DALI DT8 PRO 5 in 1 LED-ohjain 12-36V 5x5A (single color, CCT, RGBW ja RGB+CCT) + Push DIM

119,90

DT8 DALI PRO 12-36V himmennin/ohjain yksivärisille ledeille, CCT eli värilämpötilasäädettäville ledeille, RGBW sekä RGB+CCT moniväriledeille viidellä kanavalla (5x5A) ja yhteensopiville 12-36V LED-valaisimille. Kaikki kanavat toimivat yhdestä DALI-osoitteesta, joka on asennettavissa manuaalisesti Master-laitteesta tai ohjaimesta valiten. DALI Slave laite, joka on yhteensopiva DALI järjestelmän standardisoitujen Master-laitteiden kanssa, jotka tukevat DT8 käskyjä.

Voit ohjata tätä ohjainta myös PUSH DIM:llä eli jousipalautteisella kytkimellä! Myös värilämpötilan ja RGBW:n värien ohjaus onnistuu PUSH DIM-kytkimellä tällä ohjaimella (tällöin DALI ei ole käytössä, vaan PUSH DIM-tila). Lyhyt painallus jousipalautteisella kytkimellä on ON/OFF, pitkä painallus himmennys/kirkkaus ja tuplaklikkaamalla kytkintä ohjain siirtyy joko värin tai värilämpötilan säätöön, jonka jälkeen taas pitkällä painalluksella pääset vaihtamaan värilämpötilaa/värejä.

Saatavilla heti 5 kpl

Kuvaus

DALI-2 DT8 PRO RGBW ja CCT himmennin/ohjain, viidellä kanavalla 5x5A 12-36V

12-36V vakiojännitteen yksiväristen ledien, värilämpötilasäädettävien LED-nauhojen ja RGBW LED-nauhojen DT8 DALI LED-himmennysohjain (Slave), jossa on 5 kanavaa x 5A, jotka toimivat yhdellä DALI-osoitteella. Yksivärisille nauhoille voit asettaa tilan, jossa ohjaimella on 5 erillistä kanavaa. Ohjain täyttää uusimmat IEC 62386-209: 2011 -standardit ja tukee DT8-laitekomentoja. 1 DALI-osoitteen viiden kanavan hallitsemiseksi yhdessä. DT8-komennot mahdollistavat helpon värilämpötilan säätämisen lämpimän valkoisen ja viileän valkoisen välillä. DALI-osoite voidaan manuaalisesti määrittää ja näyttää digitaalisella näytöllä.  1 DALI-osoite käytettävissä kaikille kanaville, eli tähän ohjaimeen saa kaksi CCT-nauhaa kiinni. 0% -100% tasainen himmennys DALI-himmentimellä logaritmisen himmennyksen kautta.

DALI himmentimen ominaisuudet

  • TUV CE-sertifioitu
  • DALI-2-sertifioitu
  • Dual Color DT8 DALI-himmennin ja värilämpötilan säätö sekä RGBW
  • Täyttää uusimmat IEC 62386-209: 2011 -standardit
  • 5 kanavainen, jota ohjataan yhden DALI-osoitteen kautta
  • Värilämpötilan säätö DT8, väri Tc. DALI-määritysten mukaan.
  • Värinhallinta määriteltynä DALI-eritelmässä laitetyypille 8, värityyppi Tc.
  • Yhteensopiva DT8-komentoja tukevien universaalien DALI-master-ohjainten kanssa
  • DALI-osoite voidaan manuaalisesti määrittää ja näyttää digitaalisella näytöllä ja on muunneltavissa DALI-ohjelmistotyökalun ja DALI USB -liitännän kautta

DALI vastaanotin asennetaan teholähteen ja LED-nauhan väliin eli ohjaus tapahtuu toisiopuolelta. Teholähteen ei siis tarvitse olla DALI-himmennettävä. Toimintaetäisyys max. 20m. Laaja valotehon säätöalue 0.1%-100%.

Teho max. 5 x 5A eli esim. kahdelle värilämpötilasäädettävälle LED-nauhalle

Dali-himmentimet ja Dali-säätimet voivat ohjata useita vyöhykkeitä tai ryhmiä ja tallentaa erilaisia valaistustilanteita. Standardi DALI-protokollaa noudattavat DALI-ohjaimemme ovat yhteensopivia muiden kansainvälisten yritysten DALI-tuotteiden kanssa.

Ohjain tarjoaa sileän kirkkauden himmennystoiminnon säätämisen. Sisäänrakennetut himmennysmallit ovat käytettävissä ja ne tallentuvat vaikka valot sammutetaan tai sähkökatko katkaisee virrat.

Käyttöjännite: 12-36V DC.

Teho: max. 5 x 5A, 240-720W käyttöjännitteestä riippuen

Käyttölämpötila: -20°C ...+50°C

Suojausluokka: IP20

Mitat: 170 x 59 x 29mm

3 vuoden takuu

Katso käyttöopas ohjeineen ylhäältä ladattavasta tuote-esitteestä.

 

Lisätiedot

Paino 0,2 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “DALI DT8 PRO 5 in 1 LED-ohjain 12-36V 5x5A (single color, CCT, RGBW ja RGB+CCT) + Push DIM”