Keittiön valaistus
LED-nauhoilla ja profiileilla
Previous
Next

Keittiön LED-valaistus LED-nauhalla

Keittiön valaistus on helppoa toteuttaa laadukkailla LED-tuotteillamme. Löydät meiltä valitsemasi LED-nauhan asennettavaksi mieleiseesi LED-profiiliin lisätarvikkeineen eli virtalähteineen ja tarvittaessa himmennyksellä sekä valonohjauksella, jolloin voit ostaa tarvikkeet ja asentaa keittiön valaistuksen kätevästi itse! Saat meiltä myös tarvittaessa valaisimet tilattua mittatilauksena, jolloin valaisimet ovat johdotuksia myöten valmiit keittiöösi sopivissa mitoissa ja kiinnitystä vaille valmiit. Alla esittelemme erilaisia vaihtoehtoja keittiön valaistukseen ja alimpana on kuvia toteututeista keittiövalaistuskohteistamme.

LED-profiilivalaisimet mittatilauksena keittiöön

Mittatilausvalaisimemme sisältävät valmiiksi kasatun LED-valaisimen: valitsemasi LED-profiilin asennetulla LED-nauhalla, kannella, päätypaloilla ja kiinnitysklipseillä. Helppo asentaa! Tarvitset lisäksi vain sopivan kokoisen muuntajan/muuntajat valaisimeesi sekä voit täydentää valaisimesi myös himmennyksellä. Suomessa käsin tehty mittatilauksena toiveidesi mukaan, toimitusaika noin 1-2 vk.

Avustamme mielellämme mittatilausvalaisimen valinnassa ja suunnittelussa – kirjoita meille chattiin tai soita 010 311 2830

Valmiit valaistustarvikepaketit keittiövalaistukseen

Olemme koonneet sinulle valmiiksi erilaisia keittiövalaistuspaketteja tarvikkeistamme. Valmiita paketteja löytyy 2m ja 3m pituisina ja niihin on saatavilla lisävalaistuksia jos haluat vaikka yhdistää 2 x 2m pituiset valaisimet samaan muuntajaan esim liesituulettimen molemmille puolille. Valmiita keittiövalaistuspaketteja on saatavilla niin perinteisellä valokatkaisijalla ON/OFF toimivina, kuin seinähimmentimellekin sopivina eli TRIAC muuntajilla sekä langattomalla RF-ohjauksella.

KUVIA KEITTIÖVALAISTUKSISTA LED-NAUHALLA