PORRAS12 UP LED-profiili porrasvalaisuun ylöspäin 2m

59,90

Portaisiin asennettava, ylöspäin valaiseva LED-alumiinilista, joka korostaa portaan reunoja ja soveltuu käytettäväksi erityisesti elokuvateattereissa, ravintoloissa ja muissa paikoissa joissa halutaan helpottaa portaiden havaitsemista valon avulla. Mitoiltaan 58,9mm x 27,5mm ja sopii max. 12mm leveälle LED-nauhalle, eli profiilissa voidaan käyttää myös monivärisiä LED-nauhoja. Materiaali kestävää anodioitua alumiinia harmaana tai anodisoitu musta. Listan pituus 2000mm. Hyvä naarmuuntumisen kestävyys, valaisee portaan reunan luoden valaistun viivan portaan reunaan näkyville – erikoisvahva kansi eli diffuusori K asennetaan suojaamaan LED-nauhaa sekä hajottamaan valoa tasaisemmaksi. Nopea asentaa, saatavilla myös päätypalat viimeistelyä varten!

Poista
Tuotetunnus (SKU): 59730
Avainsana tuotteelle 59730

Kuvaus

PORRAS12 UP LED-profiili

Portaisiin asennettava, erikoiskestävä LED-profiili, joka valaisee ylös ja toimii portaissa liukuesteenä uritetun pinnan ansiosta

Kestävä, helposti asennettava led-porraslista. Erikoiskestävä malli, jolla portaisiin voidaan luoda näyttävä reunavalaistus jolla on korkea iskunkestävyys. Tähän profiiliin mahtuvat max. 12mm leveät LED-nauhat eli voit käyttää myös RGB, RGBW sekä RG+CCT LED-nauhoja! Yksiosainen profiili, joka on helppo asentaa ruuvaamalla kiinni sekä mm. asennusliimalla vahvistamalla. Profiilin yläosassa oleva uritettu pinta antaa lisäsuojaa liukastumista vastaan.

Led-porrasprofiili sopii erinomaisesti ravintoloihin, kauppoihin, julkisiin tiloihin, mutta se on myös loistava lisä talon askelmiin antaen jokaiselle pinnalle turvallisen ja hienovaraisen valaistuksen. Soveltuu käytettäväksi niin sisätiloissa kuin ulkonakin sekä kylpyhuoneissa - kosteissa tiloissa käytettävä IP-suojattua LED-nauhaa.

LED-alumiiniprofiili on myös erinomainen jäähdytyselementti, jonka ansiosta LED-nauhasta muodostuva lämpö poistuu täydellisesti. Tämä ratkaisu luo ennen kaikkea paremmat olosuhteet led-diodeille ja pidentää merkittävästi niiden käyttöikää. Porrasprofiili suojaa LED-nauhaa erinomaisesti mekaanisilta vaurioilta ja tekee kokoonpanosta myös paljon kestävämmän verrattuna nauhan suoraan portaaseen liimaamiseen. Suosittelemme sisätiloihin nauhaksi esim. pisteettömiä COB-LED-valonauhojamme.

Katso asennusohjeet tästä.

Sovellukset:

  • portaat

Ominaisuudet:

  • max. 12mm:lle LED nauhalle
  • koko 58,9mm x 27,5mm

Lisätarvikkeet:

Asennus:

  • ruuvi
  • asennusliima

Lisätiedot

Paino 0,1 kg (kilogramma)
Mitat 200 × 5 × 2,06 cm (senttimetri)
Väri

Anodisoitu, Musta

Asennus

Pinta-asennus

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “PORRAS12 UP LED-profiili porrasvalaisuun ylöspäin 2m”