Toimisto- ja myymälävalaistus yrityksille

Yrityksille

Toimisto- ja myymälävalaistus

Etsitkö yrityksesi toimipisteeseen uutta valaistuksen toimittajaa? Suunnitteleeko yrityksesi tuotteita, joihin kaivataan valaistusta?

Myymälävalaistus

Laadukkaalla ja oikeanlaisella myymälävalaistuksella asiakkaan huomio saadaan paremmin kiinnittymään haluttuihin kohteisiin ja tuotteisiin. Tuotteesi ovat pääosassa, joten ne kannattaa asettaa valokeilaan!

Toimistovalaistus

Piristä työntekijöitä valon avulla. Kirkas, virkistävä toimistovalaistus edesauttaa työn tehokkuutta. LED-valaistus toimistolle tuo lisää mukavuutta ja viihtyisyyttä samalla säästäen energiaa.

Uniikit ratkaisut

Suunnitteleeko yrityksesi tuotteita, joihin kaivataan valaistusta? Olemme valaisseet kaikenlaista valokuutioista uniikkeihin myymälähyllyistöihin. LED-nauhavalikoimamme ja LED-profiilivalikoimamme ovat myös erittäin laajat ja autamme sinua mielellämme valitsemaan juuri oikeat valaistustuotteet. Ota yhteyttä, kerro projektistasi ja pyydä tarjous!

Alla esittelemme myös toisen, LumiSolutions Oy – yrityksemme, joka on erikoistunut myymälävalaistukseen, toimistovalaistukseen sekä projektimyyntiin. Saat meiltä siis saman katon alta kaikenlaiset palvelu LED-valaistukseen liittyen!

Lumisolutions LED-valaistus myymälöihin ja toimistoihin

Kahden valaistusalan ammattilaisen palvelut saman katon alta Nummelasta

Lumisolutions

Toinen yrityksemme, Valotehtaan kanssa samoissa tiloissa toimiva LumiSolutions Oy tarjoaa laadukkaita ja asiakkaalle räätälöityjä LED-sovelluksia sekä valmiita LED-valaisimia luotettavilta toimittajilta. LumiSolutions toimittaa asiakkaillemme yksilöllisiä LED-ratkaisuja, asiakkaan tarpeiden mukaan.

LumiSolutions on erikoistunut myymälävalaistukseen, liiketila- ja toimistovalaistukseen sekä kalustevalaistukseen niin kotiin kuin julkisiin tiloihin, kun taas Valotehtaalta löydät valmiit varastoitavat LED-tuotteet verkkokaupasta ja LED-myymälästämme.

Valikoimista löytyy LED-valaisinratkaisuja niin yksityisille asiakkaille, valaistusalan ammattilaisille kuin teollisuuteenkin. Laaja LED-valikoima kehittyy jatkuvasti joten meihin kannattaa olla yhteydessä vaikka sopivaa valaisinmallia ei näkyvillä olevasta valikoimista löytyisikään.

LumiSolutions Oy on perustettu vuonna 2015. Valaistusosaamista on kuitenkin jo runsaasti ennen tätäkin LED-tekniikasta ja LED-valaistuksesta molempien yrityksiemme toimitusjohtajan, elektroniikkainsinöörin Markus Narvan toimesta.

Osa onnistunutta asiakaskokemusta

Laadukas myymälävalaistus

Meillä on 15-vuotta kokemusta erilaisista projektivalaistuksista sekä myymälävalaistuksista. Olemme apunasi toiveidesi mukaisen myymälävalaistuksen suunnittelussa ja toteutuksessa – sinä kerrot visiosi ja me toteutamme sen!

Tiesitkö, että laadukas myymälävalaistus ja valaistuksen suunnittelu vaikuttaa monella tavalla liikkeen myyntiin ja asiakaskokemukseen? Oikeanlaisella valon värin valinnalla luodaan haluttua tunnelmaa. LED-valojen eri värintoisto vaikuttaa tuotteiden värien loistoon.

Myymälävalaistuksella luodaan tilaan tunnelmaa, varjoja ja korostuksia ja sillä vahvistetaan liikkeen haluamaa brändimielikuvaa. Asiakas viihtyy myymälätilassa, kun valaistus on häikäisemätön ja tunnelmaltaan tarkoituksenmukainen. Laadukas myymälävalaistus toistaa tuotteiden värit oikein ja tuotteet näyttävät paremmilta. Autamme sinua korostamaan myymälävalaistuksella juuri oikeita kohteita.

Valmistamme asiakkaalle

Räätälöityjä valaistusratkaisuja

Tarjoamme tuotekehityspalveluita prototyyppien suunnittelusta aina lopputuotteen valmistukseen. Konsultoimme valaisinvalmistajia ja -suunnittelijoita valaisinkomponenttien valinnassa. Palveluihimme kuuluu myös uniikkien LED-valaisimien valmistaminen asiakkaan tarpeiden ja mittojen mukaan. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti ja vastaamme mielellämme LED-valaistukseen liittyviin kysymyksiin. Yrityksemme kyky toimia ja vastata erilaisten projektien haasteisiin muodostuu laaja-alaisesta ja kattavasta otannasta eri alojen ammattilaisia.

Tuotekehitystyön tuloksena syntyvät teknisesti korkeatasoiset ja esteettisesti tyylikkäät prototyypit.

Asiakkaalle räätälöidyt LED-valaisimet helpottavat asennusta ja siihen kuluvaa aikaa. Valmiilla tuotteilla työvoimakustannukset saadaan pieniksi työmailla ja asentaminen on helppoa. Tuotteet valmistetaan Suomessa, jolloin laatu ja toimitusvarmuus ovat korkealla tasolla.

Olemme auttaneet eri alojen ammattilaisia

onnistumaan valaistusprojekteissaan

Valot päälle ketterästi ja ajallaan

”Palvelu oli nopeaa, toimitus luotettavaa ja asennukset sujuivat mallikkaasti tiukasta aikataulustamme huolimatta. Lifestyle-yrityksemme valaistushankinnat onnistuivat rahoituksella ja saimme yrityksen uudet toimitilat avattua ajallaan!”

— Heidi Sarjakivi - Omistaja, Kaarna Living

Millaista valaistusta suunnittelet?

Tartu tilaisuuteen ja varaa itsellesi asiantuntija-apua!

  • Tarjoamme ammattilaisille suunnitteluapua valaistusprojekteihin
  • Mahdollisuuden tukeutua valaistushankintapalveluihimme.
  • Sopimalla kanssamme maksuttoman suunnittelupalaveriin saat valaistusalan ammattilaisen käyttöösi.
  • Palaverissa kartoitamme yhdessä projektin laajuuden, valaistustarpeet ja projektiaikataulun.