UPPO10 LED-profiili 2m, syvä

26,9034,90

Uppoasennettava syvä 23,4mm x 19mm LED-profiili – alumiinilista led-nauhalle. Hyvä ja tyylikäs uppolista, joka piilottaa hyvin LED-nauhan pisteet ja jäähdyttää nauhaa tehokkaasti. Kolme värivaihtoehtoa, listan pituus 2000mm.

Rimakaton valaistus: UPPO10 LED-profiili sopii myös erittäin hyvin asennettavaksi rimakattoon led-nauhan kanssa! Tämä profiili on juuri sopivan kokoinen esim. Ovelus rimakaton kanssa, asennusvälin leveys 18mm, syvyys 19mm.

Lisätarvikkeina saatavilla päätypalat, useampi kansi vaihtoehto eli liu’utettavat B diffuusorit ja kliksautettavat C diffuusorit sekä useita erilaisia kiinnitysvaihtoehtoja – myös X jousikiinnikkeet!

UPPO10-profiilisarja – olemme keränneet kaikki tähän profiiliin liittyvät ja yhteensopivat lisätarvikkeet yhdelle sivulle, klikkaa katsomaan ja valitsemaan tuotteita tästä!

Poista
Tuotetunnus (SKU): 1346
Avainsanat tuotteelle , 1346

Kuvaus

UPPO10-profiili

Uppoasennettava LED-profiili

Hyvän kokoinen, syvä (19mm) LED-profiili joka tasaa kauniisti LED-valon. Hyvä profiili myös seinäasennuksiin, joissa LED-nauha on suoraan näkyvissä kuten pystyasennuksissa - valittaessa vähintään 120led/m nauha sekä opaalinvärinen diffuusori, ledipisteitä ei havaitse. Sopii niin kattovalaisuun, rimakattovalaisuun, seinävalaisuun kuin huonekaluihinkin upotettavaksi.

Rimakaton valaistus: Rimakattoon voit asentaa led-profiilin joko uppoasenteisena, tällöin tämä UPPO10 profiili on usein erittäin hyvä valinta mitoiltaan, jos rimojen väli on 18-20mm. Mikäli haluat asentaa rimakattoosi täysin piiloon rimojen väliin profiilin, niin siihen tarkoitukseen sopii myös 12x12mm MINI10 profiili hyvin, joka jää kokonaan rimojen väliin piiloon rimakatossa.

Sovellukset:

 • huonekalut
 • seinät
 • katto
 • rimakatto

Ominaisuudet:

 • max. 10mm:lle LED nauhalle
 • koko 23,4mm x 19mm, pituus 2m
 • Asennusreijän leveys 18mm, korkeus 19mm

Lisätarvikkeet:

Asennus:

 • kiinnitysklipsi
 • ruuvi
 • asennusliima
 • jousi

 

UPPO10-profiilisarja - olemme keränneet kaikki tähän profiiliin liittyvät ja yhteensopivat lisätarvikkeet yhdelle sivulle, klikkaa katsomaan ja valitsemaan tuotteita tästä!

 

UPPO10-PROFIILISARJA - YHTEENSOPIVAT TUOTTEET

TÄYDENNÄ LED-NAUHALLA JA MUUNTAJALLA

LED-NAUHAT

Laadukkaat LED-nauhat valitsemillasi ominaisuuksilla.
LED-nauhoillamme on vähintään 3 vuoden takuu.

VALITSE LED-NAUHA

MUUNTAJAT

LED-nauhoillemme! Laadukkaat ja kestävät vakiojännitelähteet LED-nauhoille ja muille LED-valaisimille.

Valitse muuntaja

Asiakaspalvelumme avustaa sinua mielellään tuotteiden valinnassa, ota yhteyttä puhelimitse 010 311 2830 tai asiakaspalvelu@valotehdas.fi

Lisätiedot

Paino 0,2 kg (kilogramma)
Mitat 200 × 2,34 × 1,9 cm (senttimetri)
Väri

Anodisoitu, Valkoinen, Musta

Asennus

Uppoasennus

Takuu

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “UPPO10 LED-profiili 2m, syvä”