PT45 LED-kulmaprofiili kannella, päätypaloilla ja kiinnitysklipseillä, pituus 2m

19,90

Anodisoitu kulmaan asennettava LED-kulmaprofiili anodisoitua alumiinia opaalilla, hieman kaarevalla, kannella, päätypaloilla (2kpl) ja kiinnitysklipseillä (4kpl mukana paketissa). Profiilin mitat ovat 16 x 16mm ja profiili on suunniteltu max.10mm LED-nauhoille. Myydään valmiina settinä, eli kulmaprofiiilin mukana on opaalin sävyinen kansi, päätypalat sekä 4kpl kiinnitysklipsejä kiinnitystä varten.

Ei varastossa, toimitusaika noin 2vk.

Kuvaus

Laadukas LED-kulmaprofiili kaarevalla kannella, päätypaloilla ja kiinnitysklipseillä - 2m pituinen valmis setti

Anodisoitu kulmaan asennettava LED-kulmaprofiili anodisoitua alumiinia opaalilla kannella ja kiinnitysklipseillä. Kulmaprofiilin ja kannen pituus 2 metriä. Profiilin ulkomitat ovat 16 x 16mm ja sisämitat 12,2mm x 14,3mm. Mukana opaalin sävyinen kansi sekä 3kpl kiinnitysklipsejä.

Profiili piilottaa erittäin hyvin LED-nauhan pisteet, kunhan kulmaprofiilissa käytetään LED-nauhaa jossa leditiheys on vähintään 120led/m. Tällöin aikaansaadaan siisti yhtenäinen valoprofiili ilman näkyviä ledipisteitä. Kulmaprofiilissa on erittäin ohuet reunat, eli näkyviin jää vain valaistu kansi.

 

Lisätiedot

Paino 0,1 kg (kilogramma)
Mitat 200 × 1,6 × 1,6 cm (senttimetri)
Väri

Anodisoitu

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “PT45 LED-kulmaprofiili kannella, päätypaloilla ja kiinnitysklipseillä, pituus 2m”