HOHDE12 UP LED-profiili alaslaskettuun kattoon 2m

29,90

UUTUUS! Alaslasketun katon valaistukseen suunniteltu, viistosti ylöspäin valaiseva LED-alumiinilista, max. 12mm LED-nauhalle. Tällä viistosti ylöspäin valaisevalla LED-profiililla saat luotua tyylikkäästi hehkuvan epäsuoran valaistuksen alaslaskettuun kattoon. Koko 37mm x 25,9mm, pituus 2000mm. Kaksi värivaihtoehtoa: anodisoitu alumiini (harmaa) ja valkoinen. Saatavilla myös päätypalat sekä erilaisia diffuusorivaihtoehtoja eli kliksautettava C diffuusori sekä liu’utettava A1 diffuusori.

Samasta profiilisarjastamme alaslasketun katon valaisuun saatavilla myös alaspäin/viistosti seinään valaiseva HOHDE12 DOWN LED-profiili.

HOHDE12-profiilisarja – olemme keränneet kaikki tähän profiiliin liittyvät ja yhteensopivat lisätarvikkeet yhdelle sivulle, klikkaa katsomaan ja valitsemaan tuotteita tästä!

Poista

Kuvaus

HOHDE12 UP-profiili

LED-profiili alaslasketun katon LED-nauhavalaistukseen ylöspäin

Alumiininen LED-profiili, joka on suunniteltu erityisesti alaslasketun katon valaistukseen LED-nauhalla. Kaunis lista sekä piilottaa alaslasketun katon kipsilevyn reunan, että ohjaa valon ylempään kattoon sopivassa kulmassa. Suosittelemme katon alaslaskun korkeudeksi 5-15cm.

"Kulmamallinen" viistosti ylöspäin valaiseva LED-alumiiniprofiili HOHDE12 UP on valmistettu anodisoidusta alumiinista ja siinä on paranneltu naarmuuntumisenkestävyys. Led-profiili sopii täydellisesti ravintoloihin, julkisiin sisätiloihin, mutta se on myös loistava lisä kotien alakattoon antaen kattopinnalle innovatiivisen ja hienovaraisen valaistuksen.

Alumiiniprofiili HOHDE12 UP on suunniteltu sekä viimeistelemään helposti alaslasketun katon reunan sekä valaisemaan alakaton ylöspäin. LED-profiili voidaan asentaa kipsilevyihin, joiden paksuus on 12,5 mm. HOHDE12 UP -alumiiniprofiilin ominaisuus on se, että profiilin rakenne mahdollistaa herkän kattoon suunnatun valon hehkun. Profiiliin mahtuvat max. 12mm leveät LED-nauhat.

Profiilin kokonaismitat ja yksinkertainen muoto laajentavat merkittävästi led-profiilin käytettävyyttä ja suunnittelumahdollisuuksia. HOHDE 12 UP -alumiiniprofiilin asennus suoritetaan käyttämällä kiinnitysliimaa tai asennusteippiä. Lisäksi LED-profiili voidaan asentaa kiinni alaslaskettuun kattoon ruuveilla. Täydellisen esteettisyyden saavuttamiseksi LED-nauhan profiili voidaan viimeistellä päätykappaleilla.

Alaslasketun katon HOHDE12 UP LED-alumiiniprofiili on myös erinomainen jäähdytyselementti, jonka ansiosta LED-nauhasta lähtevä lämpö poistuu tehokkaasti. Tämä ratkaisu luo ennen kaikkea paremmat olosuhteet led-nauhojen diodeille ja pidentää merkittävästi niiden käyttöikää. LED-alumiinilistat suojaavat LED-nauhaa myös erinomaisesti mekaanisia vaurioita vastaan ​​ja tekevät kokoonpanosta myös paljon kestävämmän verrattuna nauhan suoraan kipsilevyyn liimaamiseen.

Profiili soveltuu myös kylpyhuoneen valaistukseen kun valitset LED-nauhaksi kosteudenkestävän LED-nauhan.

LED-nauhan valinta alaslasketun katon valaistukseen

Epäsuoraan alaslasketun katon LED-valaistukseen kannattaa valita tehokas led-nauha, kuten esimerkiksi 18W/m 24V led-nauha, sillä katosta heijastuva epäsuoravalaistus on aina suhteessa himmeämpi kuin suora valo. Suosittelemme myös asentamaan himmennyksen LED-nauhan yhteyteen, jotta epäsuoravalaistus toimii myös tunnelmavalona illalla.

Mikäli haluat alaslasketun katon valaistukseen värilämpötilasäädettävän CCT LED-nauhan tai RGB+CCT monivärisen LED-nauhan, onnistuu se hyvin sillä profiiliin mahtuu max 12mm LED-nauhat. Säädettävät LED-nauhat ovat hyvä valinta, sillä niillä saa luotua erilaisia tunnelmia tilaan - päivällä kirkkaan päivänvalon ja illalla tunnelmallisen valonsävyn.

Kannen eli diffuusorin valinta

Koska epäsuoran valaistuksen alumiinilista asennetaan valaisemaan ylös kattoon, jää LED-nauha niin sanotusti "katseilta piiloon" eikä diffuusoria tarvita valopisteiden piilottamiseen. Suosittelemme kuitenkin diffuusorin käyttöä, sillä muuten LED-nauhan kouru kerää vuosien saatossa pölyä kouruun, jota ei ole helppo puhdistaa ja pöly myös lämmittää LED-nauhaa jolloin ledien käyttöikä lyhenee. Mielestämme paras diffuusori HOHDE12 listaan on diffuusori C, sillä se levittää valon kaikkein tasaisemmin ja on helppo kliksauttaa paikoilleen. Opaali diffuusori levittää valon tasaisesti laajalle alueelle ja pehmentää valon reunoja.

Käyttökohteet epäsuoralle valaistukselle

  • kattoon suunnattuna, alaslasketun katon led-nauhavalaistukseen suunniteltu led-profiili
  • kodit, toimistot, julkiset tilat, messuosastot, myymälät

Ominaisuudet

  • max. 12mm:lle LED nauhalle
  • koko 37mm x 25.9mm, pituus 2m

Lisätarvikkeet

Alaslasketun katon LED-profiilin asennus:

  • Epäsuoran valaistuksen LED-alumiiniprofiili asennutaan suoraan alaslasketun katon "yläpintaan". Voit kiinnittää profiilin asennusliimalla tai teipillä tai sitten poraamalla reiän profiiliin ja kiinnittämällä sen ruuveilla. Mikäli mahdollista useamman listan kiinnityksessä, kannattaa diffuusorin sauma jättää eri kohtaan kuin profiilien sauma, tämä lukitsee profiilit siististi toisiinsa kiinni ja saumasta tulee erittäin huomaamaton.

Voit lukea lisää epäsuorasta valaistuksesta täällä.

HOHDE12-profiilisarja - olemme keränneet kaikki tähän profiiliin liittyvät ja yhteensopivat lisätarvikkeet yhdelle sivulle, klikkaa katsomaan ja valitsemaan tuotteita tästä!

 

 

HOHDE12 UP-PROFIILISARJA - YHTEENSOPIVAT TUOTTEET

TÄYDENNÄ LED-NAUHALLA JA MUUNTAJALLA

LED-NAUHAT

Laadukkaat LED-nauhat valitsemillasi ominaisuuksilla.
LED-nauhoillamme on vähintään 3 vuoden takuu.

VALITSE LED-NAUHA

MUUNTAJAT

LED-nauhoillemme! Laadukkaat ja kestävät vakiojännitelähteet LED-nauhoille ja muille LED-valaisimille.

Valitse muuntaja

Asiakaspalvelumme avustaa sinua mielellään tuotteiden valinnassa, ota yhteyttä puhelimitse 010 311 2830 tai asiakaspalvelu@valotehdas.fi

Lisätiedot

Paino 0,2 kg (kilogramma)
Mitat 200 × 2,3 × 5,5 cm (senttimetri)
Väri

Anodisoitu, Valkoinen

Asennus

Pinta-asennus

Takuu

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “HOHDE12 UP LED-profiili alaslaskettuun kattoon 2m”