CCT-värilämpötilasäädettävä LED-profiilivalaisin mittatilauksena

0,890,99 /cm

Valmiilla pinta-asennettavalla ja värinlämpötilasäädettävällä CCT LED-profiilivalaisimella asennus on hyvin nopeaa ja helppoa. Tarjoamme alumiinilistavalaisimet mittatilauksena valitsemallasi pituudella 50-200cm sekä valitsemassasi profiilissa. Valaisimessa on 2m pituinen asennusjohto (3- osainen lattakaapeli) toisessa päässä ja tämän valaisimen lisäksi tarvitset valolle muuntajan sekä jonkunlaisen ohjaimen ja säätimen, jotta voit säätää nauhan värejä ja himmeyttä. Voit valita säätimet ja ohjaimet useammasta eri sarjasta, myös ZigBee ohjaimet saatavilla mm. Philips HUE:en yhdistettäviksi!

Toimitusaika mittatilausvalaisimissa 1-3vk, yleensä noin 1 viikko.

A+
Poista
Hinta
Tuotetunnus (SKU): 35652
Avainsanat tuotteelle , , 35652

Kuvaus

Pinta-asennettava värilämpötilasäädettävä CCT LED-profiilivalaisin mittatilauksena - tehoa 19,2W/m 24V, IP20

Valaisimessa on kaikki värit eli sekä värilämpötilasäätö 2700-5700K. Sisältää valmiiksi kasatun valaisimen: valitsemaasi LED-profiilin asennetulla 19,2W/m 24V CCT LED-nauhalla tai pisteettömällä 15W/m 24V COB CCT LED-valonauhalla (mainitse tilauksen lisätiedoissa kumpi nauha mieluisampi), kannella, päätypaloilla ja kiinnitysklipseillä. Soveltuu esimerkiksi keittiön välitilan valaisimeksi, mutta myös olo- tai makuuhuoneeseen epäsuoraan valaistukseen, television taakse jne. Valaise seinäpintaa tai verhoja, sängynpäätyä tai komeron kattoa, mielikuvitus vain on rajana!

Näin tilaat

Jos tarvitset useamman kuin yhden valaisimen, lisää jokainen pituus erikseen ostoskoriin, valaisimen pituus voi olla 50-200cm. Mikäli valaisimen olisi tarkoitus tulla esimerkiksi yhtenä mittana esim. keittiön välitilaan 3m pitkänä, tilaa tällöin valaisimet kahtena erillisenä valaisimena esim. 2m ja 1,5m eli 2 erillistä valaisinta. Voi yhdistää yhteen muuntajaan ja vastaanottimeen useampia valaisimia, esim 2 kpl kirjahyllyjen päälle tulevia 1m pituisia valaisimia voidaana asentaa samaan ohjaukseen.

Muista ottaa tarkat mitat! Tilaa LED-Profiilivalaisin noin 1-2cm lyhyempänä kuin täysi tarvitsemasi mitta, jotta valaisin varmasti mahtuu varatulle paikalle ja kaapelin saa siististi vietyä piiloon. Kaapelipituus on 2m, jotta saat vietyä kaapelin muuntajalle asti, joos tarvitset pidemmän kaapelin ohjaimelle/muuntajalle, kerro kassasivulla kommenttikentässä. Minimitoimitus valaisimelle on 50cm. Mikäli tarvitsisit yhtenäisen pidemmän valaisimen kuin 2m, ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja suunnitellaan olisiko se mahdollinen. Logistisesti yli 2m valaisimet ovat hieman ongelmallisia, mutta erityisesti noudettuna nämä usein onnistuvat. Tai sitten voimme toimittaa mahdollisesti profiilit erikseen ja led-nauhan kelalla, mutta nämä tulee sopia erikseen asiakaspalvelumme kanssa.

Valittavana seuraavat:

Profiililistan malli ja väri

PINTA14.v2 profiili 24x6mm (suosittelemme keittiön välitilaan , epäsuoraksi valaistukseksi kattoon päin jne. Huom! Tässä profiilissa näkyy diffuusorissa hieman ledipisteet, sillä on profiili on niin matala 9mm)

LINJA20 profiili 23x25mm, epäsuoraan valaistukseen näyttävä sileä profiili piilokiinnikkeillä. Valo on tasainen, ledipisteitä ei näe.

NELIÖ16 profiili 19x19mm, epäsuoraan valaistukseen esim. seinän ja katon rajaan jne. Tässä ei näy ledipisteet, valo on tasainen.

Lisävarusteet

Lähetämme mukana sopivan määrän kiinnikkeitä (2kpl/m, 3kpl/2m jne)

2m liitosjohto (3. osainen lattakaapeli) muuntajalle. Huomioithan, että valaisimesta lähtee muuntajalle ja ohjaimelle lattakaapeli, jonka mitat ovat noin

MUUNTAJA (välttämätön lisätarvike, ei sisälly toimitukseen vaan tilattava erikseen)

Valitse lisäksi sopiva muuntaja mukaan pakettiin, suositukset löydät alta. Esim. jos tilaat 2m x 19,2W/m (=yht 50W) LED-valaisimen, valitse minimissään 75W 24V vakiojännitelähde, yhden metrin eli 1m x 19,2W valaisimelle riittää 30W 24V muuntaja. Virtalähteen olisi hyvä olla vähintään 10% suurempi kuin ottoteho. Asennamme muuntajan valmiiksi kiinni valaisimeen, toisessa päässä on pistotulppajohto. Mikäli tilaat ohjaimia (jonkin ohjaimen joka tapauksessa tarvitset valojen ohjaaukseen), asennamme niidenkin johdotukset jo valmiiksi

OHJAIMET (välttämätön lisätarvike CCT LED-valojen ohjaukseen, ei sisälly mukaan - tilattava erikseen)

Vaihtoehto 1 : Helppo RF WiFi sarja

Helpoin käyttää, kun tilaat tämän sarjan, saat selkeän vastaanottimen valmiiksi valaisimeesi liitettynä. Valitse 4. kanavainen vastaanotin sekä pyöritettävä CCT rullasäädin, pinta-asennettava. Säädintä on helppo käyttää, on/off painat vain rullanappia, ja pyörittämällä rullaa himmentää/kirkastaa valoja. Kun haluat säätää värilämpötilaa lämpimästä kylmään valoon, tuplaklikkaa säädintä ja säätimellä voi nyt säätää värilämpötilaa. Tuplaklikkaamalla uudestaan pääset taas himmennystilaan. Sarjaan saatavissa myös CCT kaukosäädin.

Vaihtoehto 2 : SMART LED 2.4G

Suosittelemme nauhalle tätä 2.4G SMART LED sarjan LED-ohjainta (joka riittää siihen, jos haluat ohjata valoa vain kännykän kautta MiBoxer appsissa, saat tämän ohjaimen suoraan yhdistettyä WiFi:n kautta kännykkääsi ilman mitään lisäpalikoita) sekä saman 2.4G sarjan 1. osaista seinäsäädintä tai kaukosäädintä. Seinä/kaukosäädin on kätevä ja helppo käyttää ja kaikki osat ovat valmiiksi liitetyt yhteen eli sinun tarvitsee vain työntää valaisimen pistotulppa pistorasiaan ja valaisin säätimineen on käyttövalmiina.

Vaihtoehto 3 : Philips HUE / ZIGBEE säätimet

Mikäli haluat yhdistää valaisimen joko ZigBee hubiin tai Philips Huen kanssa toimivaksi, sopiva ohjain on tämä 4 in 1 Zigbee ohjain ja säätimeksi käy joko seinäsäädin tai tämä säädin. Tätä sarjaa emme voi yhdistää valmiiksi meidän led-pajalla, sillä Zigbee säädin täytyy ensin liittää omaan Philips HUE järjestelmääsi kiinni, se on kuitenkin helppo toimenpide tehdä valmiiksi ja valaisin on jo valmiina liitettäväksi pistorasiaan.

Tärkeää on, että valitset sekä ohjaimen, että säätimen samasta sarjasta, muuten ne eivät toimi yhteen.

Valaisimen ohjaus tapahtuu esim. normaalin valokytkimen kautta, tarvitset sähkömiehen kytkemään valaisimen muuntajineen. Valmiilla LED-profiilivalaisimella asennus on hyvin nopeaa ja helppoa.

Voit myös tilata LED-profiilivalaisimet sähköpostitse ja autamme mielellämme valaisimen valinnassa! asiakaspalvelu@valotehdas.fi

Lisätiedot

Profiilin malli

Neliö16, Pinta14, Linja20

Väri

Anodisoitu, Valkoinen, Musta

Kannen sävy

,

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “CCT-värilämpötilasäädettävä LED-profiilivalaisin mittatilauksena”