SAUNA LED-valaistuspaketti RF – sis. PINTA14 LED-profiili 2m, 5W/m 24V SAUNA LED-nauha 2,5m, 35W 24V IP67 muuntaja ja langaton himmennyssetti

Alkaen: 247,90 

Max 2m saunavalaistuspaketti selkänojan taakse tai lauteiden alle, jossa 2,5m pituinen SAUNA LED-nauha 5W/m 24V 700lm/m CRI>80 korkealla lämmönkestolla, 2m pituinen PINTA14 profiili tarvikkeineen (valittavissa valkoinen tai anodisoitu profiilinväri), 35W 24V muuntaja IP67 suojauksella ja langaton valaistussetti pinta-asennettavalla seinäsäätimellä. Sisältää myös päätytulpan ja silikonituubin päätyjen viimeistelyä varten.

Voit valita profiilin värin anodisoitu harmaa tai valkoinen sekä led-nauhan värilämpötilan eli joko lämmin valkoinen 2700K tai neutraali valkoinen 4000K. Paketissa on kaikki tarvikkeet, jotka tarvitset 2m (tai lyhyemmän, sekä led-profiili että led-nauha ovat katkaistavissa sopivaan mittaan) saunavalaistuksen asennukseen! Vastaanotin asennetaan kosteussuojattuun koteloon LED-nauhan ja muuntajan väliin ja sitä himmennystä ja ON/OFF  voidaan ohjata langattomasti pinta-asennettavalla rullasäätimellä.

Mikäli haluat liittää toisenkin nauhan eli toteuttaa sekä selkänojan taakse, että lauteiden alle valaistuksen, voit lisätä alta toisen nauhan ja halutessasi myös profiilin mukaan pakettiin, ne toimivat samalla muuntajalla ja langattomalla setillä. Tällöin kummankin nauhan johdot liitetään samaan vastaanottimeen ruuviliittimiin, ne mahtuvat sinne hyvin ja ovat helpot asentaa.

Voit valita tuotteet alta.

Tuotetunnus (SKU): 45585
45585

Kuvaus

Saunavalaistuspaketti 2m langattomalla säätimellä tarvikkeineen

Saunavalaistuspaketti, jossa 2,5m pituiset LED-nauha, 2m pituinen PINTA14 profiili tarvikkeineen, muuntaja ja langaton valaistussetti kaikkine asennustarvikkeineen. Profiili voidaan lyhentää sopivaan mittaansa sirkkelillä. LED-nauha on katkaistavissa 5cm välein.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “SAUNA LED-valaistuspaketti RF – sis. PINTA14 LED-profiili 2m, 5W/m 24V SAUNA LED-nauha 2,5m, 35W 24V IP67 muuntaja ja langaton himmennyssetti”