PERUS16 alumiinilista LED nauhalle 2m

7,5012,90

Leveä ja edullinen alumiinilista LED nauhalle pinta-asennukseen. Sopii jopa 16 mm LED-nauhalle. Erittäin käytännöllinen kun halutaan alumiiniprofiili viilentämään LED-nauhaa, mutta kantta ei tarvita. Mitat 20,5 mm x 3,8 mm. Saatavilla neljässä eri sävyssä.

Poista

Kuvaus

Edullinen alumiinilista LED nauhalle - PERUS16

Leveä ja suora 2000mm alumiinilista LED nauhalle nauhan jäähdyttämiseen, kun tarvitaan vain yksinkertainen alumiinilista nauhan alle ilman kantta. Lista on valmistettu alumiinista ja saatavilla on sekä edullinen raaka-alumiininen versio, että anodisoidut värivaihtoehdot. Voit valita haluamasi värin ylläolevasta valikosta, jolloin myös näet alumiinilistojen eri värivaihtoehdot värilaatikoita klikkaamalla.

Käytännöllinen alumiinilista lisäjäähdytykseen LED-nauhalle, kun tarvitaan vain jäähdytystä edullisesti. Alumiinilista lisää LED nauhan käyttöikää parantamalla nauhan jäähdytystä sekä suojaa nauhaa mekaanisilta iskuilta sekä ulkoisilta rasitteilta. Tähän alumiiniprofiiliin mahtuu kaikki Valotehtaan LED-nauhat. PERUS16 lista myös piilottaa suoraan sivulta näkyvät ledipisteet, mutta mikäli tarvitset parempaa suojausta, suosittelemme mallia jossa on kansi, kuten SUORA12 alumiinilista LED nauhalle.

PERUS16 alumiinilista LED nauhalle on saatavissa kahden metrin pituuksisena neljässä eri sävyssä; raaka-alumiinisenä, anodisoituna, valkoisena sekä mustana. Valikoimissamme on kymmeniä erilaisia led alumiinilistoja pinta-, uppo-, ja kulma-asennukseen, löydät muut listamme täältä.

Käyttökohteet

  • Moderni sisustus.
  • Keittiön välitila, mikäli lista jää piiloon eikä kantta tarvita.
  • Huonekalut.
  • Arkkitehtuurivalaistus.
  • LINJA20 LED-profiilin lisätarvike (Voidaan yhdistää LINJA20 takaosaan peittämään pohja, jos LINJA20-profiilia käytetään riippuvalaisimena).
  • MONI30-01 -02 ja -03 profiilin lisätarvikkeena, liu'utettavana kiinnikkeenä joka tasoittaa profiilin takaosan

Alumiinilistan ominaisuudet ja kiinnitys led nauhalle

  • LED nauhat enintään 16 mm tai esimerkiksi 2 x 8mm, jolloin saadaan aikaiseksi todella tehokas valaistus
  • Listan mitat ovat 20,5 x 3,8mm, tilaa led-nauhalle 17,4mm
  • Diffuusoria eli kantta ei ole saatavilla tähän malliin, muihin listoihimme kannet ovat saatavilla.
  • Kiinnitys: kaksipuolisella teipillä, ruuvilla tai asennusliimalla

Alumiinilista on erittäin helppo asentaa, sillä listan pohja on suora, sileä ja leveä. Alumiinisia asennuslistoja voidaan katkoa hienoteräisellä rautasahalla sopivaan mittaan sekä asentaa useita listoja peräkkäin. Jotta saat suoran leikkauspinnan alumiinilistaan, käytä jiirisahaa tai jiiriohjainta. Alumiinilista voidaan kiinnittää monella eri tavalla, kaksi suosituinta tapaa ovat kestävä kaksipuolinen asennusteippi tai porata reiät ruuveille listan läpi sekä upotusreiät ruuvinkannoille alumiinilistaan. Voit myös käyttää asennusliimaa pohjassa listan kiinnittämiseen.

Leikkaa LED nauhasta sopiva pituus saksilla. Yleensä nauhan pituus on sama kuin alumiinilistan pituus, mutta voit jättää sen vähän lyhyemmäksikin. Huomaa nauhan katkaisumerkit, led nauha tulee katkaista vain niistä kohdista tai katkaisukohdan lähellä olevat LED:it jäävät pimeäksi. Kiinnitä LED-nauha profiiliin, liitä nauha johdolla muuntajaan. LED-nauhassa on valmiiksi 15cm pituiset johdot kummassakin päässä, lisäksi voit käyttää pikaliitinjohtoa. Muuntaja liitetään joko pistotulpallisella johdolla pistorasiaan tai kiinteänä asennuksena suoraan 230V. Kiinteään asennukseen 230V liitäntään tarvitset sähköasentajan.

Lisätiedot

Paino 0,2 kg (kilogramma)
Mitat 200 × 2,05 × 0,38 cm (senttimetri)
Väri

Anodisoitu, Valkoinen, Musta, Alumiini