Black Friday led-valot
/ 0 kommenttia

BLACK FRIDAY – GREEN EVERYDAY


Valoa pimeyteen – vihreästi joka päivä!

BLACK FRIDAY on taas täällä ja olemme saaneet useita yhteydenottoja pimeisiin tarjouksiin liittyen – joita meillä ei siis ole. Jokavuotisen harkinnan jälkeen ajatus nopeaan kulutusjuhlaan osallistumisesta ei edelleenkään istu Valotehtaan ydinajatukseen vastuullisesta ja kestävästä kulutuksesta, jota hyvin suunniteltu ja tarkkuudella sekä ajatuksella toteutettu LED-valaistus edustaa. Pitkäaikaista, energiatehokasta ja tarpeellista. Sitä me haluamme tarjota teille, joka päivä. Green everyday.

Pikatarjousten sijaan panostamme loistavaan hinta-laatusuhteeseen kaikissa valaistustuotteissamme ympäri vuoden. Sekä monipuoliseen, laadukkaaseen LED-valotuotevalikoimaan. Ja joka päivä avustamme myös mielellämme juuri sinun kotiisi sopivien laadukkaiden, pitkäikäisten ja energiatehokkaiden sekä toiveidesi mukaisten LED-valaisinten valinnassa.  

Melkeinpä voisimme mieluummin viettää “Älä osta mitään päivää” , mutta ei siihenkään toisaalta ole tarvetta, sillä kyllä laadukas LED-valaistus sekä lisää asumismukavuutta, viihtyvyyttä että vähentää sähkönkulutusta ja tietysti tekee sen viimeisen silauksen kodin sisustukseen.

Valoa pimeyteen! 👌☀️  

Terveisin, Valotehtaan väki eli Markus, Johanna, Petri, Jenna ja Tero


0 kommenttia

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen kuin ne julkaistaan.