Aromas del Campo on espanjalainen valaisinvalmistaja, jonka juuret ulottuvat vuoteen 1986 yrityksen syntyhistorian äärelle. Aromas aloitti yritystoimintansa valmistamalla erilaisia aromaattisia tuotteita ja kuivakukka-asetelmia. Pienten kuivakukilla täytettyjen lasivalaisimien valmistus edusti Aromaksen ensiaskeleita kohti valaisinteollisuutta. Nykyisin yritys on täysin omistautunut valaisimien valmistukseen ja suunnitteluun. Aromas del Campon valaisimet edustavat muotoilultaan avantgard-henkeä ja heidän valaimissaan toistuvat geometriset muodot, laadukkaat materiaalit ja ilmava rakenne.

Tutustu Aromas del Campon esitteen löydät täältä.

LEDS C4 on espanjalainen valaisinvalmistaja, jonka valaisimet ovat hyvälaatuisia ja loistavia hinta-laatusuhteeltaan. Erittäin monipuolisesta mallistosta löytyy sisustuksellisia valaisimia, ulkovalaisimia sekä teknisiä valaisimia. Leds-C4 malliston rikkauksia ovat sen monipuolisuus, uusimman LED-tekniikan käyttö sekä räätälöityjen ratkaisujen tekeminen. Erityisesti tekniset, upotettavat alasvalot ja spotit ovat Ledsin valikoiman vahvuuksia.

LEDS C4 suunnittelee, kehittää ja valmistaa valaisinratkaisuja niin sisä- kuin ulkotiloihinkin.  Yritys uskoo valaisimien potentiaaliin ihmisten mukavuuden auttamisessa eri elämäntilanteissa. 

Tutustu LEDS C4:N esitteeseen, jonka löydät täältä.