SUORA12 LED-profiili 2m

9,9014,90

Edullinen ja monikäyttöinen LED-profiili kaikenlaiseen LED-valaistukseen! Pinta-asennettava, mitoiltaan 14,4mm x 6,6mm alumiinilista max. 12mm leveälle LED-nauhalle. Loistava LED-profiili esimerkiksi keittiön välitilaan, kylpyhuoneisiin ja epäsuoraan valaistukseen kolmessa värissä.

Lisätarvikkeina saatavilla päätypalat ja liu’utettava kansi eli J diffuusori sekä kliksautettava kansi C diffuusori, sävyinä opaali, musta ja kirkas. Kiinnitysklipsit mallia S säädettävä ja S kartioreiällä käyvät tähän profiiliin. Jos yhdistät kaksi profiilia toisiinsa pidemmäksi kokonaisuudeksi, saat ne tiiviisti kiinni käyttämällä liitoskohdassa kiinnitysklipsiä ja lisäksi asentamalla diffuusorien sauman eri kohtaan kuin profiilien sauman. Tämä lukitsee profiilit mukavasti suoraan, siistiin linjaan.

SUORA12-profiilisarja – olemme keränneet kaikki tähän profiiliin liittyvät ja yhteensopivat lisätarvikkeet yhdelle sivulle, klikkaa katsomaan ja valitsemaan tuotteita tästä!

Poista

Kuvaus

SUORA12

Pinta-asennukseen suunniteltu edullinen LED-profiili kolmessa värissä

Suora12 profiiliin sopii LED-nauhaksi erityisen hyvin pisteettömät COB LED-valonauhat kuten esimerkiksi pisteetön 9,6W/m 24V COB LED-nauha tai mikäli haluat tehokkaampaa yleisvalaistusta 15W/m 24V COB LED-nauha. SUORA12 profiiliin mahtuu myös pisteetön CCT eli värilämpötilasäädettävä 15W/m 24V LED-valonauha, joten saat erittäin siron värilämpötilasäädettävän valaisimen helposti. Tällä profiililla saat esimerkiksi sängynpäätyyn tehtyä hienon epäsuoran valaistuksen kiinnittämällä LED-profiilin sängynpäädyn taa. Voit suunnata valon joko suoraan seinään tai ylös/sivulle sängynpäädyn takaa. Profiili soveltuu pisteettömien COB LED-valonauhojen kanssa myös mm. katon ja seinän kulmassa käytettäväksi epäsuoran valaistuksen profiiliksi, jolloin saadaan rakennettua pisteetön, yhtenäinen ja erittäin matala valoprofiili joko yhdelle huoneen seinälle korostusvalaistukseksi tai kiertämään huoneen eri seiniä.

SUORA12 profiili soveltuu hyvin myös rappusten alle rappusvalaistukseen sekä vaikkapa keittiökaappien alle sokkelivalaistukseen. Sokkelissa ja rappusissa voi hyvin käyttää joko 9,6W/m 24V COB LED-nauhaa tai mikäli LED-nauhan pisteet eivät haittaa, koska nauhaa ei sokkelista näe niin pienitehoinen 4,8W/m 24V 60led/m LED-valonauha käy myös hyvin tällaiseen epäsuoraan "lattiavalaistukseen".

SUORA12 on myös hyvä valinta rimakattovalaistukseen, sillä se mahtuu hyvin rimojen väliin mm. Ovelus-rimakattoon. Ovelus rimakatossa profiiliksi valitaan usein SUORA12 mustan sävyssä ja diffuusorina eli kantena voi käyttää joko opaalin sävyistä diffuusoria tai mustaa C diffuusoria. Mustaa diffuusoria käytettäessä valon pois päältä ollessa rimakaton väli näyttää mustalta niin ettei valaisinta erota rimakaton tummasta pohjaväristä. Opaali kansi vähentää valon määrää 30% verran ja musta kansi vähentää valon määrää 50% verran, eli ota tämä huomioon LED-valonauhan tehoa valitessasi.

Sovellukset:

  • huonekalut, katto, seinä, keittiön välitila, portaikot, rimakatot, kylpyhuone, korostusvalaistus

Ominaisuudet:

  • max. 12mm leveälle LED nauhalle, mutta helpoin asentaa max 10mm nauhoille.
  • koko 14,4mm x 6,6mm
  • alumiinilistan pituus 2000mm

Lisätarvikkeet:

Asennus:

  • kiinnitysklipsi
  • kaksipuolinen teippi
  • asennusliima

Led-nauha ostettava erikseen, suosittelemme LED-nauhaa, jossa vähintään 240led/m, jotta ledipisteet jäävät piiloon tai pisteettömiä COB LED-valonauhoja.

SUORA12-profiilisarja - olemme keränneet kaikki tähän profiiliin liittyvät ja yhteensopivat lisätarvikkeet yhdelle sivulle, klikkaa katsomaan ja valitsemaan tuotteita tästä!

 

SUORA12-PROFIILISARJA - YHTEENSOPIVAT TUOTTEET

TÄYDENNÄ LED-NAUHALLA JA MUUNTAJALLA

LED-NAUHAT

Laadukkaat LED-nauhat valitsemillasi ominaisuuksilla.
LED-nauhoillamme on vähintään 3 vuoden takuu.

VALITSE LED-NAUHA

MUUNTAJAT

LED-nauhoillemme! Laadukkaat ja kestävät vakiojännitelähteet LED-nauhoille ja muille LED-valaisimille.

Valitse muuntaja

Asiakaspalvelumme avustaa sinua mielellään tuotteiden valinnassa, ota yhteyttä puhelimitse 010 311 2830 tai asiakaspalvelu@valotehdas.fi

Lisätiedot

Paino 1 kg (kilogramma)
Mitat 40 × 15 × 15 cm (senttimetri)
Väri

Musta

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “ROLIG LED-pöytävalaisin kynätelineellä E27, mattamusta”