PORRAS10 LAATTA LED-profiili laatoitettujen portaiden valaisuun 2m

44,90

Laatoitettaviin portaisiin asennettava, alaspäin valaiseva LED-alumiinilista, joka on suunniteltu laatoitettavien portaiden reunojen viimeistelyyn ja valaistukseen. Mitoiltaan 41,4mm x 24mm ja sopii max 10mm leveälle LED-nauhalle. Materiaali kestävää anodioitua alumiinia harmaana. Listan pituus 2000mm. Hyvä naarmuuntumisen kestävyys, valaisee portaan pehmeästi hehkuvalla valolla – kansi eli diffuusori A asennetaan hieman syvemmälle jolloin valonlähdettä ei näy sivusta katsottaessa. Nopea asentaa, saatavilla myös päätypalat viimeistelyä varten!

Saatavilla heti 9 kpl

Kuvaus

PORRAS10 LAATTA LED-profiili

Laatoitettaviin portaisiin asennettava, erikoiskestävä LED-profiili, joka valaisee alas ja viimeistelee laatoituksen reunan

Kestävä, tyylikkäästi asennettava led-porraslista, joka on suunniteltu laatoitettavien portaiden reunojen viimeistelyyn ja valaistukseen. Erikoiskestävä malli, jolla portaisiin voidaan luoda näyttävä valaistus jolla on korkea iskunkestävyys. PORRAS10 LAATTA profiili on varustettu valmiilla kiinnitysrei'illä, jotka mahdollistavat profiilin helpon asennuksen laatoituksen alla. LED-profiilissa on siis reikiä ruuvikiinnitystä varten, mikä helpottaa oikean asennustason löytämistä. PRofiili kiinnitetään ensin alustaansa ruuveilla, jonka jälkeen päälle asennetaan laasti sekä kiinnitetään laatat. PRofiilin etureunassa on laattoja suojaava 10,3mm korkea etureuna.

Led-porrasprofiili sopii erinomaisesti ravintoloihin, kauppoihin, julkisiin tiloihin, mutta se on myös loistava lisä talon askelmiin antaen jokaiselle pinnalle turvallisen ja hienovaraisen valaistuksen. Soveltuu käytettäväksi niin sisätiloissa kuin ulkonakin sekä kylpyhuoneissa - kosteissa tiloissa käytettävä IP-suojattua LED-nauhaa.

LED-alumiiniprofiili on myös erinomainen jäähdytyselementti, jonka ansiosta LED-nauhasta muodostuva lämpö poistuu täydellisesti. Tämä ratkaisu luo ennen kaikkea paremmat olosuhteet led-diodeille ja pidentää merkittävästi niiden käyttöikää. Porrasprofiili suojaa LED-nauhaa erinomaisesti mekaanisilta vaurioilta ja tekee kokoonpanosta myös paljon kestävämmän verrattuna nauhan suoraan portaaseen liimaamiseen. Suosittelmme sisätiloihin nauhaksi esim. 6W/m 24V IP20 LED-nauhaa tai 4,8W/m 24V IP20 LED-nauhaa ja ulos/kylpyhuoneeseen 6W/m 24V IP67 LED-nauhaa. Mikäli laatat ovat kiiltävät, suosittelemme käyttämään pisteetöntä LED-nauhaa kuten 9,6W/m 24V COB LED-valonauha, jotta led-nauhan pisteet eivät heijastu laatoista.

Katso asennusohjeet tästä.

Sovellukset:

  • portaat

Ominaisuudet:

  • max. 10mm:lle LED nauhalle
  • koko 41,4mm x 24mm

Lisätarvikkeet:

Asennus:

  • ruuvi
  • asennusliima

Lisätiedot

Paino 0,1 kg (kilogramma)
Mitat 200 × 5 × 2,06 cm (senttimetri)
Väri

Anodisoitu

Takuu

Asennus

Pinta-asennus

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “PORRAS10 LAATTA LED-profiili laatoitettujen portaiden valaisuun 2m”