PINTA14 LED-profiili 1m

9,9013,90

Suosittu 24mm x 6mm, 1000mm LED-alumiinilista käytettäväksi max. 14mm leveän LED-nauhan asennuksissa mm. huonekaluihin, kaappeihin ja standeihin. Saatavilla kolmessa eri sävyssä ja useilla kansivaihtoehdoilla ja lisätarvikkeilla. Erittäin matala, vain 6mm korkea, malli, jossa suosittelemme käytettävän tiheäledistä LED-nauhaa. Suosittu valinta keittiön välitilaan ja tähän profiiliin mahtuu myös RGBW ja RGB+CCT-nauhat. Tästä profiilista saatavilla myös 2m pituinen PINTA14 profiili.

PINTA14-profiilisarja – olemme keränneet kaikki tähän profiiliin liittyvät ja yhteensopivat lisätarvikkeet yhdelle sivulle, klikkaa katsomaan ja valitsemaan tuotteita tästä!

Poista
Tuotetunnus (SKU): 35754
Avainsanat tuotteelle , 35754

Kuvaus

Pinta14

1m mittainen matala pinta-asennus LED-profiili max. 14mm leveälle LED-nauhalle, jossa kiinnikkeet jäävät kokonaan piiloon profiilin taakse

Kolme sävyvaihtoehtoa, anodisoitu (harmaa), musta ja valkoinen. Hyvä valinta mm. keittiön välitilaan, sillä kiinnitysklipsit jäävät kokonaan piiloon profiilin alle ja asennuksesta tulee erityisen siisti. Useita kansivaihtoehtoja; niin liu'utettava kansi E 2m, kuin kliksautettava kansi F 1m. Saatavilla myös ulkoneva neliönmallinen kansi E7 2m. HUOM! Näistä vain diffuusori F on saatavilla 1m pituisina, muut 2m pituisina joita voidaan lyhentää sopivaan mittaan.

Sovellukset:

  • huonekalut, kaapit, standit, keittiön välitilan led-valaistus

Ominaisuudet:

  • max. 14mm:lle LED nauhalle, ja koska profiili on erittäin matala, vain 6mm, suosittelemme käyttämään tiheäledistä led-nauhaa, jotta valoviivasta tulee yhtenäinen eivätkä led-pisteet näy. Erittäin tiheäledisiä yksivärisiä led-nauhoja ovat yli 240led/m nauhat, mutta mallistostamme löytyy myös 350led/m nauhoja sekä täysin pisteettömiä COB-led-nauhoja, joilla asennuksesta tulee todella siisti opaalin kannen eli diffuusorin kanssa.
  • koko 24mm x 6mm
  • Soveltuu myös Philips Hue nauhalle, jos nauhan max. leveys on 14mm.
  • Soveltuu myös SAUNA LED-nauhallemme käyttöön.

Lisätarvikkeet:

Asennus:

  • kiinnitysklipsi
  • kaksipuolinen teippi
  • asennusliima

PINTA14-profiilisarja – olemme keränneet kaikki tähän profiiliin liittyvät ja yhteensopivat lisätarvikkeet yhdelle sivulle, klikkaa katsomaan ja valitsemaan tuotteita tästä!

PINTA14-PROFIILISARJA - YHTEENSOPIVAT TUOTTEET

TÄYDENNÄ LED-NAUHALLA JA MUUNTAJALLA

LED-NAUHAT

Laadukkaat LED-nauhat valitsemillasi ominaisuuksilla.
LED-nauhoillamme on vähintään 3 vuoden takuu.

VALITSE LED-NAUHA

MUUNTAJAT

LED-nauhoillemme! Laadukkaat ja kestävät vakiojännitelähteet LED-nauhoille ja muille LED-valaisimille.

Valitse muuntaja

Asiakaspalvelumme avustaa sinua mielellään tuotteiden valinnassa, ota yhteyttä puhelimitse 010 311 2830 tai asiakaspalvelu@valotehdas.fi

Lisätiedot

Paino 0,2 kg (kilogramma)
Mitat 200 × 0,24 × 0,6 cm (senttimetri)
Väri

Anodisoitu, Valkoinen, Musta

Asennus

Pinta-asennus

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “PINTA14 LED-profiili 1m”