Sisustus-, rakennus- ja sähköalan ammattilaisille palveleva

LED-tukku

Valotehtaan LED-tukku sähköalan ammattilaisille sekä suunnittelijoille. Laadukkaat, testatut ja hyväksi todetut LED-tuotteet ja kilpailukykyiset hinnat hyvällä tukkualennuksella ja asiantuntevalla tukkuasiakaspalvelulla.

LED-tukun palvelut suunnittelijoille ja sähkäreille

Nopea ja asiantunteva palvelu niin kuluttajille kuin yritysasiakkaillekin. Ota yhteyttä!

Laadukas, laaja valikoima

LED-tuotteet

LED-tukkumme valikoima kattaa lineaarisen valaistuksen kaikenlaiset ratkaisut eli LED-nauhat ja LED-profiilit todella laajalla valikoimalla, lisäksi valikoimissamme on erilaisia alas- ja kohdevalaisimia ja valikoimamme kasvaa jatkuvasti. Käytämme vain hyväksi havaittuja laadukkaita toimittajia. Kaikilla tuotteillamme on vähintään 2-7 vuoden takuu.

Tarjoamme erittäin laajan LED-valonauhavalikoiman heti varastosta löytyvine tuotteineen: Yksiväriset LED-nauhatkosteussuojatut IP65+ LED-valonauhatpisteettömät COB LED-nauhat, RGBRGBW ja RGB+CCT LED-nauhat sekä CCT värilämpötilasäädettävät eli Tunable White LED-valonauhat.

LED-profiilivalikoimamme on ehdottomasti yksi Suomen monipuolisimpia tyylikkäine värisävyineen ja lisävarusteineen ja LED-profiiliemme hinnat ovat edulliset. Valikoimissamme on pinta-asennettavatuppoasennettavatkulmaan asennettavat sekä erikoisprofiilit ja voit selata profiilejamme myös käyttökohteittain.

Löydät meiltä myös alumiinilistoihin sopivat LED-nauhat sekä teholähteet himmentimineen sekä mittatilauksena kootut valmiit LED-profiilivalaisimet. Lisäksi yhteistyöverkostomme on laaja, joten voit kysellä meiltä myös sellaisia LED-valaisimia joita et valikoimistamme löydä.

Tukkuasiakkaidemme

Arvioita palvelustamme

iso varastovalikoima

Välillä tulee tarve tehdä asioita heti ja silloin on mukava, että tavaraa on hyllyssä riittävästi. Lisäksi joitain asioita vaan pitää hypistellä, jotta tietää mitä oikeasti haluaa. Erityisesti laaja valikoima vähän erikoisempia LED profiileja on tullut tarpeeseen. Jos kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa niin iso fyysinen varasto varmaan sitten päälle miljoonan!

— Jukka R. - Kinetik Oy, Kirkkonummi

Ihan loistokokemus

Sain paljon apua oikeiden ja sopivien tuotteiden löytämiseksi. Tuotteet tulivat nopeasti. Asennus on vielä kesken led-nauhojen osalta, mutta spottivalot on asennettu. Asiakkaani ihasteli erityisesti värisävyä juuri oikeaksi. Myös suunnattavuus on kiva ominaisuus.

— Tiina Hirvonen - Stailaamo, Kuopio

Aivan mahtava palvelu

Valotehtaan Johanna on kyllä oikea ihminen oikeassa paikassa. Jaksaa selittää ja perustella mikä tuote kannattaa ostaa. Nopeat toimitukset on todella iso plussa. Ja kaikki hoituu puhelimitse nopeasti ja asiantuntevasti. Tulen kyllä käyttämään tämän firman palveluja jatkossakin. Suuret kiitokset upeasta palvelusta sitä kaivataan nykypalveluissa enemmän kuin useat yritykset edes ymmärtävät.

— Maria Garces - Magia Yhtiöt Oy

Positiivinen kokemus kaiken kaikkiaan

Kerrankin asiakaspalvelu mikä toimii nopeasti ja sujuvasti. Tuotetta mikä minulla oli hakusessa ei löytynyt valikoimasta, niinpä sitä räätälöitiin minun tarpeisiin. Suosittelen vahvasti.

— Tony Rosenblad - Toimitilavälitys RHG Oy, Turku

Kiitokset

Aina todella ystävällistä palvelua ja huomaa, että asiakas on teillä etusijalla! Tuotevalikoima on myös erittäin laaja ja saan aina kattavan ehdotelman projektieni tarpeisiin. Kiitos!

— Viivi Acar - Vivinterior Oy

Erinomaista

Ostokokemus oli aivan yhtä erinomainen kuin aina ennenkin. Riittää kun kerron mitä olen suunnitellut niin te keräätte tiedot minulle sopivista kokonaisuuksista. Tuotteet ovat aina olleet juuri sellaisia mistä olemme puhuneetkin. Lisäksi toimitusnopeus on käsittämättömän hyvä. Kiitos ja hyvää viikonloppua.

— Johannes Jatkola - Serlachius Museot näyttelymestari

KIITOS!

Petri on aivan huikea! Meillä koko toimisto kehuu Petriä ja hänen asiakaspalveluan!❤️

— Sonja Färling - Ramson & Co. Brand Ambassadors Oy

Hyvät tuotteet

Asennus onnistui helposti ja lopputulos oli loistava. Valaistuksesta tuli juuri sellainen kuin pitikin, kiitos hyvien tuotteiden!

— Jarmo Valo - Hattulan Hirsi Oy, Parola

SUPER!

Super mahtavaa asiakaspalvelua, kun soittaa ja kysyy neuvoa!!

— Sanna Imberg - Salkapuu Oy, Lahti

Laaja tilausvalikoima

Edustamamme brändit

Toimitamme varastovalikoimamme lisäksi laadukkaita LED-valaisimia myös tilaustuotteina edustamiltamme brändeiltä eritysesti suunnittelijoille ja muille ammattilaisasiakkaillemme sekä taloprojekteihin.

Valitsemme tarkasti yhteistyökumppanimme ja Tuotteiden erinomainen saatavuus sekä nopeat toimitusajat varmistavat projektisi aikataulun pitävyyden.

TILAUSVALIKOIMAMME ASIAKASPALVELU

Tilaustuotteissamme sinua palvelee Petri Holmström, joka auttaa löytämään täydelliset valaisimet laajasta valikoimastamme juuri sinun projektiisi.

Petri Holmström

+358 50 339 5775

petri@valotehdas.fi

Ota yhteyttä

LED-myymälämme ja asiakaspalvelumme on avoinna
Maanantai – Perjantai: 08:00 – 16:00
Lauantai: suljettu
Sunnuntai: suljettu