Valoa keittiön välitilaan

Valoa keittiön välitilaan


LED-valonauhalla kaunis ja monikäyttöinen LED-valaistus keittiön välitilaan

Keittiön välitilan valaistus LED-nauhalla

Keittiön välitilan LED-valaistus

Keittiön välitilan valaistus on helppo toteuttaa yksilöllisesti laadukkailla LED-tuotteillamme joko itse tarvikkeista, tarvikkeilla sähköasentajan avustuksella tai mittatilaustuotteillamme. Suosittelemme LED-nauhaksi keittiön välitilaan tehokasta 15W/m 24V pisteetöntä COB LED-valonauhaamme, jossa valotehoa ~1500lm/m ja hyvä värintoistokyky CRI<90. LED-nauha on saatavilla valintasi mukaan värilämpötilassa 3000K (lämmin valkoinen) sekä 4000K (neutraali, moderni, valkoinen).

Keittiön välitilan materiaalit vaikuttavat hieman valaistuksen suunnitteluun. Mikäli välitila ja työtaso ovat kovin tummat, kannattaa keittiöön valita tehokkaampaa led-nauhaa, kuten 20W/m 24V LED-valonauhaa, samoin kuin jos olet suunnitellet himmennystä keittiön välitilaan - voi nauha tällöinkin olla tehokkaampi, sillä saat himmennettyä sitä sopivaan tasoon tarvittaessa.

LED-alumiiniprofiili ja LED-valonauha keittiössä välitilan valaistuksessa

Profiilit keittiön välitilan valaistukseen

Keittiön välitilan LED-profiiliksi sopii loistavasti tyylikäs ja edullinen PINTA10.v2-profiili (alk. 15,90€ / 2m), joka on saatavilla valkoisena, mustana ja alumiinisena, helppo asentaa kiinnikkeillä keittiön välitilaan ja kantena opaalin värinen diffuusori piilottaa hyvin LEDipisteet.

Saat meiltä myös LED-nauhat valmiiksi profiiliin asennettuna muuntajineen ja johdotuksineen mittatilauksena, jolloin sinulle jää vain valmiiden valaisinten helppo ja nopea asennus keittiön välitilaan!

Avustamme sinua mielellämme tuotteidemme valinnassa, ota rohkeasti yhteyttä 010 311 2830 tai chattaa meille - olemme hetkessä apunasi!

Keittiön välitilan valaistus pinta-asennettavalla LED-profiililla

Esimerkkejä keittiön välitilan valaistuksesta

Tutustu esimerkkeihimme, miten voit valaista keittiösi välitilan!

Pyydä tarjous keittiövalaistuksista!

Avustamme sinua mielellämme tuotteidemme valinnassa, ota rohkeasti yhteyttä +358 10 311 2830 tai chattaa meille - olemme hetkessä apunasi uuden keittiövalaistuksesi suunnittelussa!