Langattomat led-himmentimet ja RF ohjaus
/ 0 kommenttia

LED-valojen himmennys ja valonohjaus


Himmennys ja langaton valonohjaus lisää valaistuksen käyttömukavuutta LED-valojen himmentäminen ja valonohjaus on helppo toteuttaa RF ja RF WiFi sarjoillamme. Tarvitset LED-nauhan ja muuntajan lisäksi vain vastaanottimen sekä langattoman säätimen, lue lisää alta!

RF-SARJA

RF himmentimet yksiväristen LED-nauhojen himmennykseen ja ohjaukseen.

RF-sarjalla voidaan himmentää yhtä tai useampaa LED-valojen sarjaa. Tarvitset himmennykseen vastaanottimen sekä säätimen/säätimiä. RF-sarja toimii kaikkien LED-nauhojemme kanssa himmennyksessä ja valojen sytyttämisessä sekä sammuttamisessa. Erillisiä johdotuksia ei tarvita, vastaanotin liitetään toisiopuolelle LED-nauhan ja muuntajan väliin ja yhdistetään langattomasti valitsemaasi säätimeen – ja himmennystoiminto on valmis! Avustamme mielellämme himmenninten valinnassa, ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää! 

RF WIFI-SARJA

RF WiFi sarja värilämpötilasäädettävien CCT- ja moniväristen RGB(W) LED-nauhojen ohjaukseen

RF WiFi sarja on erityisesti suunniteltu CCT värilämpötilasäädettävien ja RGB(W) LED-nauhojen värisäätöön ja himmennykseen, mutta myös yksiväriledien ohjaukseen ja himmennykseen löytyy vaihtoehtoja. Sarja toimii aivan kuten RF sarjakin, yhdistämällä LED-nauhan ja muuntajan väliin vastaanottimen ja siitä langaton yhteys säätimeen, mutta myös älypuhelimella valojen ohjaaminen on mahdollista konvertterin avulla. Kaikki sarjan tuotteet ovat keskenään yhteensopivia ja niistä voidaan rakentaa uskomattoman upeita valaistuskokemuksia niin kotiin kuin toimistoon. RF WiFi konvertterin avulla teet puhelimestasi tai tabletistasi kaukosäätimen jolla valaistuksen ohjaus nousee aivan uusiin ulottuvuuksiin (WIFI iOS / ANDROID käyttöjärjestelmiin soveltuva), lisäksi voit käyttää valojen ohjaukseen langattomia seinäsäätimiä ja kaukosäätimiä. 

Z-WAVE SARJA

Z-wave valaistuksenohjaustuotteilla luot kotiisi älyvalaistuksen

Valikoimistamme löydät myös Z-Wave yhteensopivat universaalit valaistuksenohjaustuotteet. Z-Waven avulla voit ohjata kotisi valaistusta mm. älypuhelimen ja tietokoneen kautta, tallennat esiasetettuja valaistustilanteita ja ajastuksia sekä pystyt tarkistamaan ja säätämään valaistusta vaikkapa työpaikalla tai mökillä ollessasi. Z-Wave sarja on ominaisuuksiltaan muuten hyvin samankaltainen kuin RF WiFi sarjamme, mutta integroituu kiinni Z-Waveen Master ohjaimen tai oman Gatewayn avulla. Tutustu Z-Waveen tarkemmin täällä

SENSORIT

IR-sensorit ja kosketussensorit valonohjaukseen

Sensoreilla voit ohjata valaistusta kätevästi esimerkiksi keittiön työtasoilla. Valikoimistamme löytyy niin kosketus-, IR-, kuin metallisensorikin, jolloin esimerkiksi kättä heilauttamalla voit säätää valaistuksen kirkkautta ja sammuttaa/laittaa valot päälle. Kaappisensori sytyttää ja sammuttaa valot kaapin oven avautuessa, joten se soveltuu erittäin hyvin mm. eteisen vaatekaapin valaistuksen yhteyteen. Sensorit ovat erittäin helppoja ja miellyttäviä käyttää LED-valojen himmennyksessä. 


0 kommenttia

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen kuin ne julkaistaan.