PINTA10.v2 LED-profiili 2m (uusittu malli 2023)

15,9021,90

Suosittu, tyylikäs profiilimme, uusittu yksinkertaisempi 2023-malli jossa suoraviivaiset sivut ilman pyöristyksiä! Mitat 18,8×8,2mm, 2000mm moderni LED-alumiinilista käytettäväksi max. 10mm leveän LED-nauhan asennuksissa mm. huonekaluihin, kaappeihin ja standeihin max. 10mm LED-nauhalle kolmessa eri sävyssä. Kiinnitysklipsit jäävät kokonaan piiloon alumiinilistan alle ja valittavissa on useita kansivaihtoehtoja sekä päätypalat.

PINTA10.v2-profiilisarja – olemme keränneet kaikki tähän profiiliin liittyvät ja yhteensopivat lisätarvikkeet yhdelle sivulle, klikkaa katsomaan ja valitsemaan tuotteita tästä!

Poista

Kuvaus

Pinta10

Pinta-asennukseen suunniteltu tyylikäs LED-profiili - uusittu moderni malli!

LED-profiilista on saatavilla kolme erilaista sävyvaihtoehtoa, anodisoitu (harmaa), musta ja valkoinen. PINTA10.v2 on hyvä valinta mm. keittiön välitilaan, sillä kiinnitysklipsit jäävät kokonaan piiloon profiilin alle ja asennuksesta tulee erittäin siisti. Profiiliin on saatavilla useita erilaisia diffuusori eli kansivaihtoehtoja. C diffuusori on päältä kiinni naksautettava kansi ja B diffuusori liu'utetaan profiilin sisään päädystä. Profiilia voi lyhentää haluttuun pituuteen rautasahalla tai sirkkelillä.

PINTA10.v2 LED-profiilin matalan mallin vuoksi suosittelemme LED-nauhaksi keittiön välitilaan esimerkiksi 17,3W/m 24V CRI>95 168led/m LED-valonauhaa, jolla saadaan tehokas ja siisti valaistus työtasolle.

Sovellukset:

  • huonekalut, kaapit, standit, keittiön välitilavalaistus

Ominaisuudet:

  • max. 10mm leveälle LED nauhalle
  • koko 18,8mm x 8,2mm

Lisätarvikkeet:

Asennus:

 

PINTA10-profiilisarja – olemme keränneet kaikki tähän profiiliin liittyvät ja yhteensopivat lisätarvikkeet yhdelle sivulle, klikkaa katsomaan ja valitsemaan tuotteita tästä!

PINTA10.v2-PROFIILISARJA - YHTEENSOPIVAT TUOTTEET

TÄYDENNÄ LED-NAUHALLA JA MUUNTAJALLA

LED-NAUHAT

Laadukkaat LED-nauhat valitsemillasi ominaisuuksilla.
LED-nauhoillamme on vähintään 3 vuoden takuu.

VALITSE LED-NAUHA

MUUNTAJAT

LED-nauhoillemme! Laadukkaat ja kestävät vakiojännitelähteet LED-nauhoille ja muille LED-valaisimille.

Valitse muuntaja

Asiakaspalvelumme avustaa sinua mielellään tuotteiden valinnassa, ota yhteyttä puhelimitse 010 311 2830 tai asiakaspalvelu@valotehdas.fi

Lisätiedot

Paino 0,2 kg (kilogramma)
Mitat 200 × 0,20 × 0,8 cm (senttimetri)
Väri

Anodisoitu, Valkoinen, Musta

Asennus

Pinta-asennus

Takuu

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “PINTA10.v2 LED-profiili 2m (uusittu malli 2023)”