VALOTEHDAS

LumiComp Oy:n Valotehdas sijaitsee Nummelassa, tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme!

HUOM! Rakennamme juuri uutta Showroomia Nummelaan (Vihdintie 1) ja tämän vuoksi noutovarastomme on avoinna sopimuksen mukaan – kuitenkin pääasiassa arkisin klo 8-16.00! Mikäli mahdollista, soita 010 311 2830 ja varmista ennen tuloasi, että olemme varmasti paikalla.

Vihdintien Showroomin virallisia avajaisia vietetään syksyllä, mutta noutopisteemme ja tuotevarastomme ovat jo valmiit – eli voit tulla ostoksille uuteen toimitilaamme ja saat valitsemasi tuotteet heti mukaasi laajasta valikoimastamme.

Valotehdas
LumiComp Oy

Y-tunnus:

2094970-7

Löydät meidät myös

Ota yhteyttä

Henkilötietojen käsittely: Valotehdas pitää tarkasti huolta henkilötietojesi suojasta ja käyttää antamiasi henkilötietoja vain siihen tarkoitukseen, johon olet ne itse antanut. Lue lisää Valotehtaan henkilötietojen käsittelystä ja oikeudellisesta suojasta.

Markus Narva
Toimitusjohtaja, elektroniikkainsinööri

+358 45 1111 477

Keittiön välitilan valaistus led-nauhalla

Johanna Lepistö
Verkkokaupan asiakaspalvelu, myynti & markkinointi

+358 40 515 6226

LumiComp Oy – Valotehdas

NOUTOVARASTO

Vihdintie 1, 03100 Nummela

Avoinna: MA-PE klo 8-16 tai sopimuksen mukaan

Mikäli mahdollista, soita 010 3112830 ja varmista hieman etukäteen, että olemme varmasti paikalla.

Verkkokauppamme palvelee niin kuluttajia kuin yrityksiäkin ympäri Suomen. Mikäli haluat kysyä tuotteistamme tai kaipaat apua valinnassasi, ota asiakaspalveluumme rohkeasti yhteyttä!

LumiCompin Valotehdas varastoineen sijaitsee Nummelassa, suuri osa LED-tuotteista suoraan saatavilla mukaan. Tervetuloa hakemaan tavarat paikanpäältä!

Toimitilamme ovat rakenteilla talon vasempaan reunaan, autokoulun viereen.