Koronan poikkeustilalla ei ole vaikutuksia verkkokaupan toimituksiin, myymälä rajoitetusti avoinna 27.5 saakka
/ 0 kommenttia

Koronan poikkeustilalla ei ole vaikutuksia verkkokaupan toimituksiin, myymälä rajoitetusti avoinna 27.5 saakka


Päivitetty 27.5.2020 

Verkkokauppamme tilausten toimitukset toimivat tällä hetkellä edelleen normaalisti – tilauksia lähetetään joka arkipäivä yhtä nopsasti kuin normaalistikin, eli varastotuotteet lähtevät matkaan joko tilauspäivänä tai yleensä viimeistään seuraavana työpäivänä. Myymälämme sen sijaan on rajoitetusti avoinna, lähinnä sopimuksen mukaan 29.5.2020 saakka – arkisin klo 8-16 välillä. 

Olemme kyllä verkkokaupan toimitusten ja asiakaspalvelun vuoksi normaalisti töissä ja myymälällä paikalla joka arkipäivä ainakin tuolla välillä, mutta työskentelemme mahdollisesti osan päivästä myös etänä. Tästä johtuen toivomme, että sopisit etukäteen ajan jolloin tulet joko noutamaan tuotteita tai tutustumaan tuotteisiimme, noutotilausten kohdalla soitamme myös tilaajalle sopiaksemme noudosta. Saat meidät kiinni 040 515 6226 eli asiakaspalvelunumerostamme!

Näin pandemian aikaan toivomme huomioimaan hallituksen ohjeistuksen, ettette saavu myymälällemme jos tunnette flunssan oireita, tai olette lähipäivinä matkustaneet epidemia-alueilla. Tätä toivomme riskiryhmien suojaamisen lisäksi sen vuoksi, että mikäli me työntekijät sairastumme, emme pysty hoitamaan muitakaan asiakkaita. Käsidesiä löytyy myös heti myymälän oven suusta. 🙂 Kiitos ymmärryksestä! 

Jälkitoimituksissa on ollut eri maiden epidemioiden mukaisesti kevään mittaan jonkin verran viivästyksiä, eli luonnollisesti kaikki varastosta löytyvät tuotteet toimitetaan heti tilauksen jälkeen, mutta jälkitoimitustuotteissa toimitusaika vaihtelee 1-5vk sisällä riippuen kyseisen toimittajan kulloisestakin tilanteesta. Tiedotamme näistä tuotekohtaisesti tilauksen jälkeen ja lisätietoja saa myös tottakai etukäteen meille soittamalla jälkitoimitustuotteiden saatavuudesta asiakaspalveluumme – 040 515 6226

Tiedotamme tilanteesta tarkemmin sitä mukaa, kun saamme lisää tietoa ja näemme miten tilanne kehittyy, mutta tällä hetkellä iloksemme verkkokauppamme toimii aikalailla normaalisti.

Valoisaa kevättä toivotellen, Valotehtaan väki


0 kommenttia

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen kuin ne julkaistaan.