Keittiön valaistus
LED-nauhoilla ja profiileilla
Previous
Next

Keittiön LED-valaistus LED-nauhalla

Keittiön valaistus on tärkeä osa kodin tunnelmaa ja toimivuutta. LED-nauhat ovat nykyään yksi suosituimmista valaistusratkaisuista keittiöissä, ja ne tarjoavat monia etuja perinteisiin valaistusratkaisuihin verrattuna.

LED-nauhat ovat energiatehokkaita, ja niiden elinikä on pitkä, joten niiden käyttö vähentää sähkönkulutusta ja vähentää lampunvaihtojen tarvetta. Ne myös lämpenevät vähän, mikä tekee niistä turvallisia käyttää keittiössä. Lisäksi LED-nauhat ovat monipuolisia, ja niitä on saatavana eri värilämpötiloissa, joten niiden avulla voi luoda miellyttävän valaistuksen eri tilanteisiin.

LED-nauhat ovat erittäin tehokas ja käytännöllinen valinta keittiön valaistukseen. Ne tuovat tasaisesti valoa keittiön työtasoille ja kaapinoville, ja ne voidaan asentaa helposti esimerkiksi alumiiniprofiilin sisään. LED-nauhoilla saat aikaan erilaisia tunnelmia valaistuksen värien avulla, sillä niissä on saatavilla erilaisia värilämpötiloja. Ne ovat helppo asentaa ja tarjoavat runsaasti valinnanvaraa erilaisten värilämpötilojen ja tehojen suhteen. LED-nauhat asennetaan keittiövalaistuksessa yleensä alumiiniprofiiliin, jolloin ne ovat suojassa pölyltä ja kosteudelta. Perinteisen keittiön työtasovalaistuksen lisäksi nauhat voidaan myös asentaa esimerkiksi keittiön kaappien yläpuolelle heijastamaan valoa kattoon päin, mikä luo epäsuoraa ja miellyttävää valaistusta.

Keittiön LED-valaistuksen etuna on myös se, että LED-valaisimet kestävät pitkään ja ne kuluttavat vähemmän energiaa kuin perinteiset valaisimet. Keittiövalaistuksen tulee olla riittävän tehokas ja tasainen, jotta keittiössä voi tehdä ruokaa ja lukea reseptejä. LED-nauhat tarjoavat tähän hyvän ratkaisun, sillä niiden avulla valaistusta voidaan säätää tarpeen mukaan. LED-nauhat ovat myös energiatehokkaita, joten ne säästävät sähkölaskussa.

Keittiön valaistus on helppoa toteuttaa laadukkailla LED-tuotteillamme. Löydät meiltä valitsemasi LED-nauhan asennettavaksi mieleiseesi LED-profiiliin lisätarvikkeineen eli virtalähteineen ja tarvittaessa himmennyksellä sekä valonohjauksella, jolloin voit ostaa tarvikkeet ja asentaa keittiön valaistuksen kätevästi itse!

Tarjoamme myös mittatilauspalvelun keittiön LED-valaistuksen osalta, jolloin valaisimet toimitetaan sinulle johdotuksia myöten valmiina ja niitä on helppo asentaa keittiöösi. Autamme mielellämme myös valaisinten sijoittelussa ja valaistusratkaisujen suunnittelussa. Tervetuloa tutustumaan keittiön LED-valaisimien valikoimaamme!

LED-profiilivalaisimet mittatilauksena keittiöön

Mittatilausvalaisimemme sisältävät valmiiksi kasatun LED-valaisimen: valitsemasi LED-profiilin asennetulla LED-nauhalla, kannella, päätypaloilla ja kiinnitysklipseillä. Helppo asentaa! Tarvitset lisäksi vain sopivan kokoisen muuntajan/muuntajat valaisimeesi sekä voit täydentää valaisimesi myös himmennyksellä. Suomessa käsin tehty mittatilauksena toiveidesi mukaan, toimitusaika noin 1-2 vk.

Avustamme mielellämme mittatilausvalaisimen valinnassa ja suunnittelussa – kirjoita meille chattiin tai soita 010 311 2830

Valmiit valaistustarvikepaketit keittiövalaistukseen

Olemme koonneet sinulle valmiiksi erilaisia keittiövalaistuspaketteja tarvikkeistamme. Valmiita paketteja löytyy 2m ja 3m pituisina ja niihin on saatavilla lisävalaistuksia jos haluat vaikka yhdistää 2 x 2m pituiset valaisimet samaan muuntajaan esim liesituulettimen molemmille puolille. Valmiita keittiövalaistuspaketteja on saatavilla niin perinteisellä valokatkaisijalla ON/OFF toimivina, kuin seinähimmentimellekin sopivina eli TRIAC muuntajilla sekä langattomalla RF-ohjauksella.

KUVIA KEITTIÖVALAISTUKSISTA LED-NAUHALLA