LED himmennin/vastaanotin RF WiFi 1-kanav. 12-36V 1x8A

39,90

RF WiFi 12-24V langaton vastaanotin yhdellä kanavalla (1x8A) yksiväriled LED-nauhoille. Vaatii toimiakseen tämän saman RF WiFi sarjan säätimen, useita vaihtoehtoja niin kaukosäätimissä kuin seinähimmentimissäkin.

Tämä vastaanotin siis asennetaan toisiopuolelle eli muuntajan ja 12V tai 24V LED-nauhan väliin. Soveltuu ohjaamaan ON/OFF sekä himmentämään kaikkia yksivärisiä LED-nauhojamme. Erittäin helppo asentaa – muuntajalta LED-nauhalle tulevat + ja – johdot liitetään kiinni vastaanottimen INPUT ruuviliittimiin ja vastaanottimelta viedään LED-nauhalle + ja – johdot OUTPUT ruuviliittimistä. Vastaanotin ja säädin paritetaan keskenään helpolla napinpainalluksella vastaanottimesta ja koskemalla haluamaasi säätimeen ja tämän jälkeen voit ohjata LED-nauhaasi langattomasta säätimestä.

Löydät kaikki yhteensopivat kaukosäätimet, seinähimmentimet ja pöytähimmentimet alla olevasta listasta, suosituimmat ovat pinta-asennettava rullahimmennin, 1. os painikesäädin sekä 2. os painikesäädin ja edullisin on pienikokoinen nappisäädin.

Saatavilla heti 65 kpl

Kuvaus

RF WiFi langaton LED-himmennin/vastaanotin 12-36V LED-nauhoille ja LED-valoille, yhdellä kanavalla 1x8A

Vastaanotin toimii nappisäätimellä, rullasäätimellä ja himmennys toimii portaattomasti. Sopii yhteen kaikkien RF Wifi-sarjamme säätimien kanssa.

Vastaanotin asennetaan teholähteen ja LED-nauhan väliin eli ohjaus tapahtuu toisiopuolelta. Teholähteen ei siis tarvitse olla eikä se saa olla himmennettävä, koska tällä ei himmennetä muuntajaa vaan muuntaja syöttää ihan tavallisesti virtaa tälle vastaanottimelle ja vastaanotin himmentää suoraan LED-nauhaa. Toimintaetäisyys max. 20m. Laaja valotehon säätöalue 0.1%-100% eli himmentää aivan alas saakka tehokkaatkin LED-nauhat. Ei vilkkumista. Sopivia muuntajia ovat esimerkiksi vakiojännitteelliset HELVAR muuntajamme, löydät niitä kaikissa kokovaihtoehdoissa niin 12V kuin 24V nauhoillekin.

Teho max. 1 x 8A eli voit liittää tähän kiinni 12V LED-nauhaa max 96W (8A x 12V = 96W) tai vaihtoehtoisesti 24V LED-nauhaa max. 192W (8A x 27V = 192W)

Vastaanottimen liittäminen eli parittaminen toimimaan langattoman kaukosäätimen, seinäsäätimen tai säätönapin kanssa:

 • Kytke LED-nauha vastaanottimeen. Vastaanotin asennetaan muuntajan ja LED-nauhan väliin eli muuntajalta LED-nauhalle tulevat + ja - johdot liitetään kiinni vastaanottimen INPUT ruuviliittimiin ja vastaanottimelta viedään LED-nauhalle + ja - johdot OUTPUT ruuviliittimistä.
 • Valmistele nappi/rullasäädin käyttöön poistamalla säätimen takaa nappipariston suojana, eli välissä oleva muovisuoja, jonka jälkeen säädin/nappi alkaa toimia
 • Aktivoi nappi/rullasäädin päälle ON napista ja paina vastaanottimen Learning key-nappia lyhyesti. Paina heti perään rullasäätimestä jotain kanavan (1-4) nappia tai nappisäätimen painonappia tai pyöräytä rullasäädintä.
 • Liittäminen on valmis kun LED:it vilahtavat - mikäli haluat liittää säätimeen useampia vastaanottimia, paina niistäkin LEARNING KEY nappia ja pyöräytä valitsemasi säätimen rullaa tai paina säätimen nappia, mallista riippuen

Yhtä tällaista 12-24V vastaanotinta/himmennintä voidaan ohjata useammalla saman sarjan säätimellä (max. 8 säädintä per vastaanotin), jos vaikka halutaan valo-ohjaus huoneen kummastakin oviaukosta. Eli tällöin voit hankkia useamman, halutessasi myös erilaisen säätimen (kunhan ne ovat tästä samasta RF WiFi sarjasta, näet alla luettelon säätimistä) ja ne kaikki ohjaavat samaa led-nauhaa. ESIMERKKI: Keittiön työtasovalaistus jolle on perinteinen seinäsäädin/rullahimmennin ovensuussa ja lisäksi pöytäsäädin työtasolla.

Tämä vastaanotin/himmennin tarjoaa sileän kirkkauden himmennystoiminnon säätämisen PWM-ulostulolla. Useita vyöhykkeitä voidaan ohjata erikseen tai synkronisesti kunkin alueen vakiovastaanottimien kanssa. Sisäänrakennetut himmennysmallit ovat käytettävissä ja ne tallentuvat vaikka valot sammutetaan. Kun toimit WiFi-RF-muuntimien kanssa, RF Wifi-vastaanotinta voidaan hallita WiFi konvertterin kautta, joka on asennettavissa IOS- tai Android-laitteille.

Ominaisuudet

 • 1-kanava vakiojännitteellä RF WiFi LED -ohjain käytettävissä 12-36VDC ja max. 8
 • Tukee yksivärisiä LED-nauhoja, mikäli haluat myös ohjata esim. värilämpötilaa nauhassa ,tarvitset CCT värilämpötilasäädettävän LED-nauhan ja 4. kanavaisen vastaanottimen, joka tukee CCT värilämpötilasäätöä
 • Useita vyöhykkeitä voidaan ohjata erikseen tai synkronisesti kunkin alueen vastaanottimien kanssa
 • Vastaanotinta voidaan ohjata kahdeksalla eri säätimellä samanaikaisesti, samoin yhdellä säätimellä voidaan ohjata useaa vastaanotinta.
 • Voidaan WiFi ohjata WiFi konvertterin avulla IOS- tai Android-mobiililaitteisiin asennettavalla app:silla. Eli mikäli haluat ohjata LED-nauhoja myös kännykälläsi WiFi:n kautta, tarvitset tämän WiFi sillan, johon voit liittää mitä tahansa tämän RF WiFi sarjan tuotteita ohjattavaksi kännykällä.
 • Radiotaajuus: 869.5 / 434 / 916.5MHz

Vastaanottimen ja nappi/rullasäätimen yhteyden purku:

 • Paina vastaanottimesta learning key-nappia yli 5 sekunnin ajan.

Käyttöjännite: 12-36V DC.

Teho: max. 1 x 8A

Käyttölämpötila: -20°C ...+50°C

Suojausluokka: IP20

Mitat: 37 x 97 x 20mm

3 vuoden takuu

Vaatii toimiakseen RF WiFi sarjan langattoman nappi-, kauko-, tai rullasäätimen.

Lisätiedot

Paino 0,2 kg (kilogramma)
Mitat 3 × 2 × 7 cm (senttimetri)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “LED himmennin/vastaanotin RF WiFi 1-kanav. 12-36V 1x8A”