Ale!

WiFi silta Remote Control – Smart LED 2.4G / EASY RF 2.4G (Google Home ja Amazon Alexa-yhteydellä) (poistuva tuote)

(1 tuotearvio)

19,90

Uusi LED-WiFi silta, jolla yhdistät Smart LED 2.4G ja EASY RF 2.4G  -älylamput, alasvalot ja muut ohjaimet helposti WiFi:in ja voit ohjata valaistusta älypuhelimella app:illa! Helppokäyttöinen ja nopea asentaa. Tukee myös Amazon Alexa sekä Google Assistant puheohjausta. Puheohjausta varten tarvitset erillisen Amazon Echo tai Google Home-laitteen.

Saatavilla heti 8 kpl

Kuvaus

Uusi Smart LED WiFi ohjain SmartLED 2.4G ja Easy RF 2.4G  - LED-nauhoille ja älylampuille - yksiväriledeille, RGB, CCT, RGBW sekä RGB+CCT

UUSI LED-WiFi ohjain jolla yhdistät Smart LED-älylamput, alasvalot ja ohjaimet WiFi:in ja voit ohjata valaistusta älypuhelimella aplikaatiolla. Lisäksi tukee Amazon Alexaa, eli voit yhdistää valaistustuotteet Amazon Echo laitteeseen ja ohjata niitä ääniohjauksella Amazon Alexan tai Google Assistantin kautta. Puheohjaus vaatii Amazon Echo tai Google Home-laitteen toimiakseen.

Yhdellä tällaisella sillalla ohjaat yhtä ryhmää kerrallaa, eli voit esim. yhdistää tähän makuuhuoneen 2.4G valaisimet ja vastaanottimet ja ohjata niitä yhtenä makuuhuoneryhmänä. Tähän voi yhdistää yhden tai useampia 2.4G tuotteita. Löydät meiltä myös 5 in 1 vastaanottimen, joka toimii suoraan Amazon Alezan kanssa omana ryhmänään.

Uusin WiFi sillan versio. Yhteensopiva kaikkien SmartLED 2.4G tuotteidemme kanssa.

Lataa ilmainen tarvittava MiBoxer sovellus esimerkiksi App Storesta tai Google Play kaupasta.

Yhteensopiva iOS, Android 4.3 tai yli.

Micro usb kytketään wifi ohjaimeen iBOX1, toinen pää esim tietokoneen kylkeen tai vaikkapa USB-latauspistorasiaan.

YLEISTÄ 2.4G SmartLED-sarjasta

Yhdistä Smart LED tuotteesi lisäksi - WiFi-tukiasemaan, Smart LED 2.4G - kaukosäätimeen, seinäsäätimeen tai kaikkiin eri säätimiin valojen ohjaamiseksi. Smart LED 2.4G järjestelmässä voi olla halutessasi yhdestä tuhansiin Smart LED -älylamppuja ja LED-ohjaimia ja saat tähän yhdistettyä myös omilla vastaanottimillaan LED-nauhat ja LED-alasvalot. Linkitetyt valot voidaan jakaa neljään tai kahdeksaan alueryhmään, tämä ohjain tukee molempia ryhmiä. Alueryhmät eli zonet voivat olla esim. keittiö, olohuone, makuuhuone tai erikseen kattovalaisimet päivävalaistukseen ja tunnelmavalaisimet iltavalaistukseen.

 

Seinäsäätimen tiedot

Toiminta-alue 30m
Käyttöjännite DC5V/500mA(Micro USB)
Käyttölämpötila -20 - +60C
Koko 90,5 x 66 x 15mm
Yhteystapa:  WiFi-IEEE 802.11b/g/n 2.4GHz
Hyväksynnät CE, RoHS
Toimintaetäisyys 30m
Takuu 1v

Lisätiedot

Paino 0,1 kg (kilogramma)
Mitat 15 × 7 × 7 cm (senttimetri)

1 arvio tuotteelle WiFi silta Remote Control – Smart LED 2.4G / EASY RF 2.4G (Google Home ja Amazon Alexa-yhteydellä) (poistuva tuote)

  1. Mikko, Salo

    Tilasin 4 RGB älyvaloa ja WiFi gatewayn ja ne tuli todella äkkiä ja lamput toimi helposti kun gatewayn sai tulille ja hyvin toimii ohjaus ja valot toimii hienosti ja värikkäästi

Lisää arvio