LED-kiskovalaisimet kotiin
/ 0 kommenttia

Sirot LED-kiskovalaisimet kotiin


Uusi tyylikäs 1-vaihekiskojärjestelmämme kodin valaisuun.

Valikoimiimme on lisätty laadukas SLV:n 1-vaihekiskojärjestelmä, johon kuuluu laaja valikoima niin kiskoja, LED-valaisimia kuin monipuolisia lisätarvikkeita yksilöllisiin valaistusratkaisuihin. Tämä tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia tyylikkään ja muunneltavan valaistuksen luomiseksi kotiin!

Voit esimerkiksi luoda keittiöön näyttävän kohdevalaistuksen, jolla valaiset keittiökaappeja, tuot valoa työtasoille tai korostat mielenkiitoisia sisustusratkaisuja. Myös olo-, ja työhuoneessa LED-kiskovalaisimilla saa luotua erilaisia kauniita valaistuksia.

1-vaihekiskomme on pienikokoinen, siro ja tyylikäs ja virransyöttö voidaan toteuttaa joko kiskon päästä tai keskeltä kahta kiskoa.

Erilaisia LED-kiskovalaisimia löytyy valikoimistamme sekä riippu-, että kohdevalaisinmallisina, useissa värisävyissä, tehoissa ja kokoluokissa. Kiskoon voidaan myös kiinnittää olemassa olevat riippuvalaisimet erityisellä adapterilla, jolloin muunneltavan valaistuksen luominen on helppoa!

Tarvitset kiskojärjestelmään aina vähintään yhden tai useamman kiskon, syöttölaitteen päätyyn tai keskelle sekä päätypalat. Kiskoon voit lisätä haluamasi määrän erilaisia LED-kiskovalaisimia.

Lisäksi valikoimistamme löytyy myös 1-vaihekiskot kiskovalaisimineen Global Trac Base 1-vaihekiskooon.


0 kommenttia

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen kuin ne julkaistaan.