kumppaneiden tarpeisiin innovatiivisilla ja käytännöllisillä valaistusratkaisuilla, tarjoten "Helppoa valoa" kaikille.

Tutustu Forlight:n esitteeseen, jonka löydät täältä.

Estiluz on valaisinalan pioneeri, joka on tuonut valoa ja tyyliä koteihin ja projektikohteisiin vuodesta 1969. Perustuen vahvaan perinteeseen ja perheen käsityötaitoon, Estiluz erikoistuu korkealaatuisten metallivalaisimien suunnitteluun ja valmistukseen. Heidän tuotteensa edustavat taidokasta tasapainoa toiminnallisuuden, estetiikan ja kestävyyden välillä, mikä tekee niistä ihanteellisia monenlaisiin tiloihin.

Innovoinnissa Estiluz korostaa luovuutta ja jatkuvaa parantamista, tarjoten alkuperäisiä ja mukautettavia valaistusratkaisuja. Design-philosofiassaan yritys pyrkii yhdistämään esteettisen viehätyksen ja ympäristöön sopeutuvuuden, säilyttäen samalla ainutlaatuisen identiteettinsä.

Kestävä kehitys, intohimo ja käsityötaito ovat Estiluzin toiminnan ytimessä. Heidän omassa tuotannossaan Pyreneiden vuoristossa valmistetut valaisimet heijastavat yli 50 vuoden kokemusta ja sitoutumista laatuun. Tämä lähestymistapa vahvistaa Estiluzin asemaa valaistusmarkkinoilla, tarjoten asiakkaille ajattomia ja kestäviä valaistusratkaisuja.

Tutustu Estiluzin tuotteisiin ja mallistoon täällä.

Ota yhteyttä

Kysy tarjousta tilaustuotteistamme!