5in1 -vastaanotin kaikille 12-24V LED-nauhoille RGB+CCT WL5 – Smart LED 2.4G WIFI (Alexa/Google Assistant)+DMX

49,90

Tehokas ja edullinen LED-ohjain, jolla ohjaat ja himmennät mitä tahansa 12-24V LED-nauhaa myös suoraan älypuhelimella ilman WiFi-siltaa yms. Sopii yksivärisille LED-nauhoille, värilämpötilasäädettäville CCT- LED-valonauhoille, RGB LED-valonauhoille ja RGBW-nauhoille sekä RGB + CCT LED-nauhoille! LED-ohjainta ohjataan kaukosäätimellä, WiFin kautta älypuhelimella tai seinäsäätimellä (hankittava erikseen).  Katso kaikki yhteensopivat säätimet. Toimii myös Amazon Alexan ja Google Assistantin kanssa. Tässä linkki käyttöohjeeseen.

Saatavilla heti 154 kpl

Kuvaus

Smart LED 5 in 1 WiFi ohjain LED-nauhoille - yksiväriledeille, RGB, CCT, RGBW sekä RGB+CCT

LED-ohjain, jolla voit ohjata lähes mitä tahansa nauhoja Smart LED 2.4G - sarjasta, etkä tarvitse erikseen mitään WiFi-siltaa, sillä ohjain toimii suoraan WiFin kanssa yhteen vaan voit suoraan yhdistää älypuhelimesi app:in kautta ohjaimeen!

Yhdistä Smart LED - 5 in 1 -ohjain  Smart LED 2.4G - älypuhelimeen, Smart LED 2.4G - kaukosäätimeen, seinäsäätimeen tai kaikkiin eri säätimiin valojen ohjaamiseksi. Toimii myös suoraan Amazon Alexan sekä Google Assistantin kanssa app:n kautta, jolloin voit ohjata valaistusta puheen avulla! Smart LED 2.4G järjestelmässä voi olla halutessasi yhdestä tuhansiin Smart LED -älylamppuja ja LED-ohjaimia ja saat tähän yhdistettyä myös omilla vastaanottimillaan LED-nauhat ja LED-alasvalot. Linkitetyt valot voidaan jakaa neljään tai kahdeksaan alueryhmään, tämä ohjain tukee molempia ryhmiä. Alueryhmät eli zonet voivat olla esim. keittiö, olohuone, makuuhuone tai erikseen kattovalaisimet päivävalaistukseen ja tunnelmavalaisimet iltavalaistukseen.

Tämä ohjain on ohjattavissa langattomasti RGB+CCT tilassa myös DMX512 langattomalla lähettimellä.

Ohje ohjaimen ja säätimen paritukseen:

Sammuta sähkö ohjaimelta (vetämällä pistotulppa irti tai sammuttamalla valot valokatkaisijasta mm.) ja sytytä sähkö uudelleen päälle. Heti kun valo syttyy lediin niin paina säätimestäsi nopeasti 3. kertaa ON-nappia 3 sekunnin sisällä (mikäli säätimessäsi on useita kanavia niin sen kanavan ON-nappia johon haluat kyseisen valon liittää). Valot vilkahtavat liitoksen merkiksi.

Parituksen poistaminen - Sammuta valot taas, eli pistotulppa irti tms. Sytytä uudelleen ja heti valon syttyessä paina 5. kertaa säätimen ON-nappia 3 sekunnin sisällä. Valot vilkkuvat merkiksi onnistuneesta liitoksen poistosta.

Oikea tila 5 in 1 ohjaimessa:

HUOM! Kun olet saanut paritettua säätimen ja ohjaimen yhteen, tarkista että sinulla on vastaanottimessa oikea tila päällä, muuten värisäätö ei toimi oikein. Käytössä olevan tilan näet vastaanottimen päällä palavasta ledimerkkivalosta. Sinun tulee valita oikea tila painamalla SET-nappia useamman kerran, jotta oikeanvärinen valo palaa merkkivalokohdassa SET-napin vieressä.

Yksivärinen LED-nauha: valkoinen merkkivalo

CCT LED-nauha: keltainen merkkivalo

RGB LED-nauha: punainen merkkivalo

RGBW LED-nauha: vihreä merkkivalo

RGB+CCT LED-nauha: sininen merkkivalo

Älyohjaimen tiedot

Käyttöjännite 12-24V DC
Teho 5 x 6A
Kokonaisteho max. 15A koko ohjaimelle
Käyttölämpötila -20 - +60C
Koko 124 x 38 x 23mm
Yhteys WiFi-IEEE 802.11b/g/n 2.4GHz or 2.4G RF
Hyväksynnät CCC, CE, RoHS
Toimintaetäisyys 30m
Takuu 1v

Lisätiedot

Paino 0,1 kg (kilogramma)
Mitat 15 × 7 × 7 cm (senttimetri)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “5in1 -vastaanotin kaikille 12-24V LED-nauhoille RGB+CCT WL5 – Smart LED 2.4G WIFI (Alexa/Google Assistant)+DMX”