MONI30-06 ISO LED-profiili, uppoasennettava matala malli, 2000mm

(1 tuotearvio)

31,9042,90

Suurikokoinen ja näyttävä LED-profiili, matala malli. Profiilissa tilaa LED-nauhoille 30mm eli tähän profiiliin mahtuu tarvittaessa useampiakin LED-nauhoja rinnakkain. Mitat 33,4 x 12,8mm. Monikäyttöinen, saatavilla kolmessa sävyssä. Lisätarvikkeina saatavissa useita erilaisia kansivaihtoehtoja sekä laaja valikoima kiinnitystarvikkeita.

MONI30-06-profiilisarja – olemme keränneet kaikki tähän profiiliin liittyvät ja yhteensopivat lisätarvikkeet yhdelle sivulle, klikkaa katsomaan ja valitsemaan tuotteita tästä!

Poista

Kuvaus

MONI30-06-profiili

Isokokoinen, leveä ja matala uppoasennettava LED-profiili

MONI30 profiilisarja on laaja isojen profiilien ja lisätarvikkeiden profiilimalli, jossa 7 erilaista profiilia, seitsemän erilaista kantta eli neljä kansimallia useissa sävyissä sekä erilaisia kiinnikkeitä. Kaikki MONI30 profiilit ovat yhteensopivia D9, E9, C9 ja A9 diffuusorien kanssa.

MONI30-06 profiili on uppoasennettava ja siihen on saatavilla erilaisten kansivaihtoehtojen lisäksi kiinnitysklipsit sekä päätypalat. Täysin tasainen valaistus, kun valitset led-nauhaksi vähintään 120led/m nauhan x 2 eli suosittelemme asentamaan täysin tasaisen kannen aikaansaamiseksi kaksi nauhaa rinnakkain esim. 9,6W/m 24V nauhaa. Yhdellä nauhallakaan pisteitä ei sinänsä havaitse, mutta koska nauhan leveys on vain noin 8mm niin diffuusorin sivut jäävät hieman tummemmiksi kuin keskiosa. 9,6W/m 24V nauhasta on saatavilla myös käytännöllinen 50m kela pitkiin vetoihin ilman hukkapaloja (tämä on kuitenkin perusnauha eli sähkönsyötöt nauhalle tulisi olla 5m - max 10m välein ja mielellään kummastakin päästä. Lisäksi valikoimistamme löytyy käytännöllinen  9,6W/m 24V 20m kela CC-nauhaa, jolla voit tehdä jopa 20m vedon nauhaa yhdellä sähkönsyötöllä. Mikäli valaisin on tulossa kylpyhuoneeseen, on saatavilla myös kosteussuojattu IP65 9,6W/m 24V NANO IP-led-nauha.

Sovellukset

 • Huonekalut
 • Lineaarinen valaistus
 • Messuvalaistus
 • Toimistovalaistus

Ominaisuudet

 • jopa kolmelle 8mm:lle LED nauhalle, tilaa 31,4mm LED-nauhalle. Voidaan toki käyttää myös vain yhtä esim. 8mm nauhaa, jos halutaan leveä profiili esim. käytäviin.
 • koko 44,4mm x 14mm, pituus 2m
 • asennusaukon koko 38 x 14mm

Lisätarvikkeet

Asennus

 • kiinnitysklipsi
 • ruuvi
 • kaksipuolinen teippi
 • asennusliima

 

MONI30-06-profiilisarja - olemme keränneet kaikki tähän profiiliin liittyvät ja yhteensopivat lisätarvikkeet yhdelle sivulle, klikkaa katsomaan ja valitsemaan tuotteita tästä!

 

MONI30-06-PROFIILISARJA - YHTEENSOPIVAT TUOTTEET

TÄYDENNÄ LED-NAUHALLA JA MUUNTAJALLA

LED-NAUHAT

Laadukkaat LED-nauhat valitsemillasi ominaisuuksilla.
LED-nauhoillamme on vähintään 3 vuoden takuu.

VALITSE LED-NAUHA

MUUNTAJAT

LED-nauhoillemme! Laadukkaat ja kestävät vakiojännitelähteet LED-nauhoille ja muille LED-valaisimille.

Valitse muuntaja

Asiakaspalvelumme avustaa sinua mielellään tuotteiden valinnassa, ota yhteyttä puhelimitse 010 311 2830 tai asiakaspalvelu@valotehdas.fi

Lisätiedot

Paino 0,2 kg (kilogramma)
Mitat 200 × 3,34 × 1,28 cm (senttimetri)
Väri

Anodisoitu, Valkoinen, Musta

1 arvio tuotteelle MONI30-06 ISO LED-profiili, uppoasennettava matala malli, 2000mm

 1. Sirpa, Helsinki

  Asiakkaan kylpyhuoneeseen asennetut mustaprofiiliset ledit ovat aivan upeat pisteettömällä nauhalla!

Lisää arvio