LAAJA24 – LED-profiili 2m, leveä

31,9034,90

Leveä 32mm x 11mm pinta-asennettava LED-alumiinilistassa kolmessa sävyssä, johon voi tarvittaessa asentaa jopa 3kpl 8mm LED-nauhaa. Profiilin sisällä tilaa yht. 24mm leveydeltä led-nauhoille.

LAAJA24-profiilisarja – olemme keränneet kaikki tähän profiiliin liittyvät ja yhteensopivat lisätarvikkeet yhdelle sivulle, klikkaa katsomaan ja valitsemaan tuotteita tästä!

Poista
Tuotetunnus (SKU): 1384
Avainsanat tuotteelle , 1384

Kuvaus

LAAJA24-profiili

Leveä, pintaan asennettava LED-profiili.

Täysin tasainen valaistus kannessa, kun valitset led-nauhaksi vähintään 120led/m nauhan x 2 eli suosittelemme asentamaan täysin tasaisen kannen aikaansaamiseksi kaksi nauhaa rinnakkain esim. 9,6W/m 24V nauhaa. Yhdellä nauhallakaan pisteitä ei sinänsä havaitse, mutta koska nauhan leveys on vain noin 8mm niin diffuusorin sivut jäävät hieman tummemmiksi kuin keskiosa. Tällä ei toki ole mitään merkitystä jos profiili tulee niin, ettei kantta erityisemmin suoraan näe esim. keittiön välitilaan.  9,6W/m 24V nauhasta on saatavilla myös käytännöllinen 50m kela pitkiin vetoihin ilman hukkapaloja (tämä on kuitenkin perusnauha eli sähkönsyötöt nauhalle tulisi olla 5m - max 10m välein ja mielellään kummastakin päästä. Lisäksi valioimistamme löytyy käytännöllinen  9,6W/m 24V 20m kela CC-nauhaa, jolla voit tehdä jopa 20m vedon nauhaa yhdellä sähkönsyötöllä. Mikäli valaisin on tulossa kylpyhuoneeseen, on saatavilla myös kosteussuojattu IP65 9,6W/m 24V NANO IP-led-nauha.

Sovellukset:

 • huonekalut
 • Vitriinit
 • Lineaarinen valaistus

Ominaisuudet:

 • jopa kolmelle 8mm:lle LED nauhalle tai maksimissaan 24mm LED-nauhalle, voidaan toki käyttää myös vain yhtä esim. 8mm nauhaa, jos halutaan leveä profiili esim. käytäviin.
 • koko 32mm x 11mm, pituus 2m
 • Soveltuu myös Philips Hue LED-nauhalle!

Lisätarvikkeet:

Asennus:

 • kiinnitysklipsi
 • ruuvi
 • kaksipuolinen teippi
 • asennusliima
 • riippuvaijeri

 

LAAJA24-profiilisarja - olemme keränneet kaikki tähän profiiliin liittyvät ja yhteensopivat lisätarvikkeet yhdelle sivulle, klikkaa katsomaan ja valitsemaan tuotteita tästä!

LAAJA24-PROFIILISARJA - YHTEENSOPIVAT TUOTTEET

TÄYDENNÄ LED-NAUHALLA JA MUUNTAJALLA

LED-NAUHAT

Laadukkaat LED-nauhat valitsemillasi ominaisuuksilla.
LED-nauhoillamme on vähintään 3 vuoden takuu.

VALITSE LED-NAUHA

MUUNTAJAT

LED-nauhoillemme! Laadukkaat ja kestävät vakiojännitelähteet LED-nauhoille ja muille LED-valaisimille.

Valitse muuntaja

Asiakaspalvelumme avustaa sinua mielellään tuotteiden valinnassa, ota yhteyttä puhelimitse 010 311 2830 tai asiakaspalvelu@valotehdas.fi

Lisätiedot

Paino 0,2 kg (kilogramma)
Mitat 200 × 3,2 × 1,1 cm (senttimetri)
Väri

Anodisoitu, Valkoinen, Musta

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “LAAJA24 – LED-profiili 2m, leveä”