Loisteputkien vaihto LED-loisteputkiin
/ 0 kommenttia

Korvaamalla vanhat loisteputket tehokkailla LED-putkilla säästät jopa 70% sähkönkulutuksessa!


Tiesitkö, että vaihto LED-loisteputkiin on helppoa ja LED-loisteputki kestää käytössä jopa 50.000 tuntia. Muutostöitä ei valaisimessa useinkaan tarvitse tehdä vaan putket vaihdetaan sellaisenaan valaisimeen. T8-loisteputken vaihto on mahdollisimman helppo: sytytin vaihdetaan LED-putken mukana toimitettavaan LED-sytyttimeen sekä loisteputki LED-putkeen.

Laadukkaita LED-putkiamme käyttämällä saat myös alaspäin tulevaa valoa huomattavasti enemmän kuin tavallisessa loisteputkessa: esimerkiksi 24W LED-putki vastaa valoteholtaan 58W loisteputkea. Sähkönsäästö käyttöaikana on suurempi kuin LED-putkien hankintakustannus, eli vaihtaminen LED-putkiin maksaa itsensä takaisin nopeasti.

LED-loisteputket-autotallissa

Vaihtamalla loisteputket LED-putkiin säästät myös luontoa: LED putket ovat ympäristöystävällisempiä kuin loisteputket, sillä niissä ei käytetä elohopeaa tai muita raskasmetalleja, jotka ovat haitallisia ympäristölle ja lisäksi LED-putket voidaan kierrättää.

Valikoimistamme löytyy myös PREMIUM LED-putket, joiden valontuotto on erinomainen jopa 3600 lm ja ne sopivat valaistustilanteisiin toimistoissa ja tuotantotiloissa, joissa katto on korkealla tai valoa tarvitaan tarkan työn suorittamiseen.

Voit myös pyytää meiltä tarjouksen LED-putkista – autamme mielellämme: sähköpostitse asiakaspalvelu@valotehdas.fi ja puhelimitse 010 311 2830

Tutustu uuteen LED-putkien valikoimaamme!


0 kommenttia

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen kuin ne julkaistaan.