MONI30-01 ISO LED-profiili, pinta-asennettava matala malli

28,9032,90

Iso pinta-asennettava LED-profiili, matala malli. Mitat 33,4 x 12,8mm, eli jopa kolme led-nauhaa voidaan asentaa tähän profiiliin rinnakkain tehokkaan valon aikaansaamiseksi. Monikäyttöinen, saatavilla kolmessa sävyssä ja useilla erilaisilla lisätarvikkeilla.

MONI30-01-profiilisarja – olemme keränneet kaikki tähän profiiliin liittyvät ja yhteensopivat lisätarvikkeet yhdelle sivulle, klikkaa katsomaan ja valitsemaan tuotteita tästä!

Poista

Kuvaus

MONI30-01-profiili

Isokokoinen, leveä ja matala pintaan asennettava LED-profiili

MONI30 profiilisarja on laaja isojen profiilien ja lisätarvikkeiden profiilimalli, jossa 7 erilaista profiilia, seitsemän erilaista kantta eli neljä kansimallia useissa sävyissä sekä erilaisia kiinnikkeitä. Kaikki MONI30 profiilit ovat yhteensopivia D9, E9, C9 ja A9 diffuusorien kanssa.

MONI30-01 profiilia voidaan käyttää sellaisenaan leveänä pinta-asennettavana valaisimena, johon mahtuu 30mm leveydelle helposti tarvittaessa kolmekin led-nauhaa rinnakkain. Näin päästään tehokkaaseen valaistustehoon helposti ja led-nauhoja hyvin viilentäen. Saatavilla useita kansivaihtoehtoja, suoran mallinen liu'utettava A9 kansi, kliksautettava C9 kansi sekä kaareva iso D9 kansi ja neliöön mallinen iso E9 kansi.

MONI30-01 soveltuu käytettäväksi myös riippuasennettavana profiilina, sekä yhteisasennuksessa MONI30-08 muuntajakotelon kanssa, jolloin MONI30-01 ja MONI30-08 muodostavat yhdessä valaisimen. Näin saadaan näyttäviä riippuvalaisimia omissa mitoissa tai monimuotoisia profiilivalaisimia, katso kuvat!

Profiili voidaan myös yhdistää muuntajakotelon avulla korkeampaan MONI30-02 sekä sivulle valaisevaan MONI30-03 profiiliin, lukemattomia mahdollisuuksia valaistusratkaisuihin!

Sovellukset

 • Huonekalut
 • Lineaarinen valaistus
 • Riippuvalaisimet
 • Messuvalaistus
 • Toimistovalaistus

Ominaisuudet

 • jopa kolmelle 8mm:lle LED nauhalle, tilaa 31,4mm LED-nauhalle. Voidaan toki käyttää myös vain yhtä esim. 8mm nauhaa, jos halutaan leveä profiili esim. käytäviin, mutta suosittelemme kahta vähintään 120led/m nauhaa rinnakkain esim. 9,6W/m 24V nauhaa. Yhdellä nauhallakaan pisteitä ei sinänsä juurikaan havaitse, mutta koska nauhan leveys on vain noin 8mm niin diffuusorin sivut jäävät hieman tummemmiksi kuin keskiosa eli ns. varjoon. 9,6W/m 24V nauhasta on saatavilla myös käytännöllinen 50m kela pitkiin vetoihin ilman hukkapaloja (tämä on kuitenkin perusnauha eli sähkönsyötöt nauhalle tulisi olla 5m - max 10m välein ja mielellään kummastakin päästä. Lisäksi valioimistamme löytyy käytännöllinen  9,6W/m 24V 20m kela CC-nauhaa, jolla voit tehdä jopa 20m vedon nauhaa yhdellä sähkönsyötöllä. Mikäli valaisin on tulossa kylpyhuoneeseen, on saatavilla myös kosteussuojattu IP65 9,6W/m 24V NANO IP-led-nauha.
 • koko 33,4mm x 12,8mm, pituus 2m

Lisätarvikkeet

Asennus

 • kiinnitysklipsi
 • ruuvi
 • kaksipuolinen teippi
 • asennusliima
 • riippuvaijeri

MONI30-01-profiilisarja - olemme keränneet kaikki tähän profiiliin liittyvät ja yhteensopivat lisätarvikkeet yhdelle sivulle, klikkaa katsomaan ja valitsemaan tuotteita tästä!

 

MONI30-01-PROFIILISARJA - YHTEENSOPIVAT TUOTTEET

TÄYDENNÄ LED-NAUHALLA JA MUUNTAJALLA

LED-NAUHAT

Laadukkaat LED-nauhat valitsemillasi ominaisuuksilla.
LED-nauhoillamme on vähintään 3 vuoden takuu.

VALITSE LED-NAUHA

MUUNTAJAT

LED-nauhoillemme! Laadukkaat ja kestävät vakiojännitelähteet LED-nauhoille ja muille LED-valaisimille.

Valitse muuntaja

Asiakaspalvelumme avustaa sinua mielellään tuotteiden valinnassa, ota yhteyttä puhelimitse 010 311 2830 tai asiakaspalvelu@valotehdas.fi

Lisätiedot

Paino 0,2 kg (kilogramma)
Mitat 200 × 3,34 × 1,28 cm (senttimetri)
Väri

Anodisoitu, Valkoinen, Musta

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “MONI30-01 ISO LED-profiili, pinta-asennettava matala malli”