Keittiön valaistus LED-valoilla

Keittiön valaistus on helppoa toteuttaa laadukkailla LED-tuotteillamme. Löydät meiltä valitsemasi LED-nauhan asennettavaksi mieleiseesi LED-profiiliin lisätarvikkeineen elii virtalähteineen ja tarvittaessa himmennyksellä sekä valonohjauksella, jolloin voit ostaa tarvikkeet ja asentaa keittiön valaistuksen kätevästi itse! Saat meiltä myös tarvittaessa valaisimet tilattua mittatilauksena, jolloin valaisimet ovat johdotuksia myöten valmiit keittiöösi sopivissa mitoissa ja kiinnitystä vaille valmiit. Alla esittelemme erilaisia vaihtoehtoja keittiön valaistukseen ja alimpana on kuvia toteututeista keittiövalaistuskohteistamme.

LED-profiilivalaisimet mittatilauksena

Mittatilausvalaisimemme sisältävät valmiiksi kasatun LED-valaisimen: valitsemasi LED-profiilin asennetulla LED-nauhalla, kannella, päätypaloilla ja kiinnitysklipseillä. Helppo asentaa! Tarvitset lisäksi vain sopivan kokoisen muuntajan/muuntajat valaisimeesi sekä voit täydentää valaisimesi myös himmennyksellä. Suomessa käsin tehty mittatilauksena toiveidesi mukaan, toimitusaika noin 1-2 vk.

Avustamme mielellämme mittatilausvalaisimen valinnassa ja suunnittelussa – kirjoita meille chattiin tai soita 010 311 2830

Mittatilaus LED-profiilivalaisimet

KULMA – LED-profiilivalaisin mittatilauksena

Hinta 0,60 sis. alv0,65 sis. alv
Vaihtoehdot
Hinta 0,59 sis. alv0,73 sis. alv
Vaihtoehdot

Mittatilaus LED-profiilivalaisimet

UPPO – LED-profiilivalaisin mittatilauksena

Hinta 0,60 sis. alv
Vaihtoehdot

LED-nauhat keittiön valaistukseen

LED-nauhat valmistetaan euroopassa laadukkaista komponenteista ja annamme LED-nauhoillemme kolmen-viiden vuoden takuun.

Keittiöön loistovalinta on IP33 17,3W LED-nauha, jossa on noin 1500lm/m, korkea värintoistokyky CRI>95 sekä tiheä leditys 168le/m. Nauhan on myös kosteussuojattu IP33, joten se soveltuu myös tiskikaapin alle.

LED-nauhavalikoimistamme löytyy vaihtoehtoja 3W/m somiste LED-nauhasta aina 25W/m supervalaisevaan LED-nauhaan, useassa värilämpötilassa eli 2700K (hehkulampusta tuttu erittäin lämmin valkoinen), 3000K (lämmin valkoinen, yleinen kodeissa), 4000K (neutraali valkoinen, moderneihin valaistuksiin) ja 6000K (kylmä luonnonvalo). Toimitamme tiettyjä LED-nauhoja myös mittatilauksena metritavarana, eli voit tilata juuri tarvitsemasi määrän LED-nauhaa!

Hinta 80,00 sis. alv
%
Hinta 70,00 sis. alvALE 55,00 sis. alv
Hinta 89,00 sis. alv
Hinta 95,90 sis. alv

LED-profiilit keittiövalaistukseen

LED-profiileja on saatavilla pinta- ja uppoasennukseen sekä kulmalistoja ja erikoisprofiileja, kuten porras-, vaatetanko-, ja lattialistoja. LED-profiilin värin voit valita joko anodisoituna (harmaa alumiini), valkoisena tai mustana.

Suosituin keittiöön soveltuva LED-profiili on PINTA10, joka on saatavilla anodisoituna, mustana ja valkoisena ja siihen löytyy päätypalat, 90 asteen kulmapala, kiinnitysklipsit sekä erilaisia kansivaihtoehtoja. Löydät kaikki soveltuvat tarvikkeet profiilin tiedoista. Profiilissa kiinnikkeet menevt kokonaan piiloon profiilin alle, eli asennuksesta tulee erittäin siisti. Kanneksi kannattaa valita opaali eli maitolasinen kansi, jotta ledipisteet piilottuvat hyvin.

LED-profiileihin on valittavissa erikseen mallista riippuen useita erityyppisiä kansia eli diffuusoreita ja lisätarvikkeita mukautettuna juuri sinun tarpeisiisi. Tämän vuoksi myymme erikseen profiilin, kannen sekä lisätarvikkeet päätypaloineen ja kiinnikkeineen. Jokaisen profiilin tiedoissa on esitelty kyseiseen profiiliin soveltuvat tarvikkeet ja lisäksi olemme apunasi valinnassa: soita 010 311 2830 tai kirjoita meille chatissa!

Pinta-asennettavat

PINTA10 LED-profiili 2m

Hinta 15,90 sis. alv21,90 sis. alv

Pinta-asennettavat

SUORA12 LED-profiili 2m

Hinta 9,90 sis. alv12,90 sis. alv

Pinta-asennettavat

MINI8 LED-profiili 2m

Hinta 12,90 sis. alv15,90 sis. alv
Hinta 11,90 sis. alv17,90 sis. alv

Toteutettuja keittiövalaistuskohteita