REKRY: LED-myyjäksi Valotehtaalle?
/ 0 kommenttia

REKRY: LED-myyjäksi Valotehtaalle?


Oletko sinä loistava ja innostunut asiakaspalvelija tai tunnetko jonkun sopivan? Etsimme uutta LED-valaistuksen myyjää Valotehtaalle Nummelaan!

Valotehdas.fi on laadukkaisiin LED-valaisimiin ja LED-nauhoihin sekä valonohjaukseen keskittynyt LED-valaistuksen verkkokauppa. Meillä on myös kivijalkamyymälä/showroom Nummelassa. Asiakkainamme on kuluttajien lisäksi sähköurakoitsijat, arkkitehdit ja yritykset. Etsimme LED-valaisimien asiakassuhteiden rakentamiseen, verkkokaupan asiakaspalveluun ja myyntiin myyjää. Jos rakastat vuorovaikutteista asiakaspalvelua ja nautit myyntityöstä, hae työkaveriksi mukavaan joukkoomme!

Valotehtaan myyjänä toimit yhteistyössä muiden LED-asiantuntijoidemme kanssa. Meille on tärkeää erinomaisen asiakaspalvelukokemuksen tuottaminen, laadukkaat LED-tuotteet sekä juuri sopivien ratkaisujen löytäminen asiakkaillemme. Työtehtäviisi kuuluu opastaa asiakkaita valitsemaan heille sopivat LED-valaistustuotteet niin myymälässä kuin puhelimitse, sähköpostitse sekä chatin kautta palvelemalla. Työtehtäviin sisältyy myös tuotteiden lähettämistä, myymälätyöskentelyä sekä verkkokauppaan tuotteiden lisäämistä ja päivittämistä.

Uskomme, että todennäköisesti viihdyt meillä töissä mikäli olet aikaansaava, innostunut valaistusalasta, rakentamisesta ja remontoinnista ja omaat luontaisen halun palvella asiakasta parhaasi mukaan. Aiempi kokemus ja ymmärrys sähkö- , valaistus- tai rakennusalalta on ehdottomasti hyödyksi työssä, mutta ei välttämätöntä – me vastaamme kattavasta perehdytyksestä työhön! Suunnittelutyön osaaminen on etu, samoin kuin kokemus vaikkapa somepäivityksistä, verkkokaupoista tms. mutta ei välttämätöntä. Eniten etsimme loistavaa asiakaspalvelutyyppiä joka viihtyy kanssamme töitä tehden. 😊

Työtunteja on tarjolla 30-37,5h/vko, sopimuksen mukaan. Palkkaus kaupan alan tes (tukkumyyjä noin 2300-3000€/kk) tai sopimuksen mukaan, voit siis myös antaa oman palkkatoiveesi!

Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Työnhaku avoinna 15.5.2022 saakka.

Mikäli mielenkiinto heräsi, niin laita rohkeasti hakemusta tulemaan! Hakemukset sähköpostitse info@valotehdas.fi.

Lisätietoja antaa Johanna Lepistö 040 515 6226, arkisin klo 14-16.00


0 kommenttia

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen kuin ne julkaistaan.